Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 28 maja 2006, 12:06
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 28 maja 2006, 12:12
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 maja 2006, 12:22
Mam spore zastrzeżenia co do tej taktyki. Jeżeli obrońcy mają się angażować w akcje ofensywne skrzydłami to Sergio raczej nie pasuje tutaj. On jeżeli ma grać to raczej na środku a jeżeli na prawej to i tak bardzo defensywnie. Del Horno za czasów gry w Bilbao pokazywał dobrą piłkę, ale od momentu jego transferu do Chelsea spadł dość nisko i obecnie ja nie widzę dla niego miejsce w reprezentacji.Hiszpania na MŚ powinna zagrać taktyką 1-4-4-2. Bramkarz oczywiście Casillas, dalej, dwóch obrońców którzy będą wychodzić do ofensywy i szybko się wracać, na takiej pozycji powinien grac Del Horno i Ramos; pomoc - dwóch defensywnych i ofensywnych pomocników w defensywnej pomocy powinien grać Baraja i Xavi a w ofensywie Joaquin i Luis Garcia, atak dwóch piłkarzy ustawionych równo czyli Torres i Villa.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 28 maja 2006, 12:27
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 maja 2006, 13:42
Szczegolnie Baraja ma spore szanse na gry na MS......el nino pisze:w defensywnej pomocy powinien grać Baraja i Xavi
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 28 maja 2006, 14:22
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 maja 2006, 14:59
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 28 maja 2006, 15:09
pomyliło mi się, nie został powołany na MS, myslalem ze jedzie zamiast Iniesty, widać się pomyliłem i to już nie pierwszy razMessi E2 Ronaldinho pisze:el nino twoja niewiedza jest poprostu przytlaczajaca, ty wogole masz pojecie co komentujesz czy tak walisz ze swojej glowy?
Baraja to moze sobie pograc w MS jedynie w World Cup Fifa
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kowal71 » 29 maja 2006, 14:37
kowal71
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymek89 » 31 maja 2006, 21:48
Szymek89

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 31 maja 2006, 21:55
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 01 cze 2006, 10:57
no tak szkoda Del Horno, jest młody i naprawde szkoda że nie wystąpi na mundialu, gdyby nie dopadła go ta kontuzja teraz by się cieszył z wyjazdu, byłby pewniakiem w drużynie Hiszpani, co do tego kto zastąpi Del Horno to myślę że tutaj będzie trudno wybrać ale z tych co napisał Szymek89 to stawiałbym na Capdevilla który grał już w rep. Hiszpanii na ME2004 i chyba na MŚ2002, ma zaufanie trenera więc raczej to on a nie Pernia który dopiero co zyskał obywatelstwo Hiszpańskie i dopiero co będzie mógł grać dla HiszpaniiSzymek89 pisze:Mam małe pytanie kto zastąpił Del Horno, Pernia czy Capdevilla.Tak na marginesie to szkoda Asiera jest w miare młody zebrałby doświadczenie a tak musi wracać do domu
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 cze 2006, 11:09
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 01 cze 2006, 11:38
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 cze 2006, 11:45
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio