Kibice - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 sty 2005, 14:55

mimek pisze:Na mnie duze wrazenie wywarlo zachowanie kibicow Liverpoolu. Po jakims bardzo slabym meczu Dudka odspiewali mu piosenke "you`ll never walk alone", poprostu szczenka mi opadla i zwalilo mnie z nog- caly stadion spiewal to sie nazywa atmosfera, chcialbym kiedys byc na czyms takim. W polsce to by kibice nawyzywali pilkarzy i obrzucili by zawodnikow roznymi przedmiotami
to było chyba po meczu z MU jak Dudek przepuscil piłke i forlan strzelił gola :lol: zresztą kibice Liverpoolu kilkakrotnie tak sie zachowywali dlatego tez go podziwiam i szanuje:)) podziwiam tez kibiców Barcy :lol:

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 24 sty 2005, 15:00

Najgorsi kibice to są chyba jednak w Holandii. Krzyczenia "Hamas" i "Żydzi" podczas meczów Ajaksu to lekkie przegięcie. Zresztą KNVB zabroniła kibicom krzyczenia antysemickich haseł, obrażających mniejszości narodowe, piłkarzy i klubów, a także jest zakaz śpiewania o narządach intymnych, wydawanie odgłosów zwierząt i dżungli, a każde podobne zachowanie będzie kończyło się przerwaniem meczu przez sędziego. KNVB walczy z agresją na trybunach - zobaczymy czy im się to uda...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 sty 2005, 15:07

luk1208 pisze:
mimek pisze:Na mnie duze wrazenie wywarlo zachowanie kibicow Liverpoolu. Po jakims bardzo slabym meczu Dudka odspiewali mu piosenke "you`ll never walk alone", poprostu szczenka mi opadla i zwalilo mnie z nog- caly stadion spiewal to sie nazywa atmosfera, chcialbym kiedys byc na czyms takim. W polsce to by kibice nawyzywali pilkarzy i obrzucili by zawodnikow roznymi przedmiotami
to było chyba po meczu z MU jak Dudek przepuscil piłke i forlan strzelił gola :lol: zresztą kibice Liverpoolu kilkakrotnie tak sie zachowywali dlatego tez go podziwiam i szanuje:)) podziwiam tez kibiców Barcy :lol:
Na mnie nic nie zrobi wrazenia nawet jak Dudkowi będą stopy całować. Nienawidze ich nadal za finał PZP i nic tego nie zmieni. Jeśli chodzi ogólnie o kibiców angielskich to nic do nich nie mam, a że nie mam faworyta w Anglii, nie mam także ulubieńców wśród kibiców.

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 24 sty 2005, 22:29

Po co rozpamietujesz stare czasy :?: Bylo minelo teraz kibice Liverpoolu sa inni dopinguja swoja druzyne calym sercem i sa z nimi "na dobre i na zle" Wiesz kierujac sie tym co ty mowisz to mozna by znalezc "chaczyk" na kibicow wszystkich druzyn :!:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 sty 2005, 22:36

mimek pisze:Po co rozpamietujesz stare czasy :?: Bylo minelo teraz kibice Liverpoolu sa inni dopinguja swoja druzyne calym sercem i sa z nimi "na dobre i na zle" Wiesz kierujac sie tym co ty mowisz to mozna by znalezc "chaczyk" na kibicow wszystkich druzyn :!:
To jest poprostu niechęć do kibiców angielskich. Gdy sobie o tym przypomne to poprostu moja nienawiść wzrasta coraz bardziej...

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 26 sty 2005, 20:07

Kibicuje Liverpoolowi, odkad zaczelam sie w ogole interesowac pilka nozna i uwazam, ze to najwspanialszy klub na swiecie. Odnosnie finalu Liverpool - Juventus radzilabym ci przeczytac http://www.fcliverpool.pl/artykuly.php?nr=121 ten artykul. Dowiesz sie nanpewno wiele wiecej z tego co wydarzylo sie tej pamietnej nocy. A takze napewno wiecej o postawie kibicow Juventusu. W latach 80-tych wsrod kibicow wszystkich klubow znajdowalo sie wielu antykibicow i to nie tylko w LFC. Naszczescie te czasy minely i teraz mozemy ogladac wspaniale pojedynki ze wspanilymi kibicami LFC, Arsenalu czy Manchesteru City.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 sty 2005, 20:41

Mona wiem, że chcesz bronić swojego klubu. To, że kibice Juventusu wywieszali falgi itp to nie znaczy, że angielscy kibice musieli odrazu zabić niewinne osoby. Kogo to interesuje, że kibice Liverpoolu mieli sprawy do załatwienia z Romą i chcieli to zrobić akurat na meczu z Juventusem. Przypomnij sobie zginęło 39 osób - fanów Bianconerich w tym 38 włochów i 1 belg. Teraz do kibiców "The Reds" nic nie mam, ale ta chwila zawsze zostaje w pamięci...

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 26 sty 2005, 20:43

W latach 80-tych wsrod kibicow wszystkich klubow znajdowalo sie wielu antykibicow i to nie tylko w LFC. Naszczescie te czasy minely
niedokońca bo w Anglii co tydzień coś sie dzieje, ale poza stadionami oczywiscie. Choć niedawno w P. Anglii bodajże pomiedzy Millwall - LFC kibice LFC zaczeli rzucać krzesełkami gbyż Millwall bluzgało na nich. (jak znajde foty to wkleje)

ps. polecam Football Factory........extra film

Edit:
że angielscy kibice musieli odrazu zabić niewinne osoby
Ej przecież te osoby zgineły bo zostały potratowane

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 sty 2005, 15:09

t_JB pisze:
że angielscy kibice musieli odrazu zabić niewinne osoby
Ej przecież te osoby zgineły bo zostały potratowane
No tylko, że przez kibiców Liverpoolu dla Twojej wiadomości.

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 27 sty 2005, 15:29

Widziałes to na własne oczy ??

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 27 sty 2005, 15:55

Mam pytanie. Oglądaliście film Klatka i czy jest wart polecenia?

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 27 sty 2005, 16:14

Teraz w angli jest monitoring trybun....za prawie kazdy wybryk zostaje ukarany sprawca... nie ma tam wyrywania krzeselek itp ( patrz liga polska)...w ostatniej sprawie gdzie Wayne Rooney zostal zucony telefonem komorkowym...juz zlapano 2 podejrzanych.....wg to bardzo dobry sposob......

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 sty 2005, 16:24

t_JB pisze:Widziałes to na własne oczy ??
Czytałes ten tekst czy tylko przeglądnales? tam wszystko pisze!

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 sty 2005, 16:26

Kotek pisze:Mam pytanie. Oglądaliście film Klatka i czy jest wart polecenia?
No ja oglądałem i warto obejrzeć, choć wiecej jest tam ukazanych walk kibiców poza stadionem, ale naprawde warto.

ZAPRASZAM http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?p=37546#37546

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 27 sty 2005, 16:29

Kotek pisze:Mam pytanie. Oglądaliście film Klatka i czy jest wart polecenia?
Widziałem to dawno temu, takie sobie...można obejrzeć

Jeszcze warto dodać, że muzyka jest tragiczna...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”