Sebastian Mila - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 15 sie 2008, 11:51

o co ci chodzi? jakby powiedizal ze chce byc liderem to tez bys go wysmial. daj mu spokoj, pozwol grac, docen to ze chlopak przyznaje sie do porazki i probuje od nowa

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 sie 2008, 12:05

peepe nie zrozumiałeś mnie chyba. :)

Przeczytaj jeszcze raz co napisałem i zobacz że 'robi na mnie wrażenie' to nie znaczy to co zrozumiałeś ;) .
A jeśli z czegoś miałbym się śmiać to tylko w pozytywnym sensie bo jakbyś wcześniej trochę poczytał to ze względu na jego pochodzenie mam ogromny respect 8)

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 15 sie 2008, 12:20

to co tam robi lolek po tytule? myslalem ze uderzyles w powszechny ton przesmiewcow :oops:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 sie 2008, 12:43

Faktycznie lolek mógł być mylący :lol: ja jednak jestem na przekór loży szyderców 8)

EOT

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 15 sie 2008, 13:27

Nauczył się profesjonalizmu, przychodził na trening a tam jakiś człowiek czyścił im buty :lol: Tak na poważnie, to dobrze, że podpisał kontrakt ze Śląskiem na dłuższy czas bo powinien właśnie wyrosnąć na lidera zespołu i wrócić do formy reprezentacyjnej.

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Re: Sebastian Mila

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 cze 2009, 17:37

- Beenhakker by mnie nie powołał nawet, gdybym był najlepszym piłkarzem polskiej ligi - mówi "Przeglądowi Sportowemu" gwiazda Śląska Wrocław, Sebastian Mila.

Po nieudanych wojażach za granicą Mila wrócił do polskiej ligi, gdzie odnalazł dawną dyspozycję. Pomocnik Śląska Wrocław, dopóki nie nabawił się kontuzji, był wyróżniającym się piłkarzem w Ekstraklasie. Mimo to Leo Beenhakker nie zdecydował się dać mu szansy.

Do nikogo nie mam pretensji, bo uznaję pewne zasady - mówi Mila. - Lubię grać w "Football Managera" i jeżeli w grze jakiegoś piłkarza nie lubię, po prostu go skreślam. Podobnie jest w Kadrze. Nie pasuję Beenhakkerowi, no to mnie nie powołuje. Nawet, jeżeli byłbym najlepszym piłkarzem polskiej ligi - tłumaczy.

Kiedy więc zobaczymy Milę w reprezentacji? Najpierw piłkarz musi wrócić do gry po kontuzji, jakiej doznał w kwietniu. Później będzie czekał na ... zmianę szkoleniowca.

- Dopiero po dymisji Leo zacznę wierzyć, że dostanę w kadrze jeszcze jedną szansę. Od nowego selekcjonera. Nie rezygnuję z reprezentacji. Kadencja Beenhakkera przecież wreszcie się skończy.

Mila będzie miał tym większe szanse na powrót do kadry, jeżeli potwierdzą się medialne doniesienia i jej nowym szkoleniowcem zostanie jego obecny trener ze Śląska Wrocław, Ryszard Tarasiewicz.

Ciekawa teoria :lol:

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: Sebastian Mila

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 13 cze 2009, 18:25

hahaha no to podparł się przykładem :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”