Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 536

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Czy Carlo Ancelotti powinien pozostać na stanowisku trenera Realu w sezonie 2023/24?

Tak, zasługuje by dać mu jeszcze szanse
11
69%
Nie, czas na kogoś nowego
5
31%
Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 lip 2007, 17:10

Jak już napisał rkoeman Cannavaro włodarze Juve nie są już zainteresowani, bo po co im teraz ?? Zarabiał by krocie a młody już nie jest i w końcu kupili już stopera.

Niech zostanie przynajmniej Henry odpłaci mu się za finał MŚ :)

Niezłe transfery robi Calderon

Metzelder, Schuster, Saviola, Pepe :P

a miał być

Wenger, Fabregas, Kaka, Robben :D

Sądzę że wielu kibiców już tęskni za Perezem :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 17:17

Tobik33 pisze:Metzelder, Schuster, Saviola, Pepe
Tobik33 pisze:Wenger, Fabregas, Kaka, Robben
Czy tylko ja dostrzegam różnicę wśród pozycji poszczególnych piłkarzy w tych grupach :>

Nie ważne kto miał być. Każdy o zdrowych zmysłach potrafił sam zweryfikować prawdopodobieństwo powodzenia. Z Robbenem jeszcze poczekajmy. Sprzeczne informacje napływają ze Stamford Bridge :P Niby jest teraz planowana ofensywa właśnie na Arjena. Jak damy podobne pieniądze co za Pepe to go wyciągniemy :P

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 11 lip 2007, 17:19

Tobik33 pisze:Jak już napisał rkoeman Cannavaro włodarze Juve nie są już zainteresowani, bo po co im teraz ??
RealFan pisze:Kupili już przecież Andrade i dlatego dziwny byłby transfer Cannavaro
Do pary z Andrade? Raczej na srodku obrony bedzie u nas dwojka.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 17:24

ossy pisze:Do pary z Andrade? Raczej na srodku obrony bedzie u nas dwojka.
To Wy już nie macie środkowych obrońców? Epidemia dżumy :>

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 11 lip 2007, 17:32

ossy a co z Barzaglim? podobno chcieliście go kupić szczerze powiedziawszy uważam że byłby to lepszy zakup dla waszego klubu od Cannavaro
bardziej perspektywiczny a jak wiemy Juve raczej buduje przyszłościową drużynę poza tym gra w Turynie nie zapewniła by (przynajmniej w tym sezonie) Fabio zwycięstwa w LM więc chyba lepiej starajcie się o obrońce Palermo który swoją drogą świetnie by do Was pasował
a co do Peraza ja na pewno za nim nie tęsknie ponieważ gdyby to on był teraz prezydentem nie zdobylibyśmy mistrzostwa (Capello poleciałby w styczniu)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lip 2007, 17:33

RealFan pisze:Nie ważne kto miał być. Każdy o zdrowych zmysłach potrafił sam zweryfikować prawdopodobieństwo powodzenia.

Cholera to Calderon nei jest z tych "każdych".

Robben watpliwe, aby odszedł z Chelsea. Fakt pozyskali Maloude, jednak JM nie stawia czesto na SWP, wiec pozostałby tylko z dwoma skrzydłowymi, a patrzac na poprzedni sezon to samobojstwo.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 11 lip 2007, 17:34

RealFan pisze:To Wy już nie macie środkowych obrońców? Epidemia dżumy
Moze ich brak? Chyba ze sadzisz ze dla takiego klubu jak Juve wystarczy na srodek Grygera ktory jest raczej prawym obronca, Boumsong z drewna, czy Cristico-talent z postura 15-latka. Cannavaro musi isc do nas :]

liam pisze:ossy a co z Barzaglim? podobno chcieliście go kupić szczerze powiedziawszy uważam że byłby to lepszy zakup dla waszego klubu od Cannavaro
Barzagli jest duzo slabszym(na chwile obecna) zawodnikiem od Canny. Owszem, jest do wyciagniecia ze wzgledu na swietne stosunki na lini Palermo-Juve, ale Ranieri go nie chce.
Ostatnio zmieniony 11 lip 2007, 17:36 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 11 lip 2007, 17:34

RealFan pisze:Czy tylko ja dostrzegam różnicę wśród pozycji poszczególnych piłkarzy w tych grupach :>
Czyli uważasz że Ci piłkarze trafią do Madrytu ?? :)
RealFan pisze: Jak damy podobne pieniądze co za Pepe to go wyciągniemy :P
Pepe i tak by odszedł jak nie za 30 mln to za mniej, Robben nie chce odchodzić, Mourinho nie chce go sprzedać. Trudno będzie go wam wyciągnąć chyba że dacie 50 mln to pewnie go zgarniecie :P A wtedy Chelsea kupi sobie Eto'o a Drogba wyląduje w Mediolanie :P

Jak to ładnie się ułożyło niczym Sherlock Holmes w Ściganym :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 17:41

Jarzinho pisze:Cholera to Calderon nei jest z tych "każdych".
Możliwe. Nie jestem jego psychologiem. Nie ma to jak propaganda wyborcza. Egzamin zdała.
Jarzinho pisze:Robben watpliwe, aby odszedł z Chelsea. Fakt pozyskali Maloude, jednak JM nie stawia czesto na SWP, wiec pozostałby tylko z dwoma skrzydłowymi, a patrzac na poprzedni sezon to samobojstwo.
Zapominasz o Joe Colu. Chyba, że to on ma być tym drugim. Essien też jest przez Jose czasem ustawiany prawie jak skrzydłowy. Robben jest teraz trzecim lewym. Nie pogra sobie.
ossy pisze:Cannavaro musi isc do nas
Cannavaro nie po to przyszedł do nas rok temu, żeby teraz iść do beniaminaka Serie A :P Poszukajcie sobie na krajowym rynku. Mało to tam obrońców :>
Tobik33 pisze:Czyli uważasz że Ci piłkarze trafią do Madrytu ??
Nic takiego nie napisałem.

Co do Robbena myślę, że 30 mln by jednak wystarczyło. Na razie się nie zanosi, by Pedja chciał tyle zaoferować, ale poczekajmy. Robben nie powiedział jednoznacznie "zostaję w Chelsea". Jego wypowiedzi są z lekkim dystansem. Transfer będzie oczywiście bardzo trudny, ale przy dużych pieniądzach jest realny. Robben to nie Kaka.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lip 2007, 17:43

RealFan pisze:Joe Colu

Joc Cole i Florent Malouda, to jest dwoch, bo SWP i jego pozycje u Jose już oceniłem, gra tylko kiedy inni nie sa dostpeni, z przymusu. To jest 2 przy ewentualnym odejsciu Holendra.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 lip 2007, 17:45

Jarzinho pisze:Joc Cole i Florent Malouda, to jest dwoch, bo SWP i jego pozycje u Jose już oceniłem, gra tylko kiedy inni nie sa dostpeni, z przymusu. To jest 2 przy ewentualnym odejsciu Holendra.
Już zdążyłem poprawić. Nie załapałem od razu, że to w tym kontekście.

Pozdro :wink:

Edit:

Kolejne zdjęcia już w białych barwach:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 11 lip 2007, 18:04 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 11 lip 2007, 17:45

ossy pisze:Barzagli jest duzo slabszym(na chwile obecna) zawodnikiem od Canny. Owszem, jest do wyciagniecia ze wzgledu na swietne stosunki na lini Palermo-Juve, ale Ranieri go nie chce.
hmm skoro trener nie chce to nie ma o czym gadać z trenerami się nie dyskutuje :D
jednak mam nadzieje że Cannavaro do was nie wróci ;p życzę Wam jak najlepiej ale nasza 5 ma zostać u nas :D a co do Robbena nie popieram tego transweru

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 lip 2007, 19:28

hmmm wyczytałem na innym forum
Słyszeliście o teorii spiskowej Porto i Realu ? Każdego cena Pepe zadziwiła (30 mln euro), zawodnik nie jest raczej wart nawet połowy tejże ceny.

Ale ponoć to jest bystry manewr działaczy obu klubów, bo Real chce jeszcze sprowadzić Quaresme, a że Porto ma z Barlceoną podpisaną umowę, że 25 % z kwoty transferowej ma pójść do Katalonii to kombinują, bo oczywiste jest to, że to nie na rękę ani Porto ani Realowi. I kluby się dogadały, że Pepe będzie przepłacony, a za Quarsemse zapłacą bardzo mało:).

Ciekawe, czy to prawda.
Wie ktoś coś na ten temat?

Awatar użytkownika
jakubbb
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 11 lip 2007, 19:32

Paszti pisze:hmmm wyczytałem na innym forum

Cytat:
Słyszeliście o teorii spiskowej Porto i Realu ? Każdego cena Pepe zadziwiła (30 mln euro), zawodnik nie jest raczej wart nawet połowy tejże ceny.

Ale ponoć to jest bystry manewr działaczy obu klubów, bo Real chce jeszcze sprowadzić Quaresme, a że Porto ma z Barlceoną podpisaną umowę, że 25 % z kwoty transferowej ma pójść do Katalonii to kombinują, bo oczywiste jest to, że to nie na rękę ani Porto ani Realowi. I kluby się dogadały, że Pepe będzie przepłacony, a za Quarsemse zapłacą bardzo mało.

Ciekawe, czy to prawda.

Wie ktoś coś na ten temat?
Ja nic o tym nie wiem ale dodam, że wczoraj napisałem właśnie w tym temacie, że być może Real i Porto mają jakiś pakt. Ponadto nie wyczytałem o tym na żadnym forum. Coś musi byc na rzeczy bo 30 mln za obrońcę z przeciętnej ligi to "trochę" za dużo. Może jakiś fan Realu nas oświeci?

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 11 lip 2007, 19:55

ja was oswiece -

ponoc barca zaplacila za milito az 17 milionow bo ma przyjsc do nas rowniez diego. oficjalna strona saragossy nie oglosila tego bo on gra jeszcze na copa america. motta wyecniany na 12.34 miliona euro przez transfermarket.de ma przejsc do cely by barca nie stracila 12% z prawa pierwokupu do verdu

logiczne?

mniej wiecej tak jak wizja z pepe

otoz porto dostanie 26 milionow a poprzedni klub pepe dostanie 4. porto oglosilo to na swojej stronie. za quaresme chca 25 milionow euro ale teraz gonie oddadza jako ze zarobili juz 30 milionow na andersonie i 30 na pepe

polecam sprawdzenie ile klub ten zarabia na swoich pilkarzach i jak wygladaja historie negocjacji. ciekawa lektura

po prostu wiele osob przecenia zdolnosci negocjacyjne predraga i stad szukanie drugiego dna. real po prostu bojac sie braku srodkowych obroncow na rynku uslyszal slona cene i tyle dal

z chivu tez dali od razu 18 czyli tyle ile chciala roma.
bardzo to proste. wizje kibicow rozrosly sie juz do takiej formy ze az sie boje

['] kielce

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”