Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 gru 2008, 14:10
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 gru 2008, 16:39
Nic z tego, ktoś tu ich porównywał wyżej więc i ja to zrobiłem. Ot taki pstryczek zimnej wody na niektóre rozgrzane głowy i komentarzeI co z tego? co chciales udowodnic?
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 01 gru 2008, 16:46
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 gru 2008, 17:05
Z czego to niby wyszło?Tylko, zeby porownac pilkarzy to nie wystarcza same statystyki - trzeba tez ogladac mecze, bo pozniej wychodza takie dziwne rzeczy, jak to ze Ronaldo gra w tym sezonie lepiej od Messieg
Pełna zgoda.Zlota pilke dostanie Ronaldo i akurat nie uwazam tego za jakas "pomylke", ale w tym sezonie gra juz slabiej.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 01 gru 2008, 17:07
Z redcafe chociazby.Kamil232 pisze: Z czego to niby wyszło?
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 01 gru 2008, 17:53
ciekawe jak to zbadali i dlaczego jak messi mial gorsza forme w poprzednich sezonach badz nie gral nie napisali o tym?(Ronaldo not on top form)
(Messi is on to form)
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 gru 2008, 18:04
Od 4 lat opuściłem może 2-4 mecze(liga+liga mistrzów+puchar anglii)więc kula w płot cwaniaku i raczej się to tyczy Ciebie, bo to że z Barca w półfinale LM grał wysuniętego napastnika to nie znaczy, że w każdym meczu tak grał. Ale żeby to wiedzieć trzeba oglądać mecze.btw - ronaldo od dawna nie gra w MU jako skrzydlowy. w zeszlym sezonie gral jako wysuniety napastnik. zeby to wiedziec trzeba ogladac mecze
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 gru 2008, 18:14
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 01 gru 2008, 18:21
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 gru 2008, 18:26
Co za bzdury człowieku opowiadasz to się w głowie nie mieści. To, że ty oglądasz mecze na justinie nie znaczy, że każdy to robi, nie mierz wszystkich swoją miarą.ronaldo grywal w zeszlym sezonie glownie na srodku ataku - stad tak duzo goli i tak malo asyst. pewnie justin.tv ci muli i nie widziales. przez co uwierzyles w mit najlepszego skrzydlowego swiata
buuahahaahahahw tym sezonie ronaldo grywa jako cofniety napastnik i nie gra na skrzydle. jako typowy skrzydlowy grywal w MU dawno temu. z gorszym skutkiem
Tak samo jak w roku kalendarzyowym 2007 Ronaldo był lepszy od Kaki, a ten zgarną nagrodę.w sezonie 2007/2008 ronaldo byl lepszy. ale w roku 2008 juz nie. a nagrody sa przyznawane za rok kalendarzowy
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 gru 2008, 18:34
Bzdura. Gdyby tak było, to by cała procedura związana z wyborem najlepszego piłkarza świata rozpoczynała się za 2 miesiące. A jak już słyszeliśmy, głosować można było już po Euro.w sezonie 2007/2008 ronaldo byl lepszy. ale w roku 2008 juz nie. a nagrody sa przyznawane za rok kalendarzowy
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 gru 2008, 18:36
zacząc w końcu oglądać mecze, a nie tylko gadać, że się oglądaRadzę
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 gru 2008, 19:31
dalej kibice Man Utd maja w pamieci to ze "stary" Milan ich zlail w lidze mistrzow.Ronaldo byl lepszy w meczach ligowych.na arenie miedzynarodowej byl gorszy od Kaki ktory byl krolem strzelcow LM i przyczynil sie do jej wygrania.najlepszych poznaje sie po tym ze graja najlepiej przeciwko najlepszymTak samo jak w roku kalendarzyowym 2007 Ronaldo był lepszy od Kaki, a ten zgarną nagrodę.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 01 gru 2008, 19:41
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 gru 2008, 20:15
Oczywiście. W pamięci mam również wiele innych bardziej dotkliwych porażek, ale przede wszystkim masę, naprawdę masę super meczów z udziałem United. TO jest bezcenne.dalej kibice Man Utd maja w pamieci to ze "stary" Milan ich zlail w lidze mistrzow.
A dla wielu najlepszy to ten, który potwierdza to tydzień w tydzień. Ja się właśnie zaliczam do tej grupy.Ronaldo byl lepszy w meczach ligowych.na arenie miedzynarodowej byl gorszy od Kaki ktory byl krolem strzelcow LM i przyczynil sie do jej wygrania.najlepszych poznaje sie po tym ze graja najlepiej przeciwko najlepszym
Warto dodać, że chociażby ja mówiłem o tym jeszcze przed tym jak Bułgar do nas trafił. Twierdziłem, że jest dla nas lepszą opcją niż trochę niepewny Etoo i nadal tak sądzę. Etoo jest w tym sezonie świetny i chwałą mu za to - kto jednak wie, co by się stało kiedy by wylądował w United. My za to mamy fenomenalnego zawodnika, który daje nam opcje poszukiwane przez nas od czasu, kiedy ze składu na dobre wypadł Saha.wypada tu przypomniec jak kilku kibicow MU przed sezonem mowilo ze Berbatov jest lepszy od Eto'o.wszytko wychodzi na wasze
Rooney grał w większości spotkań na szpicy. Nie jest typowym środkowym napastnikiem, ale z przymusu taką rolę na boisku spełniał. Tak samo jak w kilku spotkaniach grał na skrzydle, a niekiedy przechodził tam gdy wygrywaliśmy z dobrym przeciwnikiem na wyjeździe .W poprzednim sezonie najczęściej graliśmy jednak coś na wzór 4231 z Anglikiem na szpicy. A jeśli ktoś twierdzi, że Ronaldo grał częściej na napadzie to nie wypada mi nic innego jak tylko zaproponować, aby owi delikwenci, którzy są autorami takowych herezji, zaczęli śledzić trochę łatwiejszy do sporządzania analiz sport.Tez ogladam mecze Manchesteru, jako ze mam w zwyczaju ogladac mecze druzyn, ktorych po prostu nie lubie. I podobnie jak rkoeman stwierdzam, ze Ronaldo czesciej grywal jako srodkowy napastnik, niz jako skrzydlowy. Wystarczy przesledzic jego bramki. Zreszta w zeszlym sezonie Manchester gral bez typowego srodkowego napastnika, bo ani Ronaldo, ani Rooney, ani Tevez nim nie jest.
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio