Reprezentacja - HAXBALL - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
lukinis131
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja - HAXBALL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 27 kwie 2012, 15:21

Z tego co wiem , to np. w lidze HTML nie trzeba mieć żadnego "domu" , a jest to chyba jedna z większych lig haxbalowych . Uważasz że dzięki Waszej reprezentacji forum tak dużo zyska ? To że wybraliście ligę , w której potrzebny jest "dom" no to Wasz problem . Myślę że administracja ma więcej do stracenia , pozwalając Wam grać . Naraża się na gniew braci forumowej i być może na odpływ użytkowników , to że Wasza drużyna kogoś przyciągnie na forum nie jest przecież gwarantowane .

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 kwie 2012, 15:21

Nasze forum = nasze zasady. Albo solo albo wynocha.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 27 kwie 2012, 15:27

lukinis131 pisze:Myślę że administracja ma więcej do stracenia , pozwalając Wam grać . Naraża się na gniew braci forumowej i być może na odpływ użytkowników , to że Wasza drużyna kogoś przyciągnie na forum nie jest przecież gwarantowane .
O to to. Przecież Doktore już ma w planach pucz i założenie konkurencyjnego forum, gdzie będzie zawsze panować ład i harmonia, gdzie wola użytkowników będzie przestrzegana, a niepotrzebne tematy - usuwane zaraz po zakończeniu dyskusji.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 73

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 27 kwie 2012, 15:30

Są organizowane turnieje reprezentacji forów gdzie gra się pod szyldem swojego forum.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 27 kwie 2012, 15:34

Ej... ja nie gram w Haxa, ale moge sie zalapac do reprezentacji, zeby w trakcie meczow wyzywac przeciwnikow na chacie czy cos?

Moge tez ukladac obelzywe piosenki i brac udzial w innych rozpierdowach...
Tez chce byc reprezentantem!! :(

BVBlbp
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 15:37

lukinis131 pisze:Z tego co wiem , to np. w lidze HTML nie trzeba mieć żadnego "domu" , a jest to chyba jedna z większych lig haxbalowych . Uważasz że dzięki Waszej reprezentacji forum tak dużo zyska ? To że wybraliście ligę , w której potrzebny jest "dom" no to Wasz problem . Myślę że administracja ma więcej do stracenia , pozwalając Wam grać . Naraża się na gniew braci forumowej i być może na odpływ użytkowników , to że Wasza drużyna kogoś przyciągnie na forum nie jest przecież gwarantowane .
Nie rozumiemy się. Nie ubliżając Ci, ale widać, że nie masz pojęcia o tej grze. Zgadza się, HMTL to portal, który organizuje jedną z największych lig haxballowych. Ale ona nie jest naszym celem. Bo to są rozgrywki 3 v 3. I tam faktycznie może grać każdy. Nam chodzi o większe turnieje, w których gra się tylko systemem 4 v 4. Nie bez powodu jest nas czterech. I tutaj dla przykładu właśnie HMTL organizuje takie coś o nazwie Copa Haxballita, w których udział mogą wziąć tylko reprezentacje danych for/portali. W lidze również bierzemy udział, ale jest to gra dla zabawy. Yunnan, PARIAS i ja jesteśmy w jednym zespole, który aktualnie jest praktycznie na samej gorze tabeli. Ligi 4 v 4 nie ma jeszcze żadnej w Polsce. Dopiero niedługo ma ruszyć projekt ZAQHAX, gdzie mają zamiar coś takie zorganizować. Musicie wiedzieć, że w Haxballu jest różnica między ligą, a turniejem. Turniej zazwyczaj jest tylko otwarty dla kadr danych for (patrz. może My jako reprezentacja PILKA.PL), natomiast w lidze może grać każdy. Chcesz powiedzieć, że Administracja straci zatrudniając nas ? Nonsens. To strasznie dziecinne obrażać się na cały portal, bo wzięli pod swoje skrzydła nieznajomych. Czy przyciągnie, tego nikt nie wie. W życiu nic nie jest pewne. Ale na pewno każdy będzie ciekawy, jaki portal/forum reprezentuje np. wygrana drużyna w Copie (załóżmy, że będziemy to my). Osobiście mogę powiedzieć, że jesteśmy bardzo znani na scenie Haxballa (jak już mówiłem wcześniej Blox i Yunnan to byli reprezentanci Polski) i każdy widząc nasze nicki będzie chciał zobaczyć pod jakim szyldem gramy. A użytkowników na HMTL i innych portalach jest sporo, więc może właśnie dzięki Nam ktoś przyjdzie tutaj, zarejestruje się i będzie utożsamiał się z Waszą społecznością.
BarcaQzYN pisze:Są organizowane turnieje reprezentacji forów gdzie gra się pod szyldem swojego forum.
Dokładnie, czyli ktoś tutaj jest jednak obeznany. Dodam jeszcze jedno. Jeżeli kogoś urażę, to przepraszam. Widziałem, jak nie raz robiliście pokoje o nazwie "pilka.pl". Widziałem, jak gracie. Pewnie zdecydowaną większość, również Tych co tu piszą i z całym szacunkiem do Was nie prezentujecie takiego poziomu co my.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2012, 15:45 przez BVBlbp, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 kwie 2012, 15:41

Mi nawet nie przeszkadza ze przychodza "obcy" i maja grac gdzies z pilka.pl na koszulkach (kulkach). Przeszkadza mi sposob w jaki to jest przeprowadzane. Budze sie i dowiaduje ze nagle mamy jakas reprezentacje. Na tym forum pisza albo pisali ludzie dla ktorych hax to cale zycie (petr) sa userzy ktorzy w pocie czola hostuja po nocach (piwus) jest tez wiele zacnych lam jak metol. Wszyscy oni dzisiaj dostali liscia w twarz zostali kompletnie zignorowani. Troche szacunku. Wstyd Agnieszka wstyd.

BVBlbp
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 15:46

Chlopaczek pisze:Mi nawet nie przeszkadza ze przychodza "obcy" i maja grac gdzies z pilka.pl na koszulkach (kulkach). Przeszkadza mi sposob w jaki to jest przeprowadzane. Budze sie i dowiaduje ze nagle mamy jakas reprezentacje. Na tym forum pisza albo pisali ludzie dla ktorych hax to cale zycie (petr) sa userzy ktorzy w pocie czola hostuja po nocach (piwus) jest tez wiele zacnych lam jak metol. Wszyscy oni dzisiaj dostali liscia w twarz zostali kompletnie zignorowani. Troche szacunku. Wstyd Agnieszka wstyd.
Rozumiem Cię/Was. Zostaliśmy przyjęci 2 dni temu, więc postanowiłem Wam to przekazać.
Jeżeli Waszym zdaniem posiadacie ludzi, którzy mogą równać się poziomem do Nas - proszę bardzo, załóżcie własną kadrę i zagramy, nie ma problemu.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2012, 15:48 przez BVBlbp, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 kwie 2012, 15:48

BVBlbp pisze:Pewnie zdecydowaną większość, również Tych co tu piszą i z całym szacunkiem do Was nie prezentujecie takiego poziomu co my.
I co z tego? To tak jakbyś przyszedł do kibiców Barcelony i powiedział im: od jutra macie barwy białe, bo niebiesko-szkarłatne są brzydkie. Myślisz że kibice Cię polubią? Zrozumieją? Tak samo my, jesteśmy co najmniej zniesmaczeni sposobem, w jaki zostało nam to oznajmione. Żeby nie było, sam w haxa w ogole nie gram, nie interesują mnie takie gry. Po prostu stoję w obronie reszty użytkowników. Nie dla przebierańców.

BTW, skąd jesteście? Może jakiś wpierdol jednak uda się załatwić :lol:

Awatar użytkownika
lukinis131
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 27 kwie 2012, 15:49

BVBlbp pisze:
lukinis131 pisze:Z tego co wiem , to np. w lidze HTML nie trzeba mieć żadnego "domu" , a jest to chyba jedna z większych lig haxbalowych . Uważasz że dzięki Waszej reprezentacji forum tak dużo zyska ? To że wybraliście ligę , w której potrzebny jest "dom" no to Wasz problem . Myślę że administracja ma więcej do stracenia , pozwalając Wam grać . Naraża się na gniew braci forumowej i być może na odpływ użytkowników , to że Wasza drużyna kogoś przyciągnie na forum nie jest przecież gwarantowane .
Nie rozumiemy się. Nie ubliżając Ci, ale widać, że nie masz pojęcia o tej grze. Zgadza się, HMTL to portal, który organizuje jedną z największych lig haxballowych. Ale ona nie jest naszym celem. Bo to są rozgrywki 3 v 3. I tam faktycznie może grać każdy. Nam chodzi o większe turnieje, w których gra się tylko systemem 4 v 4. Nie bez powodu jest nas czterech. I tutaj dla przykładu właśnie HMTL organizuje takie coś o nazwie Copa Haxballita, w których udział mogą wziąć tylko reprezentacje danych for/portali. W lidze również bierzemy udział, ale jest to gra dla zabawy. Yunnan, PARIAS i ja jesteśmy w jednym zespole, który aktualnie jest praktycznie na samej gorze tabeli. Ligi 4 v 4 nie ma jeszcze żadnej w Polsce. Dopiero niedługo ma ruszyć projekt ZAQHAX, gdzie mają zamiar coś takie zorganizować. Musicie wiedzieć, że w Haxballu jest różnica między ligą, a turniejem. Turniej zazwyczaj jest tylko otwarty dla kadr danych for (patrz. może My jako reprezentacja PILKA.PL), natomiast w lidze może grać każdy. Chcesz powiedzieć, że Administracja straci zatrudniając nas ? Nonsens. To strasznie dziecinne obrażać się na cały portal, bo wzięli pod swoje skrzydła nieznajomych. Czy przyciągnie, tego nikt nie wie. W życiu nic nie jest pewne. Ale na pewno każdy będzie ciekawy, jaki portal/forum reprezentuje np. wygrana drużyna w Copie (załóżmy, że będziemy to my). Osobiście mogę powiedzieć, że jesteśmy bardzo znani na scenie Haxballa (jak już mówiłem wcześniej Blox i Yunnan to byli reprezentanci Polski) i każdy widząc nasze nicki będzie chciał zobaczyć pod jakim szyldem gramy. A użytkowników na HMTL i innych portalach jest sporo, więc może właśnie dzięki Nam ktoś przyjdzie tutaj, zarejestruje się i będzie utożsamiał się z Waszą społecznością.
BarcaQzYN pisze:Są organizowane turnieje reprezentacji forów gdzie gra się pod szyldem swojego forum.
Dokładnie, czyli ktoś tutaj jest jednak obeznany. Dodam jeszcze jedno. Jeżeli kogoś urażę, to przepraszam. Widziałem, jak nie raz robiliście pokoje o nazwie "pilka.pl". Widziałem, jak gracie. Pewnie zdecydowaną większość, również Tych co tu piszą i z całym szacunkiem do Was nie prezentujecie takiego poziomu co my.
Chłopcze , pojęcie pewnie mam nawet większe od Ciebie . Po pierwsze nie pisałeś wcześniej , że chcecie grać 4 vs 4 . Po drugie sam napisałeś w pierwszym poście udział w : pucharach/ligach , dlatego podałem przykład HTML .
Do gry 3 vs 3 zwyczajnie brakuje umiejętności ? :)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 kwie 2012, 15:50

BVBlbp pisze:Zostaliśmy przyjęci 2 dni temu, więc postanowiłem Wam to przekazać.
Trzeba pogadać z Agą, bo jakoś nie chcę mi się w takie cuda wierzyć. Ja swoją i tak skromną karierę zakończyłem już wieki temu, ale nie może być tak żeby jakieś platfusy występowały w barwach pilka.pl. Po siedmiu latach pobytu na forum czuje moralny obowiązek żeby zaprotestować.

Pilka.pl dla Naszych!

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 27 kwie 2012, 15:52

niko, Yunnan, PARIAS i Blox NA MADAGASKAR!!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 kwie 2012, 15:56

BVBlbp pisze:Rozumiem Cię/Was. Zostaliśmy przyjęci 2 dni temu, więc postanowiłem Wam to przekazać.
Jeżeli Waszym zdaniem posiadacie ludzi, którzy mogą równać się poziomem do Nas - proszę bardzo, załóżcie własną kadrę i zagramy, nie ma problemu.
Grajcie i wygrywajcie ja wam nie wrog. Nie neguje waszego poziomu poniewaz nie wiem jak gracie. Moze poza Bloxem ktory niezbyt dobrze zapisal sie w mojej pamieci gdy jego druzyna Animals grala z moja w lidze. Przegrywali i po stracie bramki Blox napisal cytuje "ide w [ch**]" i po prostu wyszedl z pokoju. Nie wiem czy to byl on ale nick ten sam.
Uwazam ze skoro nas reprezentujecie to ktos z forum powinien zostac dopuszczony do druzyny i uczestniczyc w przygotowaniach. Oczywiscie jezeli znajdzie sie chetny ktory nie odstaje drastycznie poziomem.

Tak czy siak administracja ma u mnie duzego minusa. Kolejnego juz.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 kwie 2012, 16:01

Chlopaczek pisze: Mi nawet nie przeszkadza ze przychodza "obcy" i maja grac gdzies z pilka.pl na koszulkach (kulkach). Przeszkadza mi sposob w jaki to jest przeprowadzane. Budze sie i dowiaduje ze nagle mamy jakas reprezentacje. Na tym forum pisza albo pisali ludzie dla ktorych hax to cale zycie (petr) sa userzy ktorzy w pocie czola hostuja po nocach (piwus) jest tez wiele zacnych lam jak metol. Wszyscy oni dzisiaj dostali liscia w twarz zostali kompletnie zignorowani. Troche szacunku. Wstyd Agnieszka wstyd.
I myślę, że trafiłeś w sedno. Faktem jest jednak, że nie dostalismy z liscia, bo nie chcieliśmy nic organizować. Nie wiem czy będa tutaj osoby chętne by grać 4x4. I jeśli chłopakom tak bardzo zależy to moglibyśmy się zgodzić, by wzieli coś, czym nikt nie był zainteresowany. Rzecz w tym, że trzeba wiedzieć jak poprosić. I myślę, że nie ma już sensu im tłumaczyć w czym jest problem w tej pierdole. Sprowadzacie wszystko do umiejętności, zgody administracji, a tu chodzi o styl w jakim się wprosiliście.

Dla jasności - strona z naszej perspektywy NIC nie zyskuje. My nie mamy ciśnienia, żeby mieć dobra reprezentację. W tej chwili jedyną stroną, której zależy jesteście WY. Zamiast klarować nam jacy jesteśmy głupi, dziecinni i się nie znamy, to powinieneś poszukać innego podejścia. Są tu osoby, które grają. Wy jesteście z zewnątrz. I wy komunikujecie, nam, że dorobiliśmy się reprezentacji. CO jest NIE tak :)?

PS. Dobry temat :hahaha:
[edit]
cloner pisze:Sprawa jest prosta, najpierw gracie w Haxball, później Doktorek zaproponował IFQ (czy jakoś tak), a na koniec Lisek i ja spuścimy wam wpierdol. See ya!!
I jeszcze w międzyczasie zakład z Kamilem na jego zasadach :lol:.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2012, 16:08

BVBlbp pisze:Nie rozumiemy się. Nie ubliżając Ci, ale widać, że nie masz pojęcia o tej grze.
BVBlbp pisze:Rozumiem Cię/Was.
Nie rozumiesz nas. Brać forumowa nie życzy sobie, abyście reprezentowali to forum. Kapujesz? I jeśli obserwujesz co się dzieje na forum od lat, to chyba jesteś świadom, że Administracja byłaby szalona, jeśli pozwoli Wam na to. Twoja Stara, Amica, Inwigilacja, Cules.pl, to były tylko i wyłącznie początki, teraz może być już tylko bardziej chamsko i bezczelnie :D

Wpraszacie się, a do tego Administracja załatwia coś za plecami userwów, co daje nam do zrozumienia, że tak naprawdę jesteśmy tutaj traktowani jak plebs, który jest, a jak się nie podoba to won. I to najbardziej wkurza, bo ludzie od nastu do prawie trzydziestu lat tutaj codziennie wchodzą, sprawdzają co się dzieje, organizują jakieś konkursy, zabawy, a tutaj plują Ci w twarz. Jesli jakiś 4 nieznanych mi typów ma śmigać po necie i wyrabiać swoim zachowaniem opinię o tym miejscu ja dziękuję! Agnieszka znasz ich? Jesteś pewna, że nie zrobią nam wiochy? Sorry, ale swoim podejściem kolega udowadnia, że nie pozwoliłbym mu nawet reprezentować tematu "Zwała" na naszym forum.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”