Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 27 kwie 2012, 15:21
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 kwie 2012, 15:21
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 27 kwie 2012, 15:27
O to to. Przecież Doktore już ma w planach pucz i założenie konkurencyjnego forum, gdzie będzie zawsze panować ład i harmonia, gdzie wola użytkowników będzie przestrzegana, a niepotrzebne tematy - usuwane zaraz po zakończeniu dyskusji.lukinis131 pisze:Myślę że administracja ma więcej do stracenia , pozwalając Wam grać . Naraża się na gniew braci forumowej i być może na odpływ użytkowników , to że Wasza drużyna kogoś przyciągnie na forum nie jest przecież gwarantowane .
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 27 kwie 2012, 15:30
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 27 kwie 2012, 15:34
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 15:37
Nie rozumiemy się. Nie ubliżając Ci, ale widać, że nie masz pojęcia o tej grze. Zgadza się, HMTL to portal, który organizuje jedną z największych lig haxballowych. Ale ona nie jest naszym celem. Bo to są rozgrywki 3 v 3. I tam faktycznie może grać każdy. Nam chodzi o większe turnieje, w których gra się tylko systemem 4 v 4. Nie bez powodu jest nas czterech. I tutaj dla przykładu właśnie HMTL organizuje takie coś o nazwie Copa Haxballita, w których udział mogą wziąć tylko reprezentacje danych for/portali. W lidze również bierzemy udział, ale jest to gra dla zabawy. Yunnan, PARIAS i ja jesteśmy w jednym zespole, który aktualnie jest praktycznie na samej gorze tabeli. Ligi 4 v 4 nie ma jeszcze żadnej w Polsce. Dopiero niedługo ma ruszyć projekt ZAQHAX, gdzie mają zamiar coś takie zorganizować. Musicie wiedzieć, że w Haxballu jest różnica między ligą, a turniejem. Turniej zazwyczaj jest tylko otwarty dla kadr danych for (patrz. może My jako reprezentacja PILKA.PL), natomiast w lidze może grać każdy. Chcesz powiedzieć, że Administracja straci zatrudniając nas ? Nonsens. To strasznie dziecinne obrażać się na cały portal, bo wzięli pod swoje skrzydła nieznajomych. Czy przyciągnie, tego nikt nie wie. W życiu nic nie jest pewne. Ale na pewno każdy będzie ciekawy, jaki portal/forum reprezentuje np. wygrana drużyna w Copie (załóżmy, że będziemy to my). Osobiście mogę powiedzieć, że jesteśmy bardzo znani na scenie Haxballa (jak już mówiłem wcześniej Blox i Yunnan to byli reprezentanci Polski) i każdy widząc nasze nicki będzie chciał zobaczyć pod jakim szyldem gramy. A użytkowników na HMTL i innych portalach jest sporo, więc może właśnie dzięki Nam ktoś przyjdzie tutaj, zarejestruje się i będzie utożsamiał się z Waszą społecznością.lukinis131 pisze:Z tego co wiem , to np. w lidze HTML nie trzeba mieć żadnego "domu" , a jest to chyba jedna z większych lig haxbalowych . Uważasz że dzięki Waszej reprezentacji forum tak dużo zyska ? To że wybraliście ligę , w której potrzebny jest "dom" no to Wasz problem . Myślę że administracja ma więcej do stracenia , pozwalając Wam grać . Naraża się na gniew braci forumowej i być może na odpływ użytkowników , to że Wasza drużyna kogoś przyciągnie na forum nie jest przecież gwarantowane .
Dokładnie, czyli ktoś tutaj jest jednak obeznany. Dodam jeszcze jedno. Jeżeli kogoś urażę, to przepraszam. Widziałem, jak nie raz robiliście pokoje o nazwie "pilka.pl". Widziałem, jak gracie. Pewnie zdecydowaną większość, również Tych co tu piszą i z całym szacunkiem do Was nie prezentujecie takiego poziomu co my.BarcaQzYN pisze:Są organizowane turnieje reprezentacji forów gdzie gra się pod szyldem swojego forum.
BVBlbp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 kwie 2012, 15:41
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 15:46
Rozumiem Cię/Was. Zostaliśmy przyjęci 2 dni temu, więc postanowiłem Wam to przekazać.Chlopaczek pisze:Mi nawet nie przeszkadza ze przychodza "obcy" i maja grac gdzies z pilka.pl na koszulkach (kulkach). Przeszkadza mi sposob w jaki to jest przeprowadzane. Budze sie i dowiaduje ze nagle mamy jakas reprezentacje. Na tym forum pisza albo pisali ludzie dla ktorych hax to cale zycie (petr) sa userzy ktorzy w pocie czola hostuja po nocach (piwus) jest tez wiele zacnych lam jak metol. Wszyscy oni dzisiaj dostali liscia w twarz zostali kompletnie zignorowani. Troche szacunku. Wstyd Agnieszka wstyd.
BVBlbp
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 kwie 2012, 15:48
I co z tego? To tak jakbyś przyszedł do kibiców Barcelony i powiedział im: od jutra macie barwy białe, bo niebiesko-szkarłatne są brzydkie. Myślisz że kibice Cię polubią? Zrozumieją? Tak samo my, jesteśmy co najmniej zniesmaczeni sposobem, w jaki zostało nam to oznajmione. Żeby nie było, sam w haxa w ogole nie gram, nie interesują mnie takie gry. Po prostu stoję w obronie reszty użytkowników. Nie dla przebierańców.BVBlbp pisze:Pewnie zdecydowaną większość, również Tych co tu piszą i z całym szacunkiem do Was nie prezentujecie takiego poziomu co my.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 27 kwie 2012, 15:49
Chłopcze , pojęcie pewnie mam nawet większe od Ciebie . Po pierwsze nie pisałeś wcześniej , że chcecie grać 4 vs 4 . Po drugie sam napisałeś w pierwszym poście udział w : pucharach/ligach , dlatego podałem przykład HTML .BVBlbp pisze:Nie rozumiemy się. Nie ubliżając Ci, ale widać, że nie masz pojęcia o tej grze. Zgadza się, HMTL to portal, który organizuje jedną z największych lig haxballowych. Ale ona nie jest naszym celem. Bo to są rozgrywki 3 v 3. I tam faktycznie może grać każdy. Nam chodzi o większe turnieje, w których gra się tylko systemem 4 v 4. Nie bez powodu jest nas czterech. I tutaj dla przykładu właśnie HMTL organizuje takie coś o nazwie Copa Haxballita, w których udział mogą wziąć tylko reprezentacje danych for/portali. W lidze również bierzemy udział, ale jest to gra dla zabawy. Yunnan, PARIAS i ja jesteśmy w jednym zespole, który aktualnie jest praktycznie na samej gorze tabeli. Ligi 4 v 4 nie ma jeszcze żadnej w Polsce. Dopiero niedługo ma ruszyć projekt ZAQHAX, gdzie mają zamiar coś takie zorganizować. Musicie wiedzieć, że w Haxballu jest różnica między ligą, a turniejem. Turniej zazwyczaj jest tylko otwarty dla kadr danych for (patrz. może My jako reprezentacja PILKA.PL), natomiast w lidze może grać każdy. Chcesz powiedzieć, że Administracja straci zatrudniając nas ? Nonsens. To strasznie dziecinne obrażać się na cały portal, bo wzięli pod swoje skrzydła nieznajomych. Czy przyciągnie, tego nikt nie wie. W życiu nic nie jest pewne. Ale na pewno każdy będzie ciekawy, jaki portal/forum reprezentuje np. wygrana drużyna w Copie (załóżmy, że będziemy to my). Osobiście mogę powiedzieć, że jesteśmy bardzo znani na scenie Haxballa (jak już mówiłem wcześniej Blox i Yunnan to byli reprezentanci Polski) i każdy widząc nasze nicki będzie chciał zobaczyć pod jakim szyldem gramy. A użytkowników na HMTL i innych portalach jest sporo, więc może właśnie dzięki Nam ktoś przyjdzie tutaj, zarejestruje się i będzie utożsamiał się z Waszą społecznością.lukinis131 pisze:Z tego co wiem , to np. w lidze HTML nie trzeba mieć żadnego "domu" , a jest to chyba jedna z większych lig haxbalowych . Uważasz że dzięki Waszej reprezentacji forum tak dużo zyska ? To że wybraliście ligę , w której potrzebny jest "dom" no to Wasz problem . Myślę że administracja ma więcej do stracenia , pozwalając Wam grać . Naraża się na gniew braci forumowej i być może na odpływ użytkowników , to że Wasza drużyna kogoś przyciągnie na forum nie jest przecież gwarantowane .
Dokładnie, czyli ktoś tutaj jest jednak obeznany. Dodam jeszcze jedno. Jeżeli kogoś urażę, to przepraszam. Widziałem, jak nie raz robiliście pokoje o nazwie "pilka.pl". Widziałem, jak gracie. Pewnie zdecydowaną większość, również Tych co tu piszą i z całym szacunkiem do Was nie prezentujecie takiego poziomu co my.BarcaQzYN pisze:Są organizowane turnieje reprezentacji forów gdzie gra się pod szyldem swojego forum.
lukinis131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 kwie 2012, 15:50
Trzeba pogadać z Agą, bo jakoś nie chcę mi się w takie cuda wierzyć. Ja swoją i tak skromną karierę zakończyłem już wieki temu, ale nie może być tak żeby jakieś platfusy występowały w barwach pilka.pl. Po siedmiu latach pobytu na forum czuje moralny obowiązek żeby zaprotestować.BVBlbp pisze:Zostaliśmy przyjęci 2 dni temu, więc postanowiłem Wam to przekazać.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 27 kwie 2012, 15:52
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 kwie 2012, 15:56
Grajcie i wygrywajcie ja wam nie wrog. Nie neguje waszego poziomu poniewaz nie wiem jak gracie. Moze poza Bloxem ktory niezbyt dobrze zapisal sie w mojej pamieci gdy jego druzyna Animals grala z moja w lidze. Przegrywali i po stracie bramki Blox napisal cytuje "ide w [ch**]" i po prostu wyszedl z pokoju. Nie wiem czy to byl on ale nick ten sam.BVBlbp pisze:Rozumiem Cię/Was. Zostaliśmy przyjęci 2 dni temu, więc postanowiłem Wam to przekazać.
Jeżeli Waszym zdaniem posiadacie ludzi, którzy mogą równać się poziomem do Nas - proszę bardzo, załóżcie własną kadrę i zagramy, nie ma problemu.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 kwie 2012, 16:01
I myślę, że trafiłeś w sedno. Faktem jest jednak, że nie dostalismy z liscia, bo nie chcieliśmy nic organizować. Nie wiem czy będa tutaj osoby chętne by grać 4x4. I jeśli chłopakom tak bardzo zależy to moglibyśmy się zgodzić, by wzieli coś, czym nikt nie był zainteresowany. Rzecz w tym, że trzeba wiedzieć jak poprosić. I myślę, że nie ma już sensu im tłumaczyć w czym jest problem w tej pierdole. Sprowadzacie wszystko do umiejętności, zgody administracji, a tu chodzi o styl w jakim się wprosiliście.Chlopaczek pisze: Mi nawet nie przeszkadza ze przychodza "obcy" i maja grac gdzies z pilka.pl na koszulkach (kulkach). Przeszkadza mi sposob w jaki to jest przeprowadzane. Budze sie i dowiaduje ze nagle mamy jakas reprezentacje. Na tym forum pisza albo pisali ludzie dla ktorych hax to cale zycie (petr) sa userzy ktorzy w pocie czola hostuja po nocach (piwus) jest tez wiele zacnych lam jak metol. Wszyscy oni dzisiaj dostali liscia w twarz zostali kompletnie zignorowani. Troche szacunku. Wstyd Agnieszka wstyd.
I jeszcze w międzyczasie zakład z Kamilem na jego zasadachcloner pisze:Sprawa jest prosta, najpierw gracie w Haxball, później Doktorek zaproponował IFQ (czy jakoś tak), a na koniec Lisek i ja spuścimy wam wpierdol. See ya!!
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2012, 16:08
BVBlbp pisze:Nie rozumiemy się. Nie ubliżając Ci, ale widać, że nie masz pojęcia o tej grze.
Nie rozumiesz nas. Brać forumowa nie życzy sobie, abyście reprezentowali to forum. Kapujesz? I jeśli obserwujesz co się dzieje na forum od lat, to chyba jesteś świadom, że Administracja byłaby szalona, jeśli pozwoli Wam na to. Twoja Stara, Amica, Inwigilacja, Cules.pl, to były tylko i wyłącznie początki, teraz może być już tylko bardziej chamsko i bezczelnieBVBlbp pisze:Rozumiem Cię/Was.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio