święte słowa - proponuje chiwlę zadumy nad nimi // fieldy
To co mam zrobic? Pisac dalej na tym forum noszac ta dziwaczna range? W tym momencie praca moderatorow wypada negatywnie, ale watpie by kogos to interesowalo.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 gru 2006, 0:45
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2007, 21:55
(?) - żenada ? Bo w takim razie, nie piszesz na temat - źle, piszesz na temat źle - piszesz za dużo - źle. W takim razie Ty nigdy nie dostanie wp. Nie masz okazji złamać regulaminuGrupa Trzymająca Wage pisze:Zaza - bezczelne ataki personalne, obrazy, wyzwiska (?)
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 sty 2007, 22:11
Nie kompromituj sie Tereska Razz
chłopie chcesz zejśc na niższy poziom wypowiedz ? to zmien forum Rolling Eyes
bo po co zaczynasz pisać coś jak potem znów trzeba bedzie czekać aż bedziesz u babci bo ona ma neta by napisać kolejny post do naszej rozmowy ?
Zawsze Zaza jak kończą Ci się argumenty, to zaczynasz obrażać swoich oponentów a potem masz do nich pretensje, ze Cię prowokują. A szczytem bezczelności jest następujące potem skarżenie się moderatorom. Nie wiem czy tak było w tym wypadku, ale wygląda to dosyć... klasycznie, że tak powiem.Już zakończylismy temat z "Twoimi" kolegami - wiec na drugi raz szybciej zawitaj do babci.
6.Nie wiem z jakiej racji próbujesz mi rozkazywać.Zaza pisze:Najwyższy czas być zaczął pisać na forum ogółem
7. Czyli teraz po dostaniu ostrzeżeń nie piszesz, że forum umiera, tylko przeszkadza Ci, że ja na nim nie piszę? Zmiana taktyki? Skrzydełka żądełka?Zaza pisze:żenada ? Bo w takim razie, nie piszesz na temat - źle, piszesz na temat źle - piszesz za dużo - źle. W takim razie Ty nigdy nie dostanie wp. Nie masz okazji złamać regulaminu
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2007, 22:35
piwus pisze:Nie wiem z jakiej racji próbujesz mi rozkazywać.
piwus pisze:Czyli teraz po dostaniu ostrzeżeń nie piszesz, że forum umiera, tylko przeszkadza Ci, że ja na nim nie piszę? Zmiana taktyki? Skrzydełka żądełka?
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 02 sty 2007, 22:46
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2007, 23:03
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 sty 2007, 23:18
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2007, 23:35
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 sty 2007, 23:45
Ty mi Zaza nie mów co ja mam robić, bo nie masz na ten temat zielonego pojęcia. Równie dobrze mogę ja Ci napisać, żebyś naprawił mi kontakt w ścianie, bo czasem trzeszczy i czuć od niego spaleniznąZaza pisze:powinień chyba zrezygnować, albo całkowicie sie poswiecić forum od strony technicznej jak kilku innych członków redackji.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2007, 23:55
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 03 sty 2007, 0:06
Proszę. I nie kozacz już tak bardzo:Zaza pisze:Jak tak bardzo sie napaliłeś to znajdz jeszcze inne wypowiedz i odrazu szukaj kolejny 5 wp.
Zaza pisze:Bo może Twoje imie to też obraza ?
Zaza pisze:Yo Piwusek !
Zaza pisze:Słuchaj no żuczku
nie powiem co bym Ci pokazałZaza pisze:Nie zostałe powiedziane dośc bo nadal nie uzasadniłeś mi gdzie został złamany regulamin
Oczywiście Zaza, przyjmuje do wiadomości Twoje opinie. Wszystkie Twoje opinie na temat mojej moderacji uważam za tak samo wartościowe - po prostu ich nie ma. Pochlebia mi, że nie mogąc mnie zaatakować za to jak wykonuję zadanie, którego się podjąłem, musisz szukać słabych w punktów... w mojej wiedzy i aktywności w tematach niemieckiej, włoskiej i hiszpańskiej piłki. A nawet stylu wypowiedzi w kwestii ligi polskiej. w końcu pokazuje to, że jako moderator, nawet według najsurowszych krytków jestem bez zarzutu. Taka pochwała, choć przekazałeś ją baaardzo pokrętnie, mocno mnie dowartościowujeZaza pisze:Zacznij pisać chłopie tyle jest tematów że pewnie mógł byś zabłysnąć. Tym bardzie ze jestes pełnisz funkcje wiec dawaj przykład
To Ty zapomniałeś kto pilnuje tu porządku, dzięki komu między innymi temat forum jest jaki jest. A nie Zaza versus reszta świata albo pojedynki liter alfabetu i czy twoja ulubiona jedenastka. Jak to krzewiej bywało.Zaza pisze:bo zapomniałeś chyba jaki jest temat tego forum, chyba całkowicie Ci obcy.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 sty 2007, 0:06
Z tego co pamietam z czasow, kiedy edukacja nie rzadzil jeszcze Wysoki Roman, a jedynymi blizniakami wywolujacymi odruch wymiotny byli bracia Mroczkowie - padlo z Twojej klawiatury podobne pytanie, a mianowicie - czy slowo "strzykawka" i "pigulka" sa obraza? Odpowiedz byla dosc prosta (tak jak teraz) - kazde slowo uzyte w odpowiednim kontekscie i sytuacji moze stac sie obraza. Wiec odpowiadajac na Twoje watpliwosci - tak Zaza, imie moze byc obraza. Kapisz?Zaza pisze:Imie to obraza ? Pewnie ta kwestia pozostanie nie wyjaśniona do pojawianie sie Dzidziusia wiec już mi dawno WP miną
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 03 sty 2007, 0:06
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 sty 2007, 0:16
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2007, 0:24
piwus pisze:Regulamin nie obejmuje wszystkich konkretnych przypadków, jest zbiorem ogółów, które mają zwrócić uwagę użytkownikowi uwagę na to jak ma się zachowywac na forum. Ale kiedy nie potrafi się zachowac, to tylko od moderatora zależy czy ukarze ewentualnie jak ukarze. Więc
bellus pisze:Zaza pamiętaj jedno. Jeśli Tobie się tutaj nie podoba, to załóż własne forum
Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio