Kto sie wypalił - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 30 kwie 2005, 15:50

Z całą pewnością wypalił się już Figo, niedługo dołączy Zidane, który nie jest już tak zwrotny jak kiedyś. Za to chociażby Scholes i Shearer od wielu lat utrzymują swoją formę na wysokim poziomie.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 maja 2005, 13:48

RoRo pisze:
mathiasek12 pisze:
serek408 pisze:Jednak gdyby gral dobrze to by nie zostal odsuniety. Poza tym jak sie olewa treningi i zespol to tak jest. Na szczescie znalazl sie ktos taki jak Cambiasso
no wlasnei jakby dobrze gral a nie robil z sieie gwiazdy iw ybrzydzal to by go nie odsuneli od skladu
No ale w Barcelonie (sezon temu zaledwie :!: :!: ) gral bardzo obrze wiec nie rozumiem czemu w Interze sie nie odnalazl. Mial na poczatku sznase bo Mancini mial koncepcje w srodku Davids - Veron ale z Edgara nic nie wyszlo. Szkoda bo naprawde jest dobrym futbolista. Zaloze sie ze to Inter na niego wplynal (ta tajemnicza moc :P ) i w nastepnym klubie bedzie gral po swojemu :roll:

Teraz wogole nie trenuje z druzyna tylko indywidualnie. Bardzo dobry krok :wink:
Byc moze Moratti go rozpuscil , albo nie wytrzymal rywalizacji w zespole. Choc trzeba pamietac , ze przed wypozyczeniem do Barcelony w Juve takze mu nie szlo wiec tak jakby zapomnial jak gra sie w Italii

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Del Piero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 07 maja 2005, 22:58

Jak dla mnie Del Piero już gra tylko po to żeby grać. Mogłby zrobić miejsce komuś młodszemu. Nie to żebym nie mial dla niego szacunku bo go mam. Cenie sobie go za jego umiejętności i doswiadczenie ale taka prawda że on teraz tylko strzela bramki z dobitek. Brakuje mu mysle troche ikry.

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 08 maja 2005, 18:48

Mam pytanie jak sie czyta to wasze forza...jako for za czy jako foża :?:

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: Del Piero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 08 maja 2005, 18:50

infernus pisze:Jak dla mnie Del Piero już gra tylko po to żeby grać. Mogłby zrobić miejsce komuś młodszemu. Nie to żebym nie mial dla niego szacunku bo go mam. Cenie sobie go za jego umiejętności i doswiadczenie ale taka prawda że on teraz tylko strzela bramki z dobitek. Brakuje mu mysle troche ikry.
co powiesz po dzisiejszym meczu? Del Piero to geniusz i ma zostac w Juve do konca kariery, bo symboli sie nie sprzedaje :!:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 08 maja 2005, 20:31

a sheringam gra jeszzce jesli ta to gdzie??

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 08 maja 2005, 20:48

Txp1986 pisze:Z całą pewnością wypalił się już Figo, niedługo dołączy Zidane, który nie jest już tak zwrotny jak kiedyś. Za to chociażby Scholes i Shearer od wielu lat utrzymują swoją formę na wysokim poziomie.
Figo gra narazie na bardzo wysokim poziomie, w Realu przeżywa drugą młodość. Zizou ostatnio gorzej, widać, że się starzeje. Jego gra nie jest już szybka i efektowna.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 maja 2005, 21:11

No z całą przykrością muszę stwierdić, że Zidane to już nie ma tej formy co kiedyś... W jego grze nie ma już takiego błysku co dawniej... On powoli wygasa :( Ja nie wiem co ja zrobie gdy On zakończy karierę... Mój od dawna ulubiony piłkarz, który mi zawsze imponował i któremu kibicowałem na dobre i na złe traci forme, a już 2007 przestanie grać w piłkę... :cry:
Musze sobie znaleść jakiegoś nowego idola, bo popadne w jakąś deprecje lub coś gorszego jeszcze.. :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 maja 2005, 23:52

Chlopaczek pisze:
Tomusmc pisze: Przesada! Jak cale Juve moglo sie wypalic bo zajeli straszne 3 miejsce? w koncu to miejsce na podium! jeden sezon zagrali i juz ich skreslasz?? nie kumam troche! a co powiesz o Lazio, Parmie, Fiorentinie czy Interze? takie kluby a ostatnio grali duzo gorzej! Wracajac do tematu to wypalił sie Vieri i Maldini!
Mowie to co mysle to moje prywatne zdanie.Zachwyty nad Juventusem sa nie na miejscu poniewaz tak slabi jak teraz to juz dawno nie byli.Nie chcialem wymieniac ze cala obrona Juve sie wypalila pol pomocy i Del Piero wiec dalem ogolnie Juventus.A co to tych zespolow ktore wymieniles.Lazio sie nie wypalilo tylko ma dlugi a to zupelnie inna spiewka Parma nie jest takim potentatem jak Juve skazanym na sukcesy i dobrze grali na przestrzeni ostatnich lat.Zreszta biorac pod uwage ich mozliwosci i bankructwo koncernu Parmalat to osiagneli bardzo dobry wynik.A Fiorentina to podobnie jak Lazio dlugi i tyle.W jej przypadku nie mozna mowic o wypaleniu ale o odrodzeniu.A Inter sie nie wypalil bo od lat gra to co zawsze czyli piach.
Hehe znalazłem stary post Chłopaczka jeszcze z lipca kiedy to mówił, że Juventus się wypalił. Co powiesz teraz o Milanie? :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 10 maja 2005, 7:54

Andreyew pisze:Mam pytanie jak sie czyta to wasze forza...jako for za czy jako foża :?:
Jak FOR-ZA :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 10 maja 2005, 8:22

serek408 pisze:
Andreyew pisze:Mam pytanie jak sie czyta to wasze forza...jako for za czy jako foża :?:
We Wloszech czyta sie Forca Inter :wink: :!:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 maja 2005, 12:35

dla mnie piłkarzem, który się już wypalił jest bez dwóch zdań Luis Figo.
Ale również tacy piłkarze jak :
:arrow: Roberto Carlos
:arrow: Edgar Davids
:arrow: Zidane
:arrow: Rivaldo (choć on akurat jeszcze coś próbuje grać w Olympiakosie)

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 10 maja 2005, 13:57

caly real z wyjatkiem cassilasa jest wypalony

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 10 maja 2005, 14:34

RoRo pisze:
serek408 pisze:
We Wloszech czyta sie Forca Inter :wink: :!:
dokładnie... czyta się FORCA i chyba nie tylko we Włoszech... ;)

czy Real się wypalił?? heh na pewno niektórzy piłkarze tak... Zidane niestety gra coraz słabiej ale to i tak świetny piłkarz i (drugi po Ronaldinho) najlepszy pomocnik w Hiszpanii no i chyba nie można mówić, że sie wypalił...

R. Carlos też już nie to... ale dla takich piłkarzy ogromny szacunek...

Real ma wielkich piłkarzy jednak tam już potrzebne są zmiany ale przeprowadzone z głową!! polityka "co sezon gwiazda" już chyba nie przyniesie oczekiwanych rezultatów :p tam potrzebnych jest kilku młodych zawodników, jak Owen- tylko, że oni powinni grać, a nie grzać ławke :p

a w serie a... heh na pewno Vieri ale mając takich napastników jak Adriano czy Martins nie ma się co dziwić, że Vieri siedzi na ławce, a to na pewno nie służy...

wypalił się też już troche Del Piero... nie miło mi to pisać ale trza przyznać, że kiedyś był lepszy... ale dla mnie i tak jest the best... "i jego mafia też jest the best" ;) ktoś wcześniej napisał, że napastnika się rozlicza po statystykach... Alex w tym sezonie ma raptem 3 gole mniej niż wychwalany przez wszystkich Adriano... :p moim zdaniem ten sezon nie jest dla Alexa stracony... wręcz przeciwnie- pokazuje, że ten piłkarz jeszcze wiele potrafi :p a Trezeguet... w tym sezonie ma pecha- wiele kontuzji, długo nie grał... ale jak wróci, to jeszcze postrzela, bo to świetny snajper. prawie zawsze coś strzela kiedy tylko gra

także Rui Costa... świetny pomocnik ale jego blask został przyćmiony przez rewelacyjnego Kake :D

ooo i zapomniałem wspomnieć o Peruzzim :D

wchodzi nowe- młode pokolenie: Gilardino, Cassano, Kaka, Zlatan, Esposito, Jankulovski, Bonera....... tuzy włoskiej piłki powoli będą odchodzić w cień...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”