Post Wyświetl pojedynczy post autor: greg_01 » 23 lip 2005, 9:28
greg_01
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stz_FcB » 23 lip 2005, 9:31
stz_FcB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 23 lip 2005, 13:31
Rozumiem że nie lubisz tych klubów, ale jeśli uważasz się za 'kibica' Barcy to więcej czegoś takiego nie pisz. Zaniżasz chłopie poziom grupy cules Barcy takimi wypowiedziami.stz_FcB pisze:Dokładnie !! Reali Chelsea to szmacioże oni sa do podawania piłęk a nie do grania sorry kaleczenia piłki nozneja najbardziej mnie rozdupi** podbieg do piłki Roberto Carlosa
:P hahaha co za dziad
:twiste:
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 23 lip 2005, 13:41
Kolejna inteligentna wypowiedzReal i Chelsea to jedno wielkie gowno kto tak uwaza niech sie wpisze
A to to juz wyjatkowo wysokich lotow moje gratulacje za bogactwo jezykaDokładnie !! Reali Chelsea to szmacioże oni sa do podawania piłęk a nie do grania sorry kaleczenia piłki noznej a najbardziej mnie rozdupi** podbieg do piłki Roberto Carlosa hahaha co za dziad
Miko77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bengal1 » 23 lip 2005, 14:04
bengal1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 lip 2005, 14:06
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 23 lip 2005, 14:22
niektórzy dopiero wyrastają na gwiazdorów np. Lampard
Miko77
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 23 lip 2005, 14:25
Jestem zdziwiony, że cię nie zbanowalistz_FcB pisze:Dokładnie !! Reali Chelsea to szmacioże oni sa do podawania piłęk a nie do grania sorry kaleczenia piłki nozneja najbardziej mnie rozdupi** podbieg do piłki Roberto Carlosa
:P hahaha co za dziad
![]()
Podobno 1 sierpnia...Snipp_ pisze:Co do realu - kiedy w końcu będzie oficjlana prezentacja Robinho? Bo o ile mi wiadomo piłkarzem Królewskich jeszcze nie jest.
AtletiFAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bengal1 » 23 lip 2005, 14:50
No kurczę w sumie to masz racjęMiko77 pisze:niektórzy dopiero wyrastają na gwiazdorów np. Lampard
Lampard jest juz gwiazda pelnego formatu, Nieoceniona postacia w klubie jak i w reprezentacji pilkarzem nie na sprzedaz
, wiec mylne jest stwierdzenie iz wyrasta na gwiazde
![]()
POZDRO
bengal1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sZaKaL ! » 23 lip 2005, 16:02
sZaKaL !
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 lip 2005, 16:19
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zizou888 » 24 lip 2005, 12:08
Jak odmówił Chelsea to napewno nie skuszą go pieniądze Realu Madryt.sZaKaL ! pisze:moim zdaniem bedzie to Essien !
zizou888

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 24 lip 2005, 19:40
marcin90 pisze:Ale i tak największe wzmocnienia zrobiła Valencia.
Oto wszyscy zawodnicy, którzy przyszli do Valencii w przerwie letniej :
Edu
Kluivert
Villa
Mora
Requeiro
Estoyanoff
Jose Enrique
Cerrajeria
Ze znaczących postaci nikt nie odszesł Xisco będzie grał w Betisie, Fiore i Corradi wrócą do Włoch.
Chyba nikt nie ma wątpliwości, że Valencia była najaktywniejsza na rynku transferowym. Wszyscy zawodnicy to gracze wysokiej klasy. Niektórzy z nich będą się dopiero ogrywać, a inni mogą byc nawet gwiazdami PD>
mobius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 03 sie 2005, 18:33
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 03 sie 2005, 19:59
Nie obrażaj kibiców tych drużyn bo pewnie niczym ci nie zawinili !!! stosujesz takie prostackie słowa , żę aż mi cie żal ...greg_01 pisze:Real i Chelsea to jedno wielkie gowno kto tak uwaza niech sie wpisze
beku
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio