Post Wyświetl pojedynczy post autor: rafinho93 » 04 sie 2007, 19:32
rafinho93

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ludi » 06 sie 2007, 19:58
Ludi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 13 sie 2007, 23:53
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 sie 2007, 9:24
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 sie 2007, 13:17
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 14 sie 2007, 13:43
No w meczu na Emirates to Arteta dobrze grał w obronie, zaliczył asystę, a poza tym wyróżnił się tym, że ładnie powalił na ziemię Gallasa. Myślałem, że będzie czerwofieldy pisze:W meczach z Arsenalem Arteta zawsze jest jednym z najgroźniejszych.
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TouReQ » 04 wrz 2007, 16:30
Racja (tez jestem wielbicielem talentu Mikela) z tym, ze Alonso ma tak wyrobiona marke, ze musialby na prawde grac tragedie zeby Arteta za niego wskoczyl. Niemniej jednak po to sa sparingi, azeby sparwadzac nowych graczy i Aragones moglby sie pofatygowac i go sprawdzic.metol pisze:Poza tym pisałem, że Alonso miewał gorsze momenty
No na skrzydlach w Hiszpanii nie mniejsza rywalizacja. Jest Joaquin, Silva, Luis Garcia, Reyes, czasem gra Villa..metol pisze:Tyle, że Arteta w przeciwieństwie to Alonso nie jest przyklejony tylko do jednej pozycji - on gra jako środkowy pomocnik, prawy i lewy.
TouReQ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 wrz 2007, 21:01
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 wrz 2007, 21:11
Nie przeszkadza mi ich brak w reprezentacji. Nie ryzykują kontuzji na zgrupowaniu, nie przemęczają się i mogą się skupić na grze dla RealuJarzinho pisze:Ahaaa pozdro dla kibicow Realu, szczegolnie z rm.pl --> gdzie Guti i Raul
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 05 wrz 2007, 9:57
kapi88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 05 wrz 2007, 14:08
i od dawna zasługuje na sprawdzenie przez Aragonesakapi88 pisze:Arteta reprezentuje się o wiele lepiej juz od dłuższego czasu
tzn. co miał pokazać przedryblować wszystkich i strzelić gola z przewrotkikapi88 pisze:mimo dwóch bramek strzelonych Derby też nic wielkiego nie pokazał.
blizej jak dalej zaraz wyleci Aragones bo od dawien dawna jego hiszpania gra wielkie 'g' to ide o zakład ze nowy selekcjoner jesli tak bedą grać Raul i Guti w nowej kadrze ich sprawdziJarzinho pisze:Ahaaa pozdro dla kibicow Realu, szczegolnie z rm.pl --> gdzie Guti i Raul
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 wrz 2007, 14:17
Może miał pokazać dobrą grę w pomocy. Dominację w środku pola, dobre rozgrywanie, dużo odbiorów. Od strzelania bramek są inni zarówno w Liverpoolu jak i reprezentacji.vakabayashi pisze:tzn. co miał pokazać przedryblować wszystkich i strzelić gola z przewrotki
Dominacja w linii pomocy a strzelanie bramek to dwie zupełnie różne kwestie. Za bramki nikt Xabiego do reprezentacji nie powinien powoływać. On tam pełni inną rolę. Ma inne zadania z których powinien się wywiązywać.vakabayashi pisze:no jeśli 2 gole strzelone przez pomocnika który przedewszystkim dominować w linii pomocy to nic wielkiego to moze masz i racje
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 05 wrz 2007, 14:26
Tego właśnie Xabi nie pokazuje od dłuższego czasu. W ostatnim meczu wszytskie te aspekty spełniał Mascherano.Mentor pisze:Dominację w środku pola, dobre rozgrywanie, dużo odbiorów
strzelił dwie bramki, ale dominacji w środku zapewnił bardziej Argentyńczyk niż Hiszpan.vakabayashi pisze:no jeśli 2 gole strzelone przez pomocnika który przedewszystkim dominować w linii pomocy to nic wielkiego to moze masz i racje
Od dawna nie widziałem, żeby chociaż jednego zawodnika przedryblował, choć tego od niego nie wymagam. Poza zadaniami defensywnymi oczekuje genialnych podań i zagrywanie piłek otwierających drogę do bramki, których u Xabiego nie widziałem od ponad sezonu.vakabayashi pisze:tzn. co miał pokazać przedryblować wszystkich
kapi88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 05 wrz 2007, 15:03
Otóż to. Jedną maleńką szanse w sparingu z reprezentacją Wysp Owczych albo chociaż zobaczyć na treningu, że on potrafi kopnąć piłkę.TouReQ pisze:Racja (tez jestem wielbicielem talentu Mikela) z tym, ze Alonso ma tak wyrobiona marke, ze musialby na prawde grac tragedie zeby Arteta za niego wskoczyl. Niemniej jednak po to sa sparingi, azeby sparwadzac nowych graczy i Aragones moglby sie pofatygowac i go sprawdzic.metol pisze:Poza tym pisałem, że Alonso miewał gorsze momenty
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 wrz 2007, 22:57
RealFan pisze:Nie przeszkadza mi ich brak w reprezentacji. Nie ryzykują kontuzji na zgrupowaniu, nie przemęczają się i mogą się skupić na grze dla Realu
vakabayashi pisze:blizej jak dalej zaraz wyleci Aragones bo od dawien dawna jego hiszpania gra wielkie 'g' to ide o zakład ze nowy selekcjoner jesli tak bedą grać Raul i Guti w nowej kadrze ich sprawdzi
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio