Transfer Cesara:Lotito zwariował! - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 wrz 2004, 9:28

Lazioman - masz moj numer GG. Mozesz zagadac, a wyjaśnimy sobie pare spraw :)
3228503

STH
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: STH » 04 wrz 2004, 10:53

po 10, chcesz dyskutować? świetnie, ale nie klnij...

Dzięki królu złoty. Co do poprzednich moich wpisów to trochę mnie poniosło ale jak tu można wytrzymać jak nie trafi się temat gdzie najeżdzają na siebie zarówno kibice Romy jak i Lazio, sam kibicuję Lazio ale nie mam zamiaru najeżdzać na kibiców Romy przed monitorkiem.kłucą się o byle głupstwa jak kolory koszulek, to już powoli staje się nudne i wogóle nie śmieszne. Nie wiem może niech założą sobie własny temat i tam będą na siebie jechali ile im się żywnie podoba. Szacunek dla Ciebie beckhs bo robisz kawał dobrej roboty.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 04 wrz 2004, 22:52

To takie tematy ktore Cie denerwuja i Ci najwidozniej nie odpowiadaja??I nie klocimy sie o kolor koszulek(przynajmniej ja) tylko o powazniejsze sprawy ktore zostaly wyjasnione.

STH
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: STH » 05 wrz 2004, 17:57

TOTTI pisze:To takie tematy ktore Cie denerwuja i Ci najwidozniej nie odpowiadaja??I nie klocimy sie o kolor koszulek(przynajmniej ja) tylko o powazniejsze sprawy ktore zostaly wyjasnione.
NO JESTEM CIEKAW JAKIE SĄ TE WAŻNIEJSZE SPRAWY?? PEWNIE CHODZI O TRANSFERY ALBO JAKIEŚ INNE GŁUPOTY JAK KTO OSTATNIO WYGRYWAL W DERBACH. NARAZIE NIE MA CO SIE PODNIECAĆ NABYTKAMI BO SEZON JESZCZE SIE NIE ZACZOŁ. WSZYSTKO WYJAŚNI SIĘ 6 STYCZNIA NA BOISKU.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 wrz 2004, 16:33

Ja nie zaczynalem raczej zadnej klotni,wlasnie,okaze sie pozniej kto mial racje.i nie podniecam sie nabytkami ASR.

STH
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: STH » 06 wrz 2004, 17:57

TOTTI pisze:Ja nie zaczynalem raczej zadnej klotni,wlasnie,okaze sie pozniej kto mial racje.i nie podniecam sie nabytkami ASR.
JA NIE TWIERDZĘ ŻE TY COŚ TAKIEGO ZACZYNAŁEŚ ALE NA BANK KTOŚ Z ROMANISTÓW COŚ TAKIEGO NAWIJAŁ I BRAŁ UDZIAŁ W TYCH NAPINKACH NA FORUM(BRALI TAM UDZIAŁ RÓWNIEŻ LAZIALE I TU NIE BĘDĘ ZAPRZECZAŁ - PARU NAPRAWDĘ SIĘ PORZĄDNIE NAPINA NA FORUM ALE PEWNIE MAJĄ PO 12 LAT WIĘC NIE MA CO REAGOWAĆ NA ICH WPISY - JAK PODROSNĄ MOŻE ZROZUMIEJĄ). POZDRO TOTTI

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 wrz 2004, 20:52

No i elegancko,dla Ciebie tez pozdro, a ROMANISTOW na tym forum to jest ich jak pamietam ze mna wlacznie 3 :twisted:zas co do 12 latkow to znam paru wyksztalconych jak na tak mlody wiek chlopakow (z forum) a innych nie usprawiedliwia to ze wyszli dopiero co spod kiecki mamusi i lapia sie za kibicowanie :x

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 wrz 2004, 21:53

No i to jest niestety szczera prawda chłopaki. Ludzie którzy piszą na forum posty w formie "Juve jest najlepszy", "Milan wygra wszystko" czy też jakis pilkarz zostanie królem srzelców wzystkich tabel bo ktos ma jego plakat na scianie. To są dzieci.

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 08 wrz 2004, 11:30

Tomusmc, czy TObie trzeba wszystko tłumaczyć dosłownie, może CI jeszcze narysować??? Pomysl chwile, a potem odpowiadaj... Czy ja napisalem ze tu sa geje???

Co do koszulek to ja tez nie mam zamiaru sie klocic, bo wszyscy wiedza ze błękit Lazio jest naśliczniejszym kolorem świata!!!
Wiele ciuszkow mam w podobnym kolorze i wszystkim dziewczynom sie podoba... Kazda mowi ale fajny kolor :D itp...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 wrz 2004, 18:36

Jak masz talent to mozesz narysowac 8)

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 15 wrz 2004, 11:49