Moderatorzy - ocena pracy - Strona 45

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

ostrzezenia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 21 sie 2006, 22:59

Szkoda, ze nie zdazyles sie zorientowac, jak byla wielka moja ironia... W kazdym badz razie wracajac do sprawy ostrzezen to nie spodziewalem sie zmian w tej materii, bo jak takowych mozna sie spodziewac od ludzi, ktorzy sa zamknieci na wszelkie sugestie. Chyba naprawde uwazacie sie za swiete krowy. Tylko po co wam wlasciwie ten temat ze sprawami organizacyjnymi na tym forum ? Lubicie stwarzac pozory przejrzystosci ? Rzesza Niemiecka tez doceniala sile propagandy. Dziekuje za wspolprace, a raczej jej brak.

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 12 wrz 2006, 1:48

Dlaczego zostala usnieta czesc postow, ktora pisana byla miedzy innymi dziejszego, a raczej juz wczorajszego dnia ?

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 12 wrz 2006, 2:02

Twoje posty nie zostały usunięte, tylko przeniesione do odpowiedniego tematu.

Życzę miłej nocy.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 23 wrz 2006, 19:15

Chcialem tylko napisac ze moderator Niggaz naduzywa swojej wladzy pisze mi jakies Ultimatum ze mam mu wytlumaczyc pewną sytuacje bo jak nie to otrzymam bana .... oczywiscie na koniec wyżalił sie ze i tak by mi go nie dal ale prosilbym o jakas reakcje (wypowiedz na ten temat) osob z wyższej połki .

Tyle na temat :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 wrz 2006, 19:22

Warto nadmienić, że post w którym zagroziłem banem był odpowiedzią na OT utrzymany dodatkowo w stylu prowokacyjnym. User kaczy w momencie pisania tej wypowiedzi miał 8 WP a więc kolejne ostrzeżenia jakie mógł zgodnei z regulaminem dostać oznaczałyby jego zbanowanie. Ultimatum było bardziej rodzajem szansy aniżeli rzeczywistym zagrożeniem. Nie mniej jednak jeżeli tak bardzo zależy mu na tym, aby wszystko przebiegało zgodnie z procedurami to wciąż można to naprawić.
kaczy pisze:Tyle na temat

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 paź 2006, 20:18

Któremu to wali ? może być tak zamkną cały temat a nie tylko jedną wypowiedz wykasował ? Co Ci boli ? Chyba że znów sie odzywa w Was mało obiektyne spojrzenie na sytuacje - może czas na zmiany ? Bo prosta sprawa albo wszyskie wypowiedzi albo żadnej wypowiedzi. Chyba że macie problem do mnie - to prosił bym odrazu szczerze a nie jak kur... - bo to co sie ostatnio dzieje to żenada. Szkoda że na jedno oko Wam siada :?

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 16 paź 2006, 20:43

rkoeman pisze:milan
rkoeman pisze:chelsea
Chciałem tylko spytać czy ten użytkownik ma jakieś specjalne względy u moderatorów. Życze miłego wieczoru.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 paź 2006, 20:50

Moge ja, moge ja ?
Regulamin pisze:Nazwy klubów piszemy wielką literą. Każde napisanie małą będzie traktowane jak obraza klubu, co jest oczywiście karane. Wyjątkiem są posty, w których autorzy w ogóle nie używają wielkich liter. Administratorzy i Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do rozpatrywania konkretnych przypadków biorąc pod uwagę okoliczności, w jakich niniejsze przewinienie zostało popełnione.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 paź 2006, 20:51

1. Mi wali
2. Nie ma specjalnych względów, ale dzięki za insynuację.
3. Tak. Ten temat jest zły, nie służy do załatwiania spraw bieżących z moderacją. Gratuluję, udało Wam się zamknąć kolejny.

I generalnie dziękuję uroczym forumowiczom pilka.pl, że mogę zajrzeć na to forum, spędzić wspaniale czas czytając ich błyskotliwe posty, a oni jeszcze umilą to jakąś chamską uwagą w kierunku moderacji.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 paź 2006, 11:19

Piwus i reszta Grupy Trzymającej Władze - prosze
kuknać w temat "ważne sprawy" na redakcyjnym forum pilka.pl - i bardzo prosze o odpowiedz z Waszej strony - GTW. Dziękuje bez odbioru :]

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 gru 2006, 11:55

Czy piwus na serio zrezygnował z moderowania? Czy to tylko tak dla lansu? :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 gru 2006, 13:04

Nawet rezygnacja z moderki jest lansem na tym forum? Zajebiście. Następny w takim razie zrezygnuję ja z racji tego, że podobno cholernie lubię się lansować.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 gru 2006, 13:08

Czy naprawdę interpretacja teksty sprawia aż takie problemy? Myślę że nie. Chodzi mi o to czy piwus zrezygnował 'na serio' czy tylko sobie jaja robi i jutro znów będzie rozdawał WP. Nie ma co się stresować, Święta dopiero co minęły :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 gru 2006, 13:14

Nie udawaj takiego misrza ironii & trafnych metafor. Doskonale wiem o co Ci chodziło, ale zadając pytanie w takiej a nie innej formie bądź przygotowanym, że odpowiedź może być podobna.

Nie będę się wypowiadał z niego. Poza tym Święta się skończyły (o czym sam wspomniałeś) a więc nawet jakbym miał pewność to nie głosiłbym Wam radosnej (dla Was) nowiny.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 29 gru 2006, 13:20

Rozumiem że domniemaną radosną nowiną miałoby być odejście piwusa? Dla niektórych może i radosna, ale według mnie piwus odwala(ł?) kawał dobrej roboty i mam nadzieję że to tylko 'jaja'.

Udawać nic nie muszę, z resztą nie mam po co. Pytanie nie było ani ironiczne ani tym bardziej metaforyczne. Nie rozumiem do końca o co Ci chodzi ale mniejsza z tym.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”