młody talent - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 cze 2005, 16:02

Rossi
czyli mam rozumieć, że nie widziałeś tych zawodników w akcji, tylko dogrzebałeś się do danych o nich, nauczyłeś na pamięć ich biografii i teraz to wypisujesz tak??
czy też masz na kompie taką bazę danych z informacjami o młodych talentach i uważasz za sensowne wymienić w poście 60 nazwisk tych graczy??
ok - znalazłeś w necie dane biograficzne wszystkich zawodników których wymieniłeś plus jakieś o nich ciekawostki, ale nie ma sensu udawać, że tak się znasz na młodych talentach, bo jak napisał Paszkwil zapamiętanie tego wszystkiego jest ciężko wykonalne, a na pewno bezcelowe

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 cze 2005, 16:28

janiofcb buhahaahahha
"nauczyłeś się na pamięć biografii " no nie wiem czy jest ktoś wogóle co się uczy biografii piłkarzy na pamięć bo to bezsens, ja ich napisałęm bo uważam że mają sznase zrobić kariere i sa w swoich kraiach postrzegań tak jak u nas np Korzym ( kto go za granicą zna? a u nas postrzegany jako wielki talent tak samo jest w róznych krajach). Giovanny dos Santos w polsce jest nie znany a w meksyku postrzegany jako nadzieja ich reprezentacji( znasz go janiofcb???). Conajmniej połowe widziałem w akcji na turniejach młodzieżowych jak chcecie moge wam powiedzieć kogo wiedziałem. Moze dla was jest to cięzko wykonalne zapmiętanie 60 nazwisk ale z gdy się w tym siedzi (interesujesz się tym) samo wchodzi do głowy !!!!!! Jesteście śmieszni i żałosini

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 cze 2005, 16:56

Zapamiętanie nawet 200 nazwisk nie jest trudne jak się w czymś siedzi, ale daty plus biografie to już co innego... Ciekawe czy w rozmowie tak byś swobodnie opowiadał o każdym z tych graczy, skoro twierdzisz, że tak w tym siedzisz...
Nadal uważam wypisanie tylu zawodników za bezsens - gdybyś podał nazwiska trzech, czterech najbardziej utalentowanych (wg Ciebie) i ich scharakteryzował byłoby OK.
A tak przeglądając temat znajduję listę na całą wysokość monitora i co to ma być??
Co do dos Santosa to oczywiście, że słyszałem o nim jako o obiecującym talencie, chociaż nie potrafiłbym podać jego daty urodzenia i wielu informacji z przebiegu dotychczasowej kariery, bo wystarczy, że wiem gdzie ich szukać - nie muszę znać tego na pamięć.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 cze 2005, 17:02

powinienneś być wdzięczny Rossi'emu za to że się pofatygował i że podał tylu uzdolnionych graczy - możesz zacząć się ich uczyć na pamięć - będziesz wtedy znał więcej uzdolnionej młodzierzy, a jak poświęcisz troszkę więcej czasu to może nawet nauczysz się ich dat urodzenia :lol:

żałośni jesteście :oops:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 cze 2005, 17:05

Ale jakie biografie przecież są to zdawkowe informacje rok urodzenia klub narodowość to jest biografia buahhahahahhaa
Może według ciebie słuszne jest podanie 3 czy 4 nazwisk a ja bede wpisywał po 60 bo mi to się podoba. Może będzie następna porcja "talentów według Rossiego" A ci się czepili biografie co za ludzie haahhahahaha

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 cze 2005, 17:24

a o jakie talenty chodzi?? tylko w Hiszpanii ?? To ja wymienię Torresa - i jak może byc jeden?? tak dla równowagi :wink:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 16 cze 2005, 17:33

Rossi pisze:Ale jakie biografie przecież są to zdawkowe informacje rok urodzenia klub narodowość to jest biografia buahhahahahhaa
Może według ciebie słuszne jest podanie 3 czy 4 nazwisk a ja bede wpisywał po 60 bo mi to się podoba. Może będzie następna porcja "talentów według Rossiego" A ci się czepili biografie co za ludzie haahhahahaha
Możesz nawet wypisać kolejnych 200 nazwisk - jest mi to obojętne.
Tylko jak widać nie wnosi to do dyskusji nic oprócz kwestionowania Twojej znajomości tych graczy. Jeśli ktoś widzi listę zawodników, z której kojarzy pięciu zawodników to o czym ma dyskutować?? Gdybyś kilku scharakteryzował mógłbyś kogoś zainteresować i zachęcić do dalszej rozmowy. No ale rozumiem, że wolisz po prostu rzucić kilkadziesiąt nazwisk i wystarczy. I nie ma sprawy - masz takie prawo.

Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie jeśli podasz (w przypadku 16-letniego gracza) jego datę urodzenia, kraj pochodzenia, dotychczasowe zmiany barw klubowych, kwoty transferów i inne ciekawostki to jest to właśnie piłkarska biografia 8)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 cze 2005, 17:42

Dbra dal mnie talentem jest Robinho z Santosu słyszał ktoś o nim jest super. Cristiano Ronaldo tez jest dobry oto moje talenty
lol większośc wypowiedzi w tym temacie są tego typu to ja wole podac liste młodszych zawodników i i ch nie opisywac bo kto sie tym zainteresuje moze poszukać o nich w necie lub mnie sie zapytac bardzo chetnie pomoge jak będe w stanie. Więc nie musze ich wszytkich odrazu opisywac :D

Awatar użytkownika
Tardelli
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tardelli » 16 cze 2005, 22:11

Dla mnie Rossi ma dużą wiedzę i trzeba mieć do tego szacunek. Wiadomo, że nie wszystkich graczy można zobaczyć w akcji, ale jeżeli pewne nazwiska się powtarzają to trzeba wierzyć, że naprawde są to talenty, mimo iż znamy je tylko z opisu. Wiele osób nie widziało Adu na oczy, a przecież każde dziecko wie że jest uzdolniony.

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 04 lip 2005, 16:37

Dla mnie talentem jest David Villa z Valencii. Jest on kreowany na przyszła gwiazdę Ches i może być naprawdę znakomitym strzelcem, graczem i napastnikiem w jednym :D

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 04 lip 2005, 20:55

co do Rossiego i jego listy z opisem kazdego gracza to widac ze jest skads przepisana bo kazda notatka o zawodniku jest pisana innym stylem wiec wiadomoze to nie pisal rossi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 lip 2005, 21:11

internista1908 pisze:co do Rossiego i jego listy z opisem kazdego gracza to widac ze jest skads przepisana bo kazda notatka o zawodniku jest pisana innym stylem wiec wiadomoze to nie pisal rossi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
kolejny znawca buhahah . Jakim innym sylem ??? pisałem z głowy i z błedami więc i tak jest spoko.

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 04 lip 2005, 21:35

Talenty : :twisted:
1.Pique
2. De Ressoi
3. Fabregas
4. Messi :twisted:

Awatar użytkownika
>ARTES<