Post Wyświetl pojedynczy post autor: kub@s » 23 lip 2005, 22:36
kub@s

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cziker » 25 lip 2005, 10:39
cziker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 25 lip 2005, 11:22
Miko77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bengal1 » 25 lip 2005, 22:22
bengal1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: m_wojtas » 25 lip 2005, 23:58
Nuri zagrał w meczu z Ołomuńcem w sobotę 25 minut. Kehl ma kłopoty ze zdrowiem, więc może 16-latek zagra w ligowym meczu:) Szkoda, że starsi koldzy zawiedli z Pucharu UEFA nici:(Rossi pisze:Nuri jeśli ma byc w kadrze pierwszego zespołu to bardzo dobrzem_wojtas pisze:W tym sezonie może być ciekawie, jak na środku obrony Koeln zagra 19-latek Sinkiewicz:). Inny przykład świetnego młodego obrońcy to Mertesacker z 96.
Za poprzedni sezon wyróżnił bym właśnie jego, a także - żadna niespodzianka - Lahma i Schweiniego. Najmłodszą ekipę miał w tym roku Dortmund i tam też wielu młodych się sprawdziło - Kringe, Brzenska, Weidenfeller, który jak na bramkarza jest młody (24). W tym sezonie Borussia będzie miała w składzie seniorów gościa, który ma... 16 lat. Nazywa się Nuri Sahin i... wkrótce może być o nim głośno. Są jeszcze: Gambino, Odonkor...
Bayer kupił Barnettę, który już grał w Szwajcarskiej reprezentacji, może Callsen-Bracker będzie miał szanse pograć w tym roku, Hertha ma Okoronkwo, Werder 19-latka Hunta, który już strzelił chyba 4 bramki w zeszłym sezonie, Stuttgart Portugalczyka Gomeza...
W ogóle wydaje mi się, że kłopoty finansowe wychodza niemieckiej piłce na dobre. Co zostało po takim Amoroso, najdroższym piłkarzu w historii Bundesligi? Tylko długi.
Mam nadzieję, że w tym roku Podolski strzeli przynajmniej 25 goli - tylko... kto mu będzie podawał?Kto oglądał ME do lat 17 w tym roku powinien wiedzieć że tez zawodnik ma duzy potencjał. Dla mnie był najlpeszym zawodnikiem turnieju a na MŚ we wrzesiniu napewno też coś pokaże. Super ma przegląd pola , technicznie bardzo dobry juz niedługo pewnie będzi stanowił o sile drużyny z Dortmundu!!!!!
m_wojtas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 26 lip 2005, 3:52
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matizz » 27 lip 2005, 17:03
Matizz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio