Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 lip 2006, 18:37
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adik_pl » 16 lip 2006, 18:43
adik_pl
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 16 lip 2006, 18:54
Niezły tekst, jak z kreskówkiNiggaz pisze:Nie dość, że grafomani i reszta pokemonów atakują szczególnie intensywnie tematy piłkarskie to teraz jeszcze szturmują temat z uwagami do modów.
Lisek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 lip 2006, 19:20
o czymś tam:adik_pl pisze:To fajnie, że jak ktoś potrafi skleić kilka zdań i nie popełnia błędów ortograficznych już dostaje łatkę ładnie piszącego.
O Zazie:adik_pl pisze:Nawet nie będę się śmiał z tych, którzy w to wątpili, bo ich mi po prostu żal.
O forumowiczach:adik_pl pisze:*_Zaza_*, ty naprawdę nie potrafisz skleić kilku zrozumiałych zdań czy po prostu miałeś - cytuję - "impreskę"?
O brylanciku:profesor Religa tak zabiega o dofinansowana dla chorych ale tych nie uleczalnych chyba rząd skreslił
Mówisz o liście użytkowników forum?
O Pisakku:adik_pl pisze:Może w Twojej rodzinie pięcioletnia hibernacja jest normalna,
adik_pl pisze: kosztem takich pseudo-prześladowców, którzy za każdym razem chcą mi udowodnić, że skoro mam 16 lat, to gówno wiem. Możliwe, ale mogłem podać, że mam 30 i wszystkim dookoła przytakiwać, ale takich użytkowników, z tego co zauważyłem, jest już i tak wielu.
Włosiennica, 50 razów na wieczór a za posiłek śledzie. Myślisz, że to ujdzie jako pokuta za moderacyjną ironię i prowokacje?adik_pl pisze:Koniecznie chcesz być fajny?
Cóż mogę powiedziec. Ja tu tylko sprzątam.lisek_chz pisze:A napisałbym, którego modka nie lubie,
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 21 sie 2006, 20:05
nerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 sie 2006, 20:26
To nie do końca prawda, bo żaden niesłusznie nie cierpi. Cierpią Ci, którzy swoją niegrzeczną postawąnerwowy pisze:w ten sposob cierpi na tym calkowicie nieslusznie jakis uzytkownik.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 sie 2006, 20:50
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 21 sie 2006, 20:57
nerwowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 sie 2006, 21:07
Twierdzisz, że styl wprowadzenia był zły a nie same zmiany. W takim razie w jaki sposób Twoim zdaniem powinno się to odbyćnerwowy pisze:Styl wprowadzenia tych zmian to nie byl blad, ale wielblad
Kłamczuch.nerwowy pisze:Nie wspomne juz o tym, ze wiekszosc ostrzezen dostalem nieslusznie
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 21 sie 2006, 21:18
Chlopaczek pisze:A Stara Dama to klub budowany ostatnimi laty na przekretach i sa oszustami.
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 21 sie 2006, 21:19
Pan Jan Tomaszewski to osoba, ktorej zalezy jedynie na czestym pokazywaniu sie w TV i prawieniu swoich durnawych metafor, wiec lepiej nie posluguj sie slowami wypowiedzianymi przez niego bo sa one nic nie warte.to nie byl blad, ale wielblad, jak to mowi w swoim zwyczaju pan Jan Tomaszewski.
Jagiellonczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 sie 2006, 21:20
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 sie 2006, 21:36
Jesli Milan to oszusci wtedy Stara Dama to OSZUSCI!!!!!!Lakier pisze:
Jezeli tak, to Milan tez. Na dodatek jeszcze jest, skoro za Meaniego, nie dostal praktycznie zadnej kary.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 21 sie 2006, 22:17
nerwowy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 sie 2006, 22:36
Ironia.Niggaz pisze:Mamy skandal na pilka.pl![]()
![]()
![]()
Rozpatrzymy.nerwowy pisze:proponuje zabanowac wszystkich od razu.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio