Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 30 kwie 2005, 15:50
Txp1986
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 maja 2005, 13:48
Byc moze Moratti go rozpuscil , albo nie wytrzymal rywalizacji w zespole. Choc trzeba pamietac , ze przed wypozyczeniem do Barcelony w Juve takze mu nie szlo wiec tak jakby zapomnial jak gra sie w ItaliiRoRo pisze:No ale w Barcelonie (sezon temu zaledwiemathiasek12 pisze:no wlasnei jakby dobrze gral a nie robil z sieie gwiazdy iw ybrzydzal to by go nie odsuneli od skladuserek408 pisze:Jednak gdyby gral dobrze to by nie zostal odsuniety. Poza tym jak sie olewa treningi i zespol to tak jest. Na szczescie znalazl sie ktos taki jak Cambiasso![]()
) gral bardzo obrze wiec nie rozumiem czemu w Interze sie nie odnalazl. Mial na poczatku sznase bo Mancini mial koncepcje w srodku Davids - Veron ale z Edgara nic nie wyszlo. Szkoda bo naprawde jest dobrym futbolista. Zaloze sie ze to Inter na niego wplynal (ta tajemnicza moc
) i w nastepnym klubie bedzie gral po swojemu
![]()
Teraz wogole nie trenuje z druzyna tylko indywidualnie. Bardzo dobry krok
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 07 maja 2005, 22:58
infernus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 08 maja 2005, 18:48
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 08 maja 2005, 18:50
co powiesz po dzisiejszym meczu? Del Piero to geniusz i ma zostac w Juve do konca kariery, bo symboli sie nie sprzedajeinfernus pisze:Jak dla mnie Del Piero już gra tylko po to żeby grać. Mogłby zrobić miejsce komuś młodszemu. Nie to żebym nie mial dla niego szacunku bo go mam. Cenie sobie go za jego umiejętności i doswiadczenie ale taka prawda że on teraz tylko strzela bramki z dobitek. Brakuje mu mysle troche ikry.
veelden^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 08 maja 2005, 20:31
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 maja 2005, 20:48
Figo gra narazie na bardzo wysokim poziomie, w Realu przeżywa drugą młodość. Zizou ostatnio gorzej, widać, że się starzeje. Jego gra nie jest już szybka i efektowna.Txp1986 pisze:Z całą pewnością wypalił się już Figo, niedługo dołączy Zidane, który nie jest już tak zwrotny jak kiedyś. Za to chociażby Scholes i Shearer od wielu lat utrzymują swoją formę na wysokim poziomie.
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 maja 2005, 21:11
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 maja 2005, 23:52
Hehe znalazłem stary post Chłopaczka jeszcze z lipca kiedy to mówił, że Juventus się wypalił. Co powiesz teraz o Milanie?Chlopaczek pisze:Mowie to co mysle to moje prywatne zdanie.Zachwyty nad Juventusem sa nie na miejscu poniewaz tak slabi jak teraz to juz dawno nie byli.Nie chcialem wymieniac ze cala obrona Juve sie wypalila pol pomocy i Del Piero wiec dalem ogolnie Juventus.A co to tych zespolow ktore wymieniles.Lazio sie nie wypalilo tylko ma dlugi a to zupelnie inna spiewka Parma nie jest takim potentatem jak Juve skazanym na sukcesy i dobrze grali na przestrzeni ostatnich lat.Zreszta biorac pod uwage ich mozliwosci i bankructwo koncernu Parmalat to osiagneli bardzo dobry wynik.A Fiorentina to podobnie jak Lazio dlugi i tyle.W jej przypadku nie mozna mowic o wypaleniu ale o odrodzeniu.A Inter sie nie wypalil bo od lat gra to co zawsze czyli piach.Tomusmc pisze: Przesada! Jak cale Juve moglo sie wypalic bo zajeli straszne 3 miejsce? w koncu to miejsce na podium! jeden sezon zagrali i juz ich skreslasz?? nie kumam troche! a co powiesz o Lazio, Parmie, Fiorentinie czy Interze? takie kluby a ostatnio grali duzo gorzej! Wracajac do tematu to wypalił sie Vieri i Maldini!
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 maja 2005, 7:54
Jak FOR-ZAAndreyew pisze:Mam pytanie jak sie czyta to wasze forza...jako for za czy jako foża
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 maja 2005, 8:22
We Wloszech czyta sie Forca Interserek408 pisze:Jak FOR-ZAAndreyew pisze:Mam pytanie jak sie czyta to wasze forza...jako for za czy jako foża
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2005, 12:35
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 10 maja 2005, 13:57
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 10 maja 2005, 14:34
dokładnie... czyta się FORCA i chyba nie tylko we Włoszech...RoRo pisze:We Wloszech czyta sie Forca Interserek408 pisze:Jak FOR-ZAAndreyew pisze:Mam pytanie jak sie czyta to wasze forza...jako for za czy jako foża![]()
maestro
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio