Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukas23 » 17 sie 2004, 21:23
Lukas23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 17 sie 2004, 21:29
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 sie 2004, 21:44
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 17 sie 2004, 21:49
Milosz_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 sie 2004, 21:52
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 17 sie 2004, 21:55
Milosz_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fan_Legii » 17 sie 2004, 21:56
Fan_Legii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 sie 2004, 21:57
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 17 sie 2004, 21:58
Skad ty czlowieku jestes ze mozesz osadzic czy sie zgraja czy nie???Chlopaczek pisze:"spektakularnego Tim Cup" Milosz masz genialne poczucie humoru![]()
Bardziej mi sie podobala nie mniej spektakularna porazka z Juventusem a szczegolnie z Palermo pare dni pozniej.
Co do wzmocniej Interu skoro juz tu jestem to na papierze wygladaja bardzo dobrze gorzej bedzie ze zgraniem.
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 sie 2004, 22:01
Moge byc nawet z Marsa ale kazdy srednio zorientowany kibic pilki noznej wie ze nie jest latwo wprowadzic nowego zawodonika do druzyny i jego wkomponowanie w zespol zalezy od wielu czynnikow sportowych i poza sportowych.A my tutaj mowimy o calej lini pomocy i stad moje podejrzenia ze beda troszke potrzebowali na zgranie.TEMESK pisze:Skad ty czlowieku jestes ze mozesz osadzic czy sie zgraja czy nie???Chlopaczek pisze:"spektakularnego Tim Cup" Milosz masz genialne poczucie humoru![]()
Bardziej mi sie podobala nie mniej spektakularna porazka z Juventusem a szczegolnie z Palermo pare dni pozniej.
Co do wzmocniej Interu skoro juz tu jestem to na papierze wygladaja bardzo dobrze gorzej bedzie ze zgraniem.
Moze jestes Assystentem Manciniego???
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 17 sie 2004, 22:01
Milosz_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 sie 2004, 22:03
Jakbym byl jego asystentem to moze byscie w koncu cos wygraliMilosz_FCI pisze:fanie Legii Burdisso to wzmocnienie nie lada ...
chlopaczek poprosze modów zeby ci zmienili status na ,,asystend Manciniego'' ale mam wtyki w INTERZE![]()
pozdrawiam
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 17 sie 2004, 22:05
Milosz_FCI pisze:fanie Legii Burdisso to wzmocnienie nie lada ...
chlopaczek poprosze modów zeby ci zmienili status na ,,asystend Manciniego'' ale mam wtyki w INTERZE![]()
pozdrawiam
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 sie 2004, 22:07
Bardzo dobre mnie tez ten asystend rozsmieszylTEMESK pisze:Milosz_FCI pisze:fanie Legii Burdisso to wzmocnienie nie lada ...
pozdrawiam![]()
![]()
![]()
![]()
Dobre Milosz,co do zgrania mysle ze zawodnicy na tym pozomie nie beda mieli strasznych problemow z wkomponowaniem sie w gre zespolu.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 17 sie 2004, 22:11
Milosz_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio