Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 09 sty 2005, 21:00
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 09 sty 2005, 21:15
Qrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 09 sty 2005, 22:02
Poko pisze:Postanowiłem zrobić analizę tegoż meczu......
A więc:
============Derby Madrytu===========
Atletico Madryt vs Real Madryt
W Weekend, 9 stycznia br. dojdzie do meczu derbowego pomiędzy Atletico Madryt a Realem Madryt, będzie to mecz derbowy w którym faworytem wśród bukmacherów jest Real Madryt:
BetAndWin.com - 3.00; 3.20; 2.20
Bet-at-home.com - 3.20; 3.20; 2.10
Expekt.com - 3.10; 3.10; 2.30
Bukmacherzy uważają iż ten mecz powinien wygrać Real Madryt, dlaczegoMoże między innymi dlatego iż mają najwięcej gwiazd w zespole i wyrobioną markę klubową. Bukmacherzy śa rówwnież przekonani iż Real po zmianie trenera powinien wygrać te derby i ja uważam podobnie. Wanderley Luxemburgo został sprowadzony z Brazylii na miejsce niespełniającego oczekiwań Garcie Remona i myślę że ten człowiek będzie najlepszym trenerem dla ''Galacticos'' , wprowadzi jakichś rygor w szeregi piłkarzy, pierwszym takim aktem było zapłacenie 3000 euro kary przez D.Beckhama zato iż się spóżnił godzinę na trening lecąc prywatnym samolotem z Anglii. Luxemburgo zarządził 2 treningi dziennie co po pewnym czasie napewno da rezultaty a po za tym uważam że ten trebner bedzie mial dobry kontakt z piłkarzami. Wracając do tematu, drużyna Atletico Madryt w tym sezonie gra dobrze zajmuje 8 pozycję ze stratą 8 punktów do 3 w tabeli Realu Madryt. Zespół Atletico ma małą przewagę iż gra na własnym boisku i tu spisuje się naprawdę bardzo dobrze 6 - 2 - 0 natomiast zespół Realu na wyjazdach gra poniżej stawianych oczekiwań i tylko 3 - 2 - 3 jak więc można zauważyć iż ''Królewscy'' nie mają dobrych występów na wyjazdach. Bilans bramek obydwu drużyn a szczególnie Atletico daje wiele do myślenia dla tego klubu 18 - 14 to nie jest dobre osiągnięcie w porównaniu do Realu Madryt który ma 26 - 13 czyli można wywnioskować iż Real Ma dobrą ofensywę i obronę średnią a Atletico gra bardzo równo. W drużynie Atletico miało zabraknąć czołowego strzelca Fernando Torresa ale ostatecznie wyjdzie na boisko od pierwszej minuty. Piłkarz miał problemy z kontuzją biodra i obawiano się, że może być wyłączony z gry na parę tygodni. Okazało się jednak, że uraz nie jest tak poważny i Torres powinien zagrać na Vicente Calderon. W drużynie Realu Madryt ma nie zabraknąć nikogo. Kończąc tą wypowiedź chciałem powiedzieć iż stawiam na Real Madryt jako że to mój ulubiony klub a po za tym wierze że się przełamią i wygrają te jak warzne dla nich derby Madrytu.
TYP - 2 10/10 EXPEKT 2.30
TYP na dok. wynik 2:3
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 09 sty 2005, 23:22
Co za jelen. Idz stad. Wracaj na temat o realu. Ja sie nie wpieprzam na wasz temat jesli analizuje mecz. Wasz klub rzadzi w Madrycie ale tylko przez kilka najblizszych miechow. Juz czekam na rewanz na Santiago Cuernabeo. Real wygral, ale niestety nie zaslugiwal. Las Mierdas oddali tylko trzy strzaly i niestety wszystkie wturlaly sie do bramki. Badz co badz przewaga byla po stronie Atletico i kazden tak powie kto ogladal mecz w TV albo chociaz obserwowal wynik live na stronie realmadryt.pl. Trzeba sie teraz szybko podniesc bo wierni, wspaniali kibice Los Rojiblancos czekaja na 3 pkt juz w nastepnym meczuQrczak pisze:RZĄDZI W MADRYCIE REAL RZĄDZI W MADRYCIE !!!!!!!!
NIE MA W MADRYCIE ATLETICO NIE MA W MADRYCIE !!!!!!
Przykro mi fani Atletico ale wasze Atletico poprostu nie istnieje, jest w cieniu Realu i nigdy z niego nie wyjdzieNiestety musicie się przyzwyczaić do bycia zawsze "tym drugim" w swoim mieście no chuba że zmienicie swój ukochany klub
![]()
![]()
![]()
Hala Madrid !!!
3-0, 3-0, 3-0 !!!!!!
atleti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 09 sty 2005, 23:35
Matys90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 sty 2005, 23:36
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 10 sty 2005, 0:09
i to jest prawda, w rewanżu Królewscy pocisną najmniej3-0Figo11 pisze:Do Atleti:
Człowieku to ze Atletico miało przewage to akurat nic nie zbnaczywygrał lepszy poprostu co tu dużo mówić wy jako kibicie Torresa i spółki musicie przelknąc gorycz porazki a my kibice Realu będziemy się cieszyc bo Madryt zostal zdobyty na kolejne kilka miesiecy przez Real i czekamy na rewanż...Skoro Atletico nie wykorzystalo takiej szansy (real gra bezbarwną pilke) to co będzie jak Real nabierze kolorów
jedno jest pewne będzie pogrom
![]()
HALA MADRID

Matys90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 10 sty 2005, 1:36
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 10 sty 2005, 10:58
atleti pisze:Co za jelen. Idz stad. Wracaj na temat o realu. Ja sie nie wpieprzam na wasz temat jesli analizuje mecz. Wasz klub rzadzi w Madrycie ale tylko przez kilka najblizszych miechow. Juz czekam na rewanz na Santiago Cuernabeo. Real wygral, ale niestety nie zaslugiwal. Las Mierdas oddali tylko trzy strzaly i niestety wszystkie wturlaly sie do bramki. Badz co badz przewaga byla po stronie Atletico i kazden tak powie kto ogladal mecz w TV albo chociaz obserwowal wynik live na stronie realmadryt.pl. Trzeba sie teraz szybko podniesc bo wierni, wspaniali kibice Los Rojiblancos czekaja na 3 pkt juz w nastepnym meczuQrczak pisze:RZĄDZI W MADRYCIE REAL RZĄDZI W MADRYCIE !!!!!!!!
NIE MA W MADRYCIE ATLETICO NIE MA W MADRYCIE !!!!!!
Przykro mi fani Atletico ale wasze Atletico poprostu nie istnieje, jest w cieniu Realu i nigdy z niego nie wyjdzieNiestety musicie się przyzwyczaić do bycia zawsze "tym drugim" w swoim mieście no chuba że zmienicie swój ukochany klub
![]()
![]()
![]()
Hala Madrid !!!
3-0, 3-0, 3-0 !!!!!!
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 10 sty 2005, 15:59
atleti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matip7 » 10 sty 2005, 16:45
matip7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 10 sty 2005, 18:01
Tak i będzie też można zobaczyć kto wygrał (rozgromił) mecz.atleti pisze:Obszerne skróty z tego meczu (ok.10 min) mozna zobaczyc w programie Eurogoals na Eurosporcie dzisiaj o godz 23.25 albo jutro o godz 14. Zapraszam bo warto zobaczyc kto w tym meczu byl lepszy
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: atleti » 10 sty 2005, 19:35
atleti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 sty 2005, 19:44
Najwidoczniej zawodnicy Atletico są jeszcze wolniejsiatleti pisze:Dobrze ze chociaz wasz ociezaly ronaldo nie złapał zadyszki. Od wpieprzania cukierkow w sylwka (tak slyszalem) znowu mu sie troche przytylo. W meczu Atleti-Real widac bylo ze jeszcze jest troche za wolny
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 10 sty 2005, 19:45
mathiasek12
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio