PYTANIE DO ADMINISTRATOROW ?

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

PYTANIE DO ADMINISTRATOROW ?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 23 sie 2004, 20:43

Czesc witam wszystkich uczestnikow,moderatorow i ADMINISTRATOROW.Mam pytanie do administratorow zapisalem sie na to forum ale widze,ze nie macie WOGOLE osobnego dzialu o pilce noznej zagranicznej!!! Jestem bardzo zdziwiony bo sa na tym forum tematy o pilce z kilku krajow europejskich oraz lidze polskiej,reprezentacjach,i MS lub ME.Nie ma zas dzialu o innej pilce zagranicznej lub osobnego dzialu z pilka nozna w USA,Ameryce Polnocnej lub Poludniowej,Afryce lub Azji.Nie rozumie tego jak ktos moze napisac topik o pilce noznej na innych kontynentach lub nawet na temat pilki w innych krajach europejskich nie mieszczacych sie w tematach tego forum?
Mnie interesuje pilka nozna w USA i Ameryce Polnocnej a takze Ameryce Poludniowej czy nawet Afryce,Azji a tu nie ma gdzie pisac takiego postu bo jak bede pisal cos na te tematy to nie bedzie to w ramach waszego forum?Prosze o dodanie przez administratorow kilka innych dzialow na forum np.pilka nozna w USA lub Ameryce Polnocnej,pilka nozna w Ameryce Pld. itp lub nawet dzial ogolny o zagranicznej pilce noznej.Chcialbym uczestniczyc w tym forum ale jezeli zechce napisac cos na tematy pilkarskie w USA lub obu Amerykach to nie mam gdzie tego postu umiescic.To jest wazna sprawa aby forum pokrywalo pilke nozna na calym swiecie bo sa ludzie,ktorzy chca pisac, czytac i dyskutowac o futbolu z roznych stron swiata.Dziekuje i czekam jak i inni kibice na dodanie innych dzialow i oczywiscie odpowiedz.
Ostatnio zmieniony 23 sie 2004, 21:10 przez MLSoccer, łącznie zmieniany 1 raz.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 23 sie 2004, 20:54

Super, tylko, że zamiast zakładać nowy temat mogłeś edytować swój pierwszy post w temacie poprzednim. Co do Twojej sugestii, administratorzy napewno dadzą Ci odpowiedź.. :)

pozdrawiam.

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 23 sie 2004, 21:14

Dzieki za sugestie rzeczywiscie moglem tak zrobic ale jakos nie wpadlo mi to do glowy,sorry.Ale co znaczy,bo nie bardzo rozumie,twoje 'Super' czy zgadzasz sie ze mna na temat o ktorym napisalem?

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 24 sie 2004, 10:52

Witam,
jest to słuszna uwaga odnośnie braku działu, w którym użytkownicy mogliby dyskutować na tematy piłki nożnej w innych krajach/kontynetnach. Jak najszybciej postaramy sie naprawic tą niedogodność i dziękujemy za sugestie.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 24 sie 2004, 12:07

a niemysleliscie nad tym zeby zrobic jeszcze inne sekcje??

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 24 sie 2004, 12:38

Mazi pisze:a niemysleliscie nad tym zeby zrobic jeszcze inne sekcje??

jakieś sugestie ?

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 24 sie 2004, 13:15

no są sekcje polskie, francuskie itd. to zeby załozyć jakieś nowe...np. holenderską...szkocką itd.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 24 sie 2004, 13:22

Mazi pisze:no są sekcje polskie, francuskie itd. to zeby załozyć jakieś nowe...np. holenderską...szkocką itd.
Może jeszcze Rosyjską, Izraelską... :)

Myślę, że o takich ligach jak holenderska na forum można myśleć po uprzednim wprowadzeniu na stronie takowego działu.

ps. temat zamykam

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”