Reprezentacja - HAXBALL - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Re: Reprezentacja - HAXBALL

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 kwie 2012, 16:15

bartbuks pisze:Administracja załatwia coś za plecami userwów, co daje nam do zrozumienia, że tak naprawdę jesteśmy tutaj traktowani jak plebs, który jest, a jak się nie podoba to won. I to najbardziej wkurza, bo ludzie od nastu do prawie trzydziestu lat tutaj codziennie wchodzą, sprawdzają co się dzieje, organizują jakieś konkursy, zabawy, a tutaj plują Ci w twarz. Jesli jakiś 4 nieznanych mi typów ma śmigać po necie i wyrabiać swoim zachowaniem opinię o tym miejscu ja dziękuję! Agnieszka znasz ich? Jesteś pewna, że nie zrobią nam wiochy? Sorry, ale swoim podejściem kolega udowadnia, że nie pozwoliłbym mu nawet reprezentować tematu "Zwała" na naszym forum.
Ale to jest wszystko apostrofa, dlaczego wymagasz od Agi, żeby interesowała się jakąś głupią grą na forum? Co oczywiście nie zmienia faktu, że po tej prezentacji ziomeczki są równie mile widziane co Hydrozagadka na Zawiszy :).

BVBlbp
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 16:16

lukinis131 pisze:Chłopcze , pojęcie pewnie mam nawet większe od Ciebie . Po pierwsze nie pisałeś wcześniej , że chcecie grać 4 vs 4 . Po drugie sam napisałeś w pierwszym poście udział w : pucharach/ligach , dlatego podałem przykład HTML .
Widzę, jakie masz pojęcie. Dalej nic nie rozumiesz. Nie potrzebujemy do gry 3 v 3 "domu". Tam może grać każdy. Gra 4 v 4 równoznaczna jest z reprezentowanie danego portalu, bądź forum. Więc ludzie obeznani z Haxballem na pewno wiedzieli, że mowa jest o systemie 4 v 4. Jeżeli chodzi o ligi: nam chodzi o 4 v 4, a takich na razie nie ma. Jak podałem wcześniej ZH planuje wpuścić takie coś w życie. I tam mimo, że będzie to liga również chcemy grać jako PILKA.PL a nie zwykła drużyna.
lukinis131 pisze:Do gry 3 vs 3 zwyczajnie brakuje umiejętności ? :)
Gra 3 v 3 jest prosta. Masz dużo wolnego miejsca. W 4 v 4 tego nie ma. Dlatego reprezentacje danych krajów również grają systemem 4 v 4. Czytaj ze zrozumieniem. Pisałem, że gramy w lidze 3 v 3 HMTL także, ale dla zabawy. I mimo to jesteśmy prawie na samej górze. Gwarantuję Ci nawet, że wygramy ten sezon...
Duch pisze:nie może być tak żeby jakieś platfusy występowały w barwach pilka.pl.
Nie odpowiadam na spiny, nie masz na co liczyć.
Chlopaczek pisze:Grajcie i wygrywajcie ja wam nie wrog. Nie neguje waszego poziomu poniewaz nie wiem jak gracie. Moze poza Bloxem ktory niezbyt dobrze zapisal sie w mojej pamieci gdy jego druzyna Animals grala z moja w lidze. Przegrywali i po stracie bramki Blox napisal cytuje "ide w [ch**]" i po prostu wyszedl z pokoju. Nie wiem czy to byl on ale nick ten sam.
Uwazam ze skoro nas reprezentujecie to ktos z forum powinien zostac dopuszczony do druzyny i uczestniczyc w przygotowaniach. Oczywiscie jezeli znajdzie sie chetny ktory nie odstaje drastycznie poziomem.

Tak czy siak administracja ma u mnie duzego minusa. Kolejnego juz.
Tak to był on. Ale dużo czasu zajęłoby mi opowiadanie, co zdarzyło się tak naprawdę. Śmiem twierdzić, że nawet Was to nie interesuje. Pod moim okiem nie ma miejsca na brak kultury, każdy musi ją reprezentować, jeżeli chce ze mną grać. Kogoś dorzucić ? Wiesz to trochę problem. My gramy ze sobą już spory kawał czasu i mam już zgranie (dlatego nie mamy nikogo na rezerwie, tylko żelazna czwórka). Wiemy, jak i gdzie ktoś zagra. Komuś nowemu ciężko będzie się przystosować. Zajęłoby to też naprawdę szmat czasu.
piwus pisze:I myślę, że trafiłeś w sedno. Faktem jest jednak, że nie dostalismy z liscia, bo nie chcieliśmy nic organizować. Nie wiem czy będa tutaj osoby chętne by grać 4x4. I jeśli chłopakom tak bardzo zależy to moglibyśmy się zgodzić, by wzieli coś, czym nikt nie był zainteresowany. Rzecz w tym, że trzeba wiedzieć jak poprosić. I myślę, że nie ma już sensu im tłumaczyć w czym jest problem w tej pierdole. Sprowadzacie wszystko do umiejętności, a tu chodzi o styl w jakim się wprosiliście.

Dla jasności - strona z naszej perspektywy NIC nie zyskuje. My nie mamy ciśnienia, żeby mieć dobra reprezentację. W tej chwili jedyną stroną, której zależy jesteście WY. Zamiast klarować nam jacy jesteśmy głupi, dziecinni i się nie znamy, to powinieneś poszukać innego podejścia. Są tu osoby, które grają. Wy jesteście z zewnątrz. I wy komunikujecie, nam, że dorobiliśmy się reprezentacji. CO jest NIE tak :)?

PS. Dobry temat :hahaha:
[edit]
cloner pisze:Sprawa jest prosta, najpierw gracie w Haxball, później Doktorek zaproponował IFQ (czy jakoś tak), a na koniec Lisek i ja spuścimy wam wpierdol. See ya!!
I jeszcze w międzyczasie zakład z Kamilem na jego zasadach :lol:.
My się nie wpraszamy. Zapytałem grzecznie i na spokojnie, czy jest możliwość reprezentowania Was. Moim zdaniem zrobiłem bardzo dobrze, zapytałem Administrację, czy wyraża na to zgodę, ba zostałem nawet tam odesłany. To ich możecie winić, że Was nie zapytali o zgodę a nie nas. Każdy z Was na pewno postąpiłby tak samo. Nazywam rzeczy po imieniu, jeżeli ktoś jest głupi, to mówię mu to w prost. Nie powiedziałem tego do wszystkich, tylko do tych, co swoimi postami nic nie wnoszą do tematu i nie potrafią nawet nic sensownego napisać.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 kwie 2012, 16:19

Zapytałem grzecznie i na spokojnie, czy jest możliwość reprezentowania Was.
Obawiam sie,ze odpowiedz brzmi nie.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 kwie 2012, 16:22

piwus pisze:Ale to jest wszystko apostrofa, dlaczego wymagasz od Agi, żeby interesowała się jakąś głupią grą na forum?
Nie wymagam od Agi, aby interesowała się głupią grą! Pytam ją, czy wie kim oni są i jak mogą nas reprezentować? Narobić wiochy? Raz się zepną, zrobią z siebie debili i wszyscy nie będą kojarzyli ich czy to Kazik, Geniek czy Franek, ale że z pilka.pl.
BVBlbp pisze:My się nie wpraszamy. Zapytałem grzecznie i na spokojnie, czy jest możliwość reprezentowania Was. Moim zdaniem zrobiłem bardzo dobrze, zapytałem Administrację, czy wyraża na to zgodę, ba zostałem nawet tam odesłany. To ich możecie winić, że Was nie zapytali o zgodę a nie nas. Każdy z Was na pewno postąpiłby tak samo. Nazywam rzeczy po imieniu, jeżeli ktoś jest głupi, to mówię mu to w prost. Nie powiedziałem tego do wszystkich, tylko do tych, co swoimi postami nic nie wnoszą do tematu i nie potrafią nawet nic sensownego napisać.
Administracja: TAK
Userzy: NIE

Zapytaj sam siebie, czy dalej chcesz nas reprezentować.

Awatar użytkownika
lukinis131
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 27 kwie 2012, 16:22

BVB w Twoim wypadku w 13 postach nie napisałeś nic sensownego , myślę że jednak WPROST :) To że ktoś jest obeznany z haxballem , nie znaczy że jest obeznany z każdym pucharem/ligą czy innym wymysłem ludzi narzekających na brak wolnego czasu . Przykro mi ale ja zajmuje się grą a nie lataniem po stronach i szukaniem turniejów . Dziękuje , że gwarantujesz mi że wygranie sezon , wiele to dla mnie znaczy.

BVBlbp
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 16:27

lukinis131 pisze:BVB w Twoim wypadku w 13 postach nie napisałeś nic sensownego , myślę że jednak WPROST :) To że ktoś jest obeznany z haxballem , nie znaczy że jest obeznany z każdym pucharem/ligą czy innym wymysłem ludzi narzekających na brak wolnego czasu . Przykro mi ale ja zajmuje się grą a nie lataniem po stronach i szukaniem turniejów . Dziękuje , że gwarantujesz mi że wygranie sezon , wiele to dla mnie znaczy.
Ja myślę, że wyjaśniłem jednak sporo. Nie wiedziałem co ma znaczyć zdanie "na 3 v 3 brakuje umiejętności", wiec odniosłem się do tego pokazując Ci, że gramy również tam. Do tego prezentujemy równie wysoki poziom.

P.S - Polecam czytanie ze zrozumieniem.

Cały czas widzę, że wielu z Was ma nam za złe, że nie zapytaliśmy Was o zdanie. Te pretensje możecie mieć jedynie do administracji, bo jestem pewny, że każdy z Was na naszym miejscu postąpiłby tak samo i napisał do Adminów a nie pytał użytkowników forum, czy łaskawie pozwolą.

Awatar użytkownika
lukinis131
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 27 kwie 2012, 16:29

BVBlbp pisze:
lukinis131 pisze:BVB w Twoim wypadku w 13 postach nie napisałeś nic sensownego , myślę że jednak WPROST :) To że ktoś jest obeznany z haxballem , nie znaczy że jest obeznany z każdym pucharem/ligą czy innym wymysłem ludzi narzekających na brak wolnego czasu . Przykro mi ale ja zajmuje się grą a nie lataniem po stronach i szukaniem turniejów . Dziękuje , że gwarantujesz mi że wygranie sezon , wiele to dla mnie znaczy.
Ja myślę, że wyjaśniłem jednak sporo. Nie wiedziałem co ma znaczyć zdanie "na 3 v 3 brakuje umiejętności", wiec odniosłem się do tego pokazując Ci, że gramy również tam. Do tego prezentujemy równie wysoki poziom.

P.S - Polecam czytanie ze zrozumieniem.
Zrozumiałem , że prezentujesz naprawdę wysoki poziom . Nie musisz tego pisać w każdym poście . Co z tego że prezentujecie taki bajeczny poziom ?

P.S Polecam zapoznanie się ze wszystkimi zasadami pisowni :)

BVBlbp
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BVBlbp » 27 kwie 2012, 16:32

lukinis131 pisze:Zrozumiałem , że prezentujesz naprawdę wysoki poziom . Nie musisz tego pisać w każdym poście .
Zapytałeś tym ironicznym postem "co z 3 v 3", więc wytłumaczyłem Ci.
lukinis131 pisze:Co z tego że prezentujecie taki bajeczny poziom ?
Przeczytaj cały temat jeszcze raz to się dowiesz.
lukinis131 pisze:P.S Polecam zapoznanie się ze wszystkimi zasadami pisowni :)
Świetny z Ciebie archeolog, odkryłeś coś niesamowitego. Idź pochwal się teraz mamie, że poprawiłeś kogoś w internecie.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2012, 16:34 przez BVBlbp, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
lukinis131
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 27 kwie 2012, 16:33

BVBlbp pisze:
lukinis131 pisze:Zrozumiałem , że prezentujesz naprawdę wysoki poziom . Nie musisz tego pisać w każdym poście .
Widzę że dalej nie rozumiesz , że tu nie chodzi o ten Wasz wysoki poziom , tylko akceptacje userów tego forum . Przechwałkami na temat Waszego poziomu nie zdobędziesz tego .

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 27 kwie 2012, 16:34

Widze, ze zostalem zignorowany w zalewie bezsensownych dyskusji... to grozi kompleksem nizszosci a przy moim wzroscie to wygladaloby komicznie!
Kostek czy w takim razie moglbym chociaz zostac wlaczony do reprezentacji od wpierdolu?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 kwie 2012, 16:36

Nie naskakujcie na chlopaka. Gdyby nie chcial to nawet nie musialby sie silic zeby z nami dyskutowac zatem uwazam ze wykazuje dobra wole. Poszedl do szefostwa ktore wyrazilo zgode i tyle. To administracja nie przeprowadzila zadnych "konsultacji spolecznych" i stad cale zamieszanie.

Awatar użytkownika
NoName1989
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1345
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 27 kwie 2012, 16:36

Prezentujecie megazajebistoboski poziom, za kilka dni start turnieju, a wy do tej pory nie znaleźliście "domu". Dziwne ;)

Awatar użytkownika
lukinis131
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 27 kwie 2012, 16:37

BVBlbp pisze:
lukinis131 pisze:P.S Polecam zapoznanie się ze wszystkimi zasadami pisowni :)
Świetny z Ciebie archeolog, odkryłeś coś niesamowitego. Idź pochwal się teraz mamie, że poprawiłeś kogoś w internecie.
Po co mam się mamie chwalić ? Nie grzej się tak szybko , po prostu dbam o to żebyś nie robił błędów . Czasem przydało by się porobić coś innego poza spaniem i zajmowaniem się haxballem :)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 kwie 2012, 16:40

BVBlbp pisze:My się nie wpraszamy. Zapytałem grzecznie i na spokojnie, czy jest możliwość reprezentowania Was. Moim zdaniem zrobiłem bardzo dobrze, zapytałem Administrację, czy wyraża na to zgodę, ba zostałem nawet tam odesłany. To ich możecie winić, że Was nie zapytali o zgodę a nie nas. Każdy z Was na pewno postąpiłby tak samo. Nazywam rzeczy po imieniu, jeżeli ktoś jest głupi, to mówię mu to w prost. Nie powiedziałem tego do wszystkich, tylko do tych, co swoimi postami nic nie wnoszą do tematu i nie potrafią nawet nic sensownego napisać.
Myślę, że należało jednak również poprosić ogół użytkowników zanim się ich poinformowało o tym, że są reprezentowani. Dostałeś zgodę na użytkowanie nazwy, bo zadaniem administracji nie jest wyszukiwanie przeciwskazań w sprawie nie mającej żadnego znaczenia dla strony. Ale strona, forum to nie tylko administracja, ale też użytkownicy. Twoim zadaniem jest wejść, zrobić rozpoznanie, zorientować się kto może mieć coś przeciwko. Podstawowa rzecz, sprawdzić kto gra. Chcę coś kupić, szukam osób odpowiedzialnych za sprzedaż. Chcę założyć klub pod czyimś szyldem, sprawdzam, czy istnieje, jeśli nie, to kto może być się tym zajmować, a nie idę do osoby odpowiedzialnej za funkcjonowanie całej strony piłkarskiej. Wystarczyło przerzucić dział gier forumowych. W dobrym tonie jest się dostosować do środowiska w jakim chce się działać. Tak samo jak nie jest w nim wchodzenie w pewne miejsce i pouczanie stałych bywalców nie znając specyfiki forum, nie wiedząc co jest ironią, jaki poziom intelektualny prezentują twoi oponenci. To ty przychodzisz i coś od nas chcesz. Nie zadeklarowaliście chęci zostania czynnymi użytkownikami,nikt was nie zna na jednym z największych for piłkarskich w Polsce, ale zaczęliście od poinformowania nas o fakcie dokonanym - można krótko określić, że wszedłeś z butami. Chcesz sprowadzić wszystko do umiejętności, podczas gdy one nie mają dla nas większego znaczenia. Uważasz, że to jest słuszna taktyka? Uważasz, ze ten sposób ktoś cię zaakceptuje? Uważasz, że wystarczy ci sama zgoda administratora i ta zgoda nie zostanie cofnięta, jeśli dla odmiany ktoś z forum o to poprosi? Powinieneś najpierw nas "kupić" i pytanie czy tymi buńczucznymi postami nie straciłeś tej szansy. Fakt, że dalej piszesz w tym temacie pokazuje, że to nie my jesteśmy pod ścianą, tylko wy. Chociaż równie dobrze moglibyście reprezentować forum Twój Pies.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 kwie 2012, 16:42

Emerald pisze:Kostek czy w takim razie moglbym chociaz zostac wlaczony do reprezentacji od wpierdolu?
Lekko, zwłaszcza że oni są w czwórkę, więc i tak przydałby się jeszcze jeden członek gangu piłka.pl. Nawet wpierdol musi być na uczciwych zasadach, czyli 4 vs 4.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”