Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 11 mar 2007, 1:08
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 11 mar 2007, 1:09
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 mar 2007, 1:16
Choc oczywiscie moj post/ posty wskazywały, ze wine ponosza min. taktyka, trener, zawodnicy itp... JEdnak ktos ciezko sie naszukał i zechciał wmowic, ze jest inaczej, a jesli tak jest to juz musze niestety oddac pole do popisuassurbanipal pisze: Ja napisałem, że zawsze szukasz winy sedziego
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 mar 2007, 1:16
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 mar 2007, 2:21
Jak oglądałeś mecz na livescore czy innym podobnym kanale to pewnie nie zauważyłeś faulu jaki był, a co za tym idzie karny jak najbardziej słusznyjack-sub pisze:Karny dla Realu z dupy.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 mar 2007, 6:33
Yukasz pisze: A mam już trochę dosyć patrzenia jak Ronaldinho odbija się od obrońcy i patrząc na jego grę nie mogę zrozumieć jakim sposobem do reprezentacji Brazylii nie jest powoływany Mancini Skandal
Yukasz pisze: Real niepotrzebnie az tak cofnął się po strzeleniu trzeciej bramki bo wcześniej to Królewscy atakowali i powinni byli wygrać mecz 4 lub 5:2
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 11 mar 2007, 8:31
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 11 mar 2007, 9:26
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 mar 2007, 9:35
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 11 mar 2007, 9:49
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jack-sub » 11 mar 2007, 11:18
Bo tylko ty masz dostęp do canal +Jak oglądałeś mecz na livescore czy innym podobnym kanale to pewnie nie zauważyłeś faulu jaki był, a co za tym idzie karny jak najbardziej słuszny
jack-sub
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 11 mar 2007, 11:45
To źle ci się wydaje. Oleguer nie tylko go zahaczył ale po prostu kopnął w piszczel. Mało jest tak ewidentnych karnych tak że naprawdę nie potrafię zrozumieć że ktoś jeszcze śmie twierdzić że karnego nie było.jack-sub pisze:bo wydaje mi się, że Oleguer go nie zahaczył.
Hala Madrid!Zespół Franka Rijkaarda nie pokazał nic wielkiego. Real pokazał jeszcze mniej
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 11 mar 2007, 12:22
Każdy kibic Realu tak powiebrylancik pisze:To źle ci się wydaje.
Barça_Hincha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 mar 2007, 12:24
każdy kibic Barcy powie Ci, że sędzia jest szmatą i nie umie sędziować, po kazdym meczu który Barca nie wygraBarça_Hincha pisze:Każdy kibic Realu tak powie Rolling Eyes
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 11 mar 2007, 12:31
Ja jestem kibicem Barcy i pokaz mi Bonso, gdzie cos takiego powiedzialemBonso pisze: każdy kibic Barcy powie Ci, że sędzia jest szmatą i nie umie sędziować, po kazdym meczu który Barca nie wygratak to już jest
Karny ewidentny, jak ktoś ma wątpliwości to radze obejrzeć kilka razy sytuacje
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio