AC Milan (zbiorczy) - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 29 gru 2004, 21:03

Mikusinski pisze: Dhorosso(który był gwiazdą w Milanie)
Dhorasso był gwiazdą w Olymique Lyon :wink:

Awatar użytkownika
luca
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luca » 30 gru 2004, 23:09

może i był gwizdą we Francji ale jak na Milan to jest on troche słaby
...może powalczyć co najwyżej o miejsce na ławie

Podobno Milan chce sprowadzić Samuela z Realu

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 02 sty 2005, 0:34

No Samulem w Milanie !!?? :D Czytałem i sie smiałem Nie wierze w to na maxa Jak by miał Milan kupic kolejnego stopera ja jest w kadrze tak świenych graczy jak: Maldini, Nesta, Stam, Coloccini, Billy a jak berdzie trzeba nawet Kakha zagra na środku Wedłóg mojej wiedzy to tą informacje podały Perezowsckie dzienniki :D Marca i As wiec pozostawmy to bez komentarza ......... :D

Teraz jeśli chodz o obrone to boczny defensor by sie przydał Co prawda chyba Cafu przedłuży umowe ale powoli mozna by było szukać kogoś

Zanosi sie że Udinese nie sprzeda Jankulowskiego (choc kto wie). Może przyjdzie Bonera. Ale generalnie najlepiej radza sobie w obronie Milanu :D gracze w Rzymu ( i prosze tego źle nie zrozumnieć) wiec może Oddo może zmiana pozycji dla Manciniego z Romy, mówi sie o Chivu ale to stoper wiec wątpie

Zresztą ja tam sie nie podniecam bo wierze że kogo nie kupia bedzie dobrze ! a moga teraz nikogo nie kupić i też bedzie dobrze

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 16 sty 2005, 23:01

Kolejne 2 pnk odrobione do Juve

Brawo Rossonieri

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 17 sty 2005, 0:01

Racja 2 pkt został tylko a Milan w gazie dzisiaj grał świetnie i mimo straty bramaki zawsze to jest Milan !! Wszystko jest na najlepszej drodze i tylko czekać

P.S No niech mi po dzisiajszy meczu ktoś powie że Juve ma kadre lepsza niz rosonerich

- Appiah bohater ! :roll: ładnie wchodzi Montero zawala wchodzi Tudor zwala a dzisiaj .... A Milan gra w Coppa dalej kadra na Coppa a w lidze Kadra na lige bo nie ma rezerwowych wszyscy sa tacy sami i każdy cos daje ! **POZDRO*

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 17 sty 2005, 7:41

no prada....i zaczynam sie martwic o forme jve....zaczynaja po tej przerwie tracic wiecej ramek....juz nie maja tej samej obrony co kiedys...moze faktycznie milan odrobi te straty

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 17 sty 2005, 8:52

Juventus notorycznie zaczyna tracić punkty. Niedługo pewnie Milan ich wyścignia i obejmie pierwsze miejsce w tabeli...

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 17 sty 2005, 9:25

Jakby Capello mial lepsza kadre i stosowal rotacje to by bylo calkiem inaczej.Obrona co mecz jest ta sama (no moze oprocz Coppa i tych co sa zawieszeni z powodu kartek) oni juz nie wytrzymuja grania przez 90 min.
Pozostaje sie cieszyc ze Capello ma taka taktyke strzelic brame i sie bronic a nie zawsze to wystarcza bo jak jest w przeciwnej druzynie taki pilkarz ja Zola to brama murowana wiec mozliwe ze juz niedlugo Milan bedzie na czele.
P.S.Mam nadzieje ze niedlugo nie tylko Milan ale i Inter przegoni Juve
MEDIOLAN RULEZZ :twisted:

kamuflasz
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamuflasz » 17 sty 2005, 11:30

Klub AC Milan ma nawet niezłą pakę w swoim składzie tacy piłkarze jak Seedorf, Tomasson, Crespo, Szewczenko, Nesta czy Dida napewno budzą respekt w oczach przeciwników, tylko przeczytałem wyżej że ten klub chce kupić Samuela ale nie wiem co po przecież w Real pokazał że nie jest w stanie grać w tak wielkich klubach no chyba że w barwach Mediolańskiego klubu by się odblokował i spełnił pokładane w nim nadzieje ale i tak nie widzę sensu jego sprowadzania bo Mialn ma żelazną obronę a do tego podobno ma jeszcze dojść Jankulovski z Udinese.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 17 sty 2005, 11:35

Żelazna to ona jest ale powoli już rdzewieje...same staruchy. Mimo że skład jest naprawde b.dobry są juz tam starsi zawodnicy no kilku mlodych..Niedługo szykuje się wymiana Maldiniego,Stama,Cafu.Mimo to grają dobrze i jeszcze przez kilka lat 2/3 będa czołowka. Ale na podbuj Europy wydaje mi się że sprostaja MU ale później bedzie gorzej :)

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 17 sty 2005, 20:49

MiLAN w meczu z Udine pokazał bardzo dobra piłkę,teraz tylko tak grać do końca sezonu a na pewno będzie mistrzem!

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 17 sty 2005, 20:55

w szczegolnosc druga polowa nalezala do Milanu bardzo dobry mecz Kaki Udine gralo z kontr ale to Milan wykorzystal w ostatniej minucie meczu jedna z kontr i padla bramka na 3-1 szkoda tylko ze JDT nie wykorzystal sytuacji sam na sam choc obronca mu troche przeszkadzal ale powinien to wykorzystac.
No ja mysle ze tak do konca juz bedzie Milan gral Carlo bardzo madzrze korzysta z uslug pilkarzy i kazdy wie ze moze zagrac w meczu daje z siebie wszystko na treningach a pozniej w meczu.
PO SEZONIE MILAN W KORONIE :twisted:

borek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: borek » 23 sty 2005, 16:51

Livorno 1 - 0 AC Milan!!
Oby tak dalej:) Z 2 pk. znowu zrobiło się 5!! :D
FORZA JUVE!!

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 23 sty 2005, 16:56

NO Milan sam sie zalatwil tyle okazji miec i nie wykorzystac no ale Livorno tez groznie gralo z kontr dzieki Didzie to Milan przegral tylko 1-0 .
Ech obrona calym zespolem i kontry ze strony Livorno a z drugiej Milan ciagle atakowal no kurcze 5pkt. duzo ale duzo kolejek zostalo do konca i napewno jeszcze beda jakies niespodziaki przede wszystkim trzeba z Juve na San Siro wygrac.

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 23 sty 2005, 17:00

No niestety porażka ale trzeba ją przyjąc i walczyc dalej 5 pkt. to nie duż a jeszcze tylke koleje że tylko czekać aż bedzie zmiana lidera !!!!! Szkoda meczu bo takie mecze mnie tak w k ....... ale z drugie strony to jest piłka !!! gatulacje dla Livorno i co wiec czekamy na 21 kolejke ......

**FORZA GRNDE MILAN** MISTRZ WŁOCH !!!!!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”