Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 31 paź 2006, 15:06
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 paź 2006, 15:47
Loczek pisze:Zapraszam do dyskusji.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 31 paź 2006, 15:54
Zaza pisze:Tym bardziej że coraz wiecej klubów ma swoich właścicieli, tylko że na Wyspach czesto są to "emigranci" Wink
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 paź 2006, 16:03
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 31 paź 2006, 16:10
Zaza pisze:Patrząc na reacje Romka gdy Sheva strzelił bramke w meczu o tarcze z The Red's, trudno mówić ze mu zależy tylko na kasie itd. Bo cieszył sie jak 12 letni nie ogolony chłopie Wink Zresztą zawsze przeżywa mecz, a jak Chelsea gra na Stamford Bridge to jest zawsze. Innych właścicieli nie pokazują w takich reakcjach jak Romka który szaleje bo jest 1:0 Wink
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 paź 2006, 16:15
Loczek pisze:patrz - Arsenal w ubiegłym sezonie
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 31 paź 2006, 16:17
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 paź 2006, 16:20
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 31 paź 2006, 16:36
Ale to wyjątek, rodzynek na ciastku.RóżA pisze:Ashley czasem sobie pogrywał, więc jeden Anglik grał Wink
Myślę, że tak samo zareagowali kibice Corinthians Sao Paulo, kiedy 33-letni Kia Joorabchian zainwestował w klub. 35 milionów na wydatki.RóżA pisze:że jakiś Rosjanin chce przejąć Arsenal.
Osobiście nie słyszałem nic o nim. Możesz zgłebić tę historię ?metol pisze:Earl to amerykański biznesmen, urodzony w Anglii, człowiek baaardzo bogaty i wydaje się, że poważnie wzmocni budżet klubu.
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 31 paź 2006, 16:39
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 31 paź 2006, 17:13
Służę uprzejmie.Loczek pisze:Osobiście nie słyszałem nic o nim. Możesz zgłebić tę historię ?
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 31 paź 2006, 17:20
Media mediami, The Sun też ogłaszał wszystkim, że Glazerowie zrobią z United perłę w koronie. Podobno mieli sprowadzić wybitnych grajków, a Manchester miał zmiażdżyć każdego, z Chelsea na czele. i na " sunnowskich " ogłoszeniach się skończyło.metol pisze: Media spekulują, że przejęcie części Evertonu przez Earla oznaczać będzie znaczną poprawę sytuacji finansowej The Toffees. Uważa się, że Earl gotów jest przeznaczyć dużo pieniędzy na budowę nowego stadionu oraz na trasfery do klubu.
To bardzo piękne, że w Polsce istnieją kibice, którzy nie mają szansy na polskich stronach czytać o swoim klubie, a pomimo to kochają go całym sercem. Metol - słowa szacunku.metol pisze:Ja chcę swój Everton
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 31 paź 2006, 17:31
W sumie to nic nie wiadomo. W przypdaku Glazera było tak, że ten także powoli wykupywał akcje Manchesteru United, aż w końcu doszedł do granicy bodaj 70% akcji klubu i go przejął. Tak może być i w przypadku Earla.metol pisze:Kupił 'zaledwie' 23% więc raczej cudów nie należy się chyba spodziewać. Z Evertonu pewnie nie stanie się druga Chelsea i to chyba nawet lepiej.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: GrocaLKS » 31 paź 2006, 22:55
dodajmy robiąc milionowe kredyty.W sumie to nic nie wiadomo. W przypdaku Glazera było tak, że ten także powoli wykupywał akcje Manchesteru United, aż w końcu doszedł do granicy bodaj 70% akcji klubu i go przejął.
Myślę że ma na to wpływ prestiż Premiership jak i dogodne warunki do interesów na Wyspach.Ale dlaczego to liga angielska ma być miejscem, do którego ostatnimi czasy brnie coraz większa liczba biznesmenów z całego świata? Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie.
GrocaLKS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lis 2006, 9:19
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio