Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 lis 2006, 11:59
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 06 lis 2006, 16:33
rkoeman pisze:real nie ma problemow w ataku?
rkoeman pisze:nie ma chaosu w obronie?
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 lis 2006, 16:50
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 06 lis 2006, 18:49
Widać Barcelona jest niżej niż te drużyny "teoretycznie słabsze". Przynajmniej tak wynika z twojego sposobu myślenia. Innych tekstów komentować mi się nie chce i nie mam czasu co nie znaczy że nie bredzisz okrutnierkoeman pisze:-obrona jest klepana przez kazda druzyna ktora potrafi wymienic kilka celnych podan. to za malo na hiszpanie. jako ze druzyny naprawde potrafia grac w ataku. nawet te teoretycznie straszne
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 06 lis 2006, 19:08
rkoeman pisze:real
grając nic - wygrał z Barcelona. O prosze jak łatwo można wygrać z faworyzowaną drużyną z Kataloniirkoeman pisze:minelo juz dawno 50 dni. real dalej nie gra nic.
nie sadzy by capello poprowadzil real w przyszlym sezonie
to jak przewidziałeś tego kaktusabrylancik pisze:Kiedyś coś wspominałeś że jak Real wygra z Barceloną to wyrośnie Ci kaktus na ręce
55% Real 45 % Celta. Wiem ze dla kibiców Barcelony znaczne posiadanie piłki zaczyna sie od 80% dla Dumy Katalonii ale akurat w tym przykłądzie posiadania piłki Real był górąrkoeman pisze:-slabiutkie posiadanie pilki co przy tak grajacej jak celta druzynie konczy sie slabo.
rkoeman pisze:obrona jest klepana przez kazda druzyna ktora potrafi wymienic kilka celnych podan
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 06 lis 2006, 19:21
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 06 lis 2006, 20:05
Śmiesz twierdzić że Barcelona była drużyną lepszą tylko brakowało wykończeniaJanio pisze:Nie wiem czy te same mecze oglądaliśmy, ale wydaje mi się że podczas ostatnich GD Messi kręcił zarówno Cannavaro jak też Carlosem i parę razy Wasza obrona została rozklepana aż miło - że brakło wykończenia - to już inna kwestia.
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 06 lis 2006, 20:11
Janio pisze:Vakabayashi -> zauważ że Kuman całe posty pisze bez wielkich liter; przeczytaj odpowiedni fragment Regulaminu i wszystko się rozjaśni
Janio pisze:Nie wiem czy te same mecze oglądaliśmy, ale wydaje mi się że podczas ostatnich GD Messi kręcił zarówno Cannavaro jak też Carlosem i parę razy Wasza obrona została rozklepana aż miło - że brakło wykończenia - to już inna kwestia
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tynek » 07 lis 2006, 10:32
Tynek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 lis 2006, 12:24
sek w tym ze barcelona i steua rozklepaly obrone realu. ta pierwsza dosc potrznie i to kilka razy. rumuni nie potrafili wymienic wiecej niz 2 celnych podan a odleglosc miedzy liniami pomocy i obrony byla tak duza ze nie dalo sie ogladac ich slabiutkiej gry. gra realu sociedad w tym seazonie to prawdziwa tragedia. wie o tym kazdy fan ligi hiszpanskiejA to Barcelona, Sociedad, Steaua, nie umieją wymieniać podań przecież nie rozklepały obrony Realu
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 07 lis 2006, 13:59
rkoeman pisze:nie chcesz zauwazyc problemow realu to twoj wybor. ja cie do tego zmuszal nie bede. sa jednak ludzie ktorzy widza co zlego dzieje sie kolejny rok z druzyna krolewskich
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 lis 2006, 14:41
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 07 lis 2006, 15:07
Calkiem sporo, o czym sami sie najlepiej przekonaliscierkoeman pisze: skad pomysl ze nieopierzony dzieciak z argentyny cos wam pomoze? malo juz bylo takich wynalazkow?
A jak jednak przyjdzie to co, znowu Ci kaktus wyrosnierkoeman pisze: nie bedzie tak. mexes w zimie do was nie przejdzie do roma walczy o tytuly we wloszech
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koczarek » 07 lis 2006, 15:16
rkoeman pisze:nie znam pilkarze ktory przyszedlby w zimie , odmienil losy sezonu i zostal dalej w wielkim klubie
Koczarek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 07 lis 2006, 15:19
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio