Badania na raka

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
huey
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Badania na raka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: huey » 15 wrz 2011, 16:48

Witam zawitałem na tą stronkę ponieważ wiele młodych ludzi tu zagląda. Po części napiszę o co mi konkretnie chodzi, a mianowicie wszyscy z was wiedzą czym jest rak i czym grozi. Jest to najgorsza choroba jaka może być zabija nasz organizm od środka a co najgorsze ciężko go wyleczyć. Ale im szybciej wykryjemy takowy nowotwór tym większa szansa że zostaniemy wyleczeni w 100%. Wielu z was pomyśli że to wiąże się z tym że trzeba iść do lekarza, a jak wiadomo nikt nie lubi tam chodzić. Powstał pewien test online który może w pewien sposób sprawdzić czy powinniście zacząć się martwić i to bez wychodzenia z domu ba bez odchodzenia od komputera:). tak więc link do tej strony www.pilka.pl Zapraszam wszystkich serdecznie do uczestnictwa w teście może on wam pomóc w dalszym życiu. Pozdrawiam:) PS mam nadzieje że potraktujecie mnie poważnie

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Re: Badania na raka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 wrz 2011, 17:27

Szkoda ze nie dodales ze po przejsciu testu nalezy wyslac SMS ktory kosztuje bagatela 25 zl. Swoja droga ciezko sie doszukac takiej informacji na stronie i co mniej uwazni moga dac sie nabrac.

Spamujecie i zerujecie na strachu ludzi przed rakiem. Zycze zdrowia.

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 15 wrz 2011, 17:40

Zgadzam sie z Chlopaczkiem, dlatego tez taki temat lub post powinien poleciec, gdyz moze tylko zaszkodzic.

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 15 wrz 2011, 17:42

Spam najgorszego sortu.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”