Moderatorzy - ocena pracy - Strona 7

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 04 sty 2005, 17:15

Nowaczek pisze:tylko mam pytanko czemu admini tak mało piszą??
hmm..... mysle ze jest to pytanie retoryczne ... gdybys sam byl adminem czyli zarowno redaktorem serwisu sam bys wiedzial.

a co do "wyborow moderatorow" .... hmm z jednej strony ciekawy pomysl.... NIE CHODZI MI TU OBALENIE AKTUALNYCH MODERATOROW.. ale mysle ze dobrym pomyslem byloby dodanie "swiezosci" i 2 -3 nowych moderatorow moglo by dojsc do grupy ;] podalo by sie kandydatow w jednym temacie a w drugim by mozna zaczac pozniej glosowanie.

z gory mowie ze ja akurat niechce startowac bo niemam na takie cos czasu ( niestety ) a pozatym bycie moderatorem to nie jest przyjemnosc tylko OBOWIĄZKI dodatkowe...a na to tez trzeba miec ochote.

W kazdym razie nie wiem pomysl do rozpatrzenia ... moze sie ktos wypowie ?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 sty 2005, 17:24

Zglaszam kandydature Doriana :twisted:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 04 sty 2005, 17:28

Chlopaczek pisze:Zglaszam kandydature Doriana :twisted:
NIE NIE NIE czy wy potraficie czytac ... wypowiedziec sie to nie znaczy zglaszac juz kogos .. najpierw trzeba pogadac na temat plusow i minusow tego pomyslu ... musza sie modzi wypowiedziec. . i co najwazniejsze musi ADMINISTRATOR to zatwierdzic. . i jak to wszystko sie stanie to wtedy sie utworzy temat do skladania propozycji.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 sty 2005, 17:32

Czytanie opanowalem i juz teraz zglaszam Doriana na moda czy to sie komus podoba czy nie.Jak bedzie oddzielny temat to tam przeniescie ta kandydature i juz.Zgloszenie kogos nie jest jednoznaczne z wybraniem go na moda przeciez.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 04 sty 2005, 18:00

Co do pomysłu rebuzza to niestety, ale ostatnio on został wprowadzony. Doszedłem ja potem Tomusmc a kolejni modzi... OK, ale żeby to forum nie stało się "forum moderatorów".

Zresztą, aby być moderatorem musisz zrobić coś dobrego dla serwisu. No niestety na razie wybierać możemy zaledwie spośród redakcji.

A co do kandydatury DORIANA na moda nie zgłaszam sprzeciwu :wink:

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 04 sty 2005, 19:34

Kotek pisze:Zresztą, aby być moderatorem musisz zrobić coś dobrego dla serwisu. No niestety na razie wybierać możemy zaledwie spośród redakcji.
ehhhhhhhh...macie dziwne rozumowanie, czemu muszą pomagać np. w serwisie wystarczy że będą dbali o forum i wtedy będzie wszystko dobrze...a co do kandydatury DORIANA to też chciałbym aby on był jednym z moderatorów tego forum :P

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 04 sty 2005, 21:20

Dzieki chlopaki :oops: :P ja nie mam nic przeciwko temu zebym zostal modem :roll:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 sty 2005, 3:41

mala sugestia, bo w wiekszosci moderatorzy pisza newsy, za duzo anglii, a za malo hiszpanii.

to tylko moja sugestia a le mysle ze spotka sie ze spora aprobata.

fakt ze na forum jest wiecej postow dla anglii i wloch, ale newsow jest nieporownywalnie wiecej dal tych liog, anizeli dal hiszpanii. a to hiszpanska liga zostala uznanan za najlepsza.

licze na szybka poprawe :D :D

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 07 sty 2005, 9:03

zawdi pisze:mala sugestia, bo w wiekszosci moderatorzy pisza newsy, za duzo anglii, a za malo hiszpanii.
łatwiej znalesc newsa o angli bo po angielsku jest i latwiej przetlumaczyc ... niz np. z hiszpanskiego ... bo nie jest to jeszcze tak popularny jezyk w polsce , a co z a tym idzie mniej osob biegle sie nim posluguje .... dla porownania z angielskim prawie kazdy mial stycznosc... itd itd...
zawdi pisze: a to hiszpanska liga zostala uznanan za najlepsza.
tak ? chyba tylko przez IFFHS.... a wszyscy wiedza ze to pajace sa ... no ale ok....

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 07 sty 2005, 9:10

zawdi pisze:mala sugestia, bo w wiekszosci moderatorzy pisza newsy, za duzo anglii, a za malo hiszpanii.

to tylko moja sugestia a le mysle ze spotka sie ze spora aprobata.

fakt ze na forum jest wiecej postow dla anglii i wloch, ale newsow jest nieporownywalnie wiecej dal tych liog, anizeli dal hiszpanii. a to hiszpanska liga zostala uznanan za najlepsza.

licze na szybka poprawe :D :D
Obecnie newsy związane z Hiszpanią piszą głównie dwie osoby - skorpss i ja. Na szczęście wraca Deco więc będzie lzej. Ale i tak ciężko jest obstawić wszystko. Ja z chęcią pisałbym dużo więcej ale nie mam na to aż tyle czasu.

Rebuzz, tak samo moge powiedzieć, ze liga niemiecka to są pajace ale to są bezsensowne puste słowa prowadzącego do przepychanek więc w zasadzie lepiej się wstrzymywać z takimi komentazami.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 07 sty 2005, 14:23

zawdi nie ma co narzekać bo i tak jest dość dużo newsów z każdej ligi z hiszpani również. może mniej niż z innych ale i tak dużo :wink:

a rebuzzowi chyba chodziło że pajace to iffhs a nie liga hiszpańska :wink:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 sty 2005, 14:30

rebuzz pisze: tak ? chyba tylko przez IFFHS.... a wszyscy wiedza ze to pajace sa ... no ale ok....
stary, biora wyniki z europejskich pucharow z ostatnich 5 lat, wiec chyba jak wybrali hiszpanie, to znaczy ze druzyna hiszpanskim szlo w nich lepiej niz wloskim i angielskim => cos w tym jest

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 07 sty 2005, 16:00

dzidzius pisze: Rebuzz, tak samo moge powiedzieć, ze liga niemiecka to są pajace ale to są bezsensowne puste słowa prowadzącego do przepychanek więc w zasadzie lepiej się wstrzymywać z takimi komentazami.
tekst sie odnosil do IFFHS !!!!! , a nie do ligi hiszpanskiej .... dopiero teraz jak przeczytalem swoje zdanie to zrozumialem ze idzie je odebrac dwuznacznie. W kazdym razie dzidzius mi daleko od tego typu "komentarzy"
zawdi pisze:stary, biora wyniki z europejskich pucharow z ostatnich 5 lat, wiec chyba jak wybrali hiszpanie, to znaczy ze druzyna hiszpanskim szlo w nich lepiej niz wloskim i angielskim => cos w tym jest.
www.iffhs.de i poczytaj tam sobie ZASADY OCENIANIA !! I UWIERZ MI ZE NIKT POWAZNY nie bierze tego rankingu na serio ... i uwierz mi jeszcze raz ze ten caly iffhs to sa pajace. A jak nie wierzysz to czytaj zasady na stronie ktore podalem i placz.

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 07 sty 2005, 16:08

rebuzz pisze:
dzidzius pisze: Rebuzz, tak samo moge powiedzieć, ze liga niemiecka to są pajace ale to są bezsensowne puste słowa prowadzącego do przepychanek więc w zasadzie lepiej się wstrzymywać z takimi komentazami.
tekst sie odnosil do IFFHS !!!!! , a nie do ligi hiszpanskiej .... dopiero teraz jak przeczytalem swoje zdanie to zrozumialem ze idzie je odebrac dwuznacznie. W kazdym razie dzidzius mi daleko od tego typu "komentarzy"
Właśnie wiem i dlatego sie zdziwiłem ale po prostu źle zrozumiałem, moja wina. :)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 10 sty 2005, 18:24

ehh.. powinna być jakaś selekcja moderatorów albo nowy nabór na nich bo z tych co są to albo prawie wogóle nie wchodzą albo są do nich bardzo wielkie zastrzeżenia. po prostu kilku starych wywalić i dać paru nowych.. nie koniecznie na stałe, a jak sie sprawdzą to wtedy tak :wink:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”