Rozpoczęcie treningów w wieku 22 lat

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
n1owiciusz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Rozpoczęcie treningów w wieku 22 lat

Post Wyświetl pojedynczy post autor: n1owiciusz » 07 mar 2012, 22:28

Witam!
Niewiem czy dobry dział ale jestem tu nowy także na wstępie chciałbym wszystkich przywitać. Przechodząc do rzeczy chciałbym zacząć gdzięś trenować piłke, nie chodzi mi o to by grać w jakimkolwiek pierwszym składzie, wystarczą same treningi. Czy jest szansa na dostanie sie do jakiegoś klubu B czy C klasy. Poprostu chciałbym zadbać o swą kondycje i sprawność fizyczną, Bardzo wiele lat temu grałem gdzieś tam w jakieś drużynie w juniorach ale to było raczej dawno poza tym wtedy grałem jako pomocnik teraz wolałbym jako bramkarz. Co o tym myślicie? Jakie warunki musze spełnić?

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Rozpoczęcie treningów w wieku 22 lat

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 07 mar 2012, 22:39

Zgłoś się do Dyskopolo, może otworzą dla Ciebei Klub Kokosa. Pobiegasz sobie po schodach, a przy okazji zarobisz ze 20 tys miesięcznie. W sumie to patrząc na grajków Cracovii, to też pewnie byś się tam załapał. Rodzina by mogła podziwiać Cię L+E i co jakiś czas Weszło! by o Tobie napisało.

n1owiciusz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: n1owiciusz » 07 mar 2012, 22:53

Dzięki bartbuks jak wbiegnę po tych schodach na samą górę to ci kartke wyśle.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 mar 2012, 22:56

idziesz do byle klubu, pytasz kiedy jest trening i przychodzisz. trener cie przyjmie albo powie ze masz spadać.

nie kłam że chodzi ci o kondycję i formę. liczysz na kiełbaski po b-klasowych meczach :boruta:

n1owiciusz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: n1owiciusz » 07 mar 2012, 23:01

"idziesz do byle klubu, pytasz kiedy jest trening i przychodzisz. trener cie przyjmie albo powie ze masz spadać.

nie kłam że chodzi ci o kondycję i formę. liczysz na kiełbaski po b-klasowych meczach "

Tak właśnie chyba spróbuje zrobić najwyżej będzie troche śmiechu, a te kiełbaski to mnie całkiem przekonały :D. Widomo że fome to można zrobić biegając wkoło komina ale myśle że to niezbyt ciekawe

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”