Niech zostanie przynajmniej Henry odpłaci mu się za finał MŚ
Niezłe transfery robi Calderon
Metzelder, Schuster, Saviola, Pepe
a miał być
Wenger, Fabregas, Kaka, Robben
Sądzę że wielu kibiców już tęskni za Perezem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 lip 2007, 17:10
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 17:17
Tobik33 pisze:Metzelder, Schuster, Saviola, Pepe
Czy tylko ja dostrzegam różnicę wśród pozycji poszczególnych piłkarzy w tych grupachTobik33 pisze:Wenger, Fabregas, Kaka, Robben
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 11 lip 2007, 17:19
Tobik33 pisze:Jak już napisał rkoeman Cannavaro włodarze Juve nie są już zainteresowani, bo po co im teraz ??
Do pary z Andrade? Raczej na srodku obrony bedzie u nas dwojka.RealFan pisze:Kupili już przecież Andrade i dlatego dziwny byłby transfer Cannavaro
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 17:24
To Wy już nie macie środkowych obrońców? Epidemia dżumyossy pisze:Do pary z Andrade? Raczej na srodku obrony bedzie u nas dwojka.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 11 lip 2007, 17:32
liam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lip 2007, 17:33
RealFan pisze:Nie ważne kto miał być. Każdy o zdrowych zmysłach potrafił sam zweryfikować prawdopodobieństwo powodzenia.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 11 lip 2007, 17:34
Moze ich brak? Chyba ze sadzisz ze dla takiego klubu jak Juve wystarczy na srodek Grygera ktory jest raczej prawym obronca, Boumsong z drewna, czy Cristico-talent z postura 15-latka. Cannavaro musi isc do nasRealFan pisze:To Wy już nie macie środkowych obrońców? Epidemia dżumy
Barzagli jest duzo slabszym(na chwile obecna) zawodnikiem od Canny. Owszem, jest do wyciagniecia ze wzgledu na swietne stosunki na lini Palermo-Juve, ale Ranieri go nie chce.liam pisze:ossy a co z Barzaglim? podobno chcieliście go kupić szczerze powiedziawszy uważam że byłby to lepszy zakup dla waszego klubu od Cannavaro
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 lip 2007, 17:34
Czyli uważasz że Ci piłkarze trafią do Madrytu ??RealFan pisze:Czy tylko ja dostrzegam różnicę wśród pozycji poszczególnych piłkarzy w tych grupach![]()
Pepe i tak by odszedł jak nie za 30 mln to za mniej, Robben nie chce odchodzić, Mourinho nie chce go sprzedać. Trudno będzie go wam wyciągnąć chyba że dacie 50 mln to pewnie go zgarniecieRealFan pisze: Jak damy podobne pieniądze co za Pepe to go wyciągniemy
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 17:41
Możliwe. Nie jestem jego psychologiem. Nie ma to jak propaganda wyborcza. Egzamin zdała.Jarzinho pisze:Cholera to Calderon nei jest z tych "każdych".
Zapominasz o Joe Colu. Chyba, że to on ma być tym drugim. Essien też jest przez Jose czasem ustawiany prawie jak skrzydłowy. Robben jest teraz trzecim lewym. Nie pogra sobie.Jarzinho pisze:Robben watpliwe, aby odszedł z Chelsea. Fakt pozyskali Maloude, jednak JM nie stawia czesto na SWP, wiec pozostałby tylko z dwoma skrzydłowymi, a patrzac na poprzedni sezon to samobojstwo.
Cannavaro nie po to przyszedł do nas rok temu, żeby teraz iść do beniaminaka Serie Aossy pisze:Cannavaro musi isc do nas
Nic takiego nie napisałem.Tobik33 pisze:Czyli uważasz że Ci piłkarze trafią do Madrytu ??
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lip 2007, 17:43
RealFan pisze:Joe Colu
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 17:45
Już zdążyłem poprawić. Nie załapałem od razu, że to w tym kontekście.Jarzinho pisze:Joc Cole i Florent Malouda, to jest dwoch, bo SWP i jego pozycje u Jose już oceniłem, gra tylko kiedy inni nie sa dostpeni, z przymusu. To jest 2 przy ewentualnym odejsciu Holendra.

Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 11 lip 2007, 17:45
hmm skoro trener nie chce to nie ma o czym gadać z trenerami się nie dyskutujeossy pisze:Barzagli jest duzo slabszym(na chwile obecna) zawodnikiem od Canny. Owszem, jest do wyciagniecia ze wzgledu na swietne stosunki na lini Palermo-Juve, ale Ranieri go nie chce.
liam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 lip 2007, 19:28
Wie ktoś coś na ten temat?Słyszeliście o teorii spiskowej Porto i Realu ? Każdego cena Pepe zadziwiła (30 mln euro), zawodnik nie jest raczej wart nawet połowy tejże ceny.
Ale ponoć to jest bystry manewr działaczy obu klubów, bo Real chce jeszcze sprowadzić Quaresme, a że Porto ma z Barlceoną podpisaną umowę, że 25 % z kwoty transferowej ma pójść do Katalonii to kombinują, bo oczywiste jest to, że to nie na rękę ani Porto ani Realowi. I kluby się dogadały, że Pepe będzie przepłacony, a za Quarsemse zapłacą bardzo mało:).
Ciekawe, czy to prawda.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 11 lip 2007, 19:32
Ja nic o tym nie wiem ale dodam, że wczoraj napisałem właśnie w tym temacie, że być może Real i Porto mają jakiś pakt. Ponadto nie wyczytałem o tym na żadnym forum. Coś musi byc na rzeczy bo 30 mln za obrońcę z przeciętnej ligi to "trochę" za dużo. Może jakiś fan Realu nas oświeci?Paszti pisze:hmmm wyczytałem na innym forum
Cytat:
Słyszeliście o teorii spiskowej Porto i Realu ? Każdego cena Pepe zadziwiła (30 mln euro), zawodnik nie jest raczej wart nawet połowy tejże ceny.
Ale ponoć to jest bystry manewr działaczy obu klubów, bo Real chce jeszcze sprowadzić Quaresme, a że Porto ma z Barlceoną podpisaną umowę, że 25 % z kwoty transferowej ma pójść do Katalonii to kombinują, bo oczywiste jest to, że to nie na rękę ani Porto ani Realowi. I kluby się dogadały, że Pepe będzie przepłacony, a za Quarsemse zapłacą bardzo mało.
Ciekawe, czy to prawda.
Wie ktoś coś na ten temat?
jakubbb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 11 lip 2007, 19:55
rkoeman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio