Dodam, że w ogóle nie oglądam meczów Barcy, ew. jakieś hajlajty.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 03 gru 2008, 20:41
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 gru 2008, 20:48
Radze się nauczyć czytać. Nikt nie powiedział, że Ronaldo nigdy nie grał w ataku. Ale gra w pojedynczych spotkaniach jak np. z Barca, a regularna gra na środku napadu to dwie różne rzeczy.Jak w ogole smiemy twierdzic, ze Ronaldo gral w ataku? Ja osobiscie nie bede kontunowal dalej dyskusji z osobami, ktore nawet nie wiedza jak graja zawodnicy w ich klubie.
Z FM Ofensywny pomocnik prawy ew. Forward right/centerCiekaw jestem jak kibice MU sklasyfikowaliby Messiego. Jako napastnika czy pomocnika. Podzieli się ktoś swoją opinią?
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 03 gru 2008, 21:47
Roodeck
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 gru 2008, 22:38
Henry gra u nas jako lewy napastnik.Logan pisze:A na jakiej pozycji gra Titi, kiedy na boisku jest razem z Messim, Eto'o i Xavim?
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 gru 2008, 22:39
Wlasnie o to mi chodzilo Mentor. Masz tu idealny przykladKamil232 pisze: Z FM Ofensywny pomocnik prawy ew. Forward right/center
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 gru 2008, 23:15
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 03 gru 2008, 23:22
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Roodeck » 03 gru 2008, 23:25
Roodeck
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 gru 2008, 23:27
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 04 gru 2008, 1:25
Zaiste jest to, ze zaklamujesz rzeczywistosc drogi koemanie.rkoeman pisze:zaiste to glupota stwierdzic ze pilkarz grajacy w ataku gra w ataku....
I znowu nie potrafisz dostrzec istoty rzeczy. Pewnie pijesz do waszych derbow. Otoz jedyna klasykacja bledu, ktorej mozna sie podjac, wynika z czasowosci jego popelnienia. Zupelnie logicznym jest dla mnie, ze blad w poczatkowej fazie meczu, nie ma tozsamej wartosci z bledna decyzja sedziego, podjeta w ostatnich minutach spotkania. Wy mieliscie szanse na ratunek, im juz ta szansa nie byla dana. Na tym polega odmiennosc owych pomylek arbitra.rkoeman pisze:areq - napisz nam prosze czym sie rozni blad sedziego na poczatku meczuy do tego na koncu meczu i dlaczego o jednym nalezy pisac a o drugim nie
Musze cie zmartwic. Jestem szczesliwym posiadaczem cyfry+, a i internet mam bardzo szybki, wiec nawet gdybym nie mial mozliwosci obejrzenia ktoregos ze spotkan, moge smialo ogladac mecz w dobrej jakosci, nie martwiac sie, ze obraz zacznie mi nagle ukazywac sie klatkami.rkoeman pisze:pokaz myslenie statystycznego przedstawiciele pokolenia netowych kibicow ktorzy zazwyczaj dyskutuja o czym co widzieli na skrocie albo na justin.tv
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 04 gru 2008, 6:53
Chciałbym zauważyć, że to to samo.piotrcies pisze:Bliżej mi jednak do określenia go mianem bocznego napastnika niż skrzydłowego
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 04 gru 2008, 7:31
O to się rozbija cały problem. Cze Ronaldo to napastnik, czy pomocnik. Naprawdę nie chciałem brać udziału w tej dyskusji, bo nie bardzo widzę sens. Twierdzę jednak, że jest bocznym napastnikiem, co pokazuje w meczach, przede wszystkim szukając okazji do strzałów. Subtelną różnicą między skrzydłowym a bocznym napastnikiem jest to, że zadaniem skrzydłowego jest dogranie piłki do środka. To Ronaldo wykonuje, jednak częściej szuka strzału. Gra na środku ataku polega, jak ktoś słusznie zauważył, na wymienności pozycji w MU. Ronaldo lubi się zmienić z Rooneyem, wcześniej z Tevezem lub nawet z Berbatowem. Nie jest jednak stricte snajperem.10 pisze:Chciałbym zauważyć, że to to samo.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 04 gru 2008, 8:41

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 04 gru 2008, 10:44
Tak, ale siłą rzeczy boczny napastnik w 4-3-3 pełni rolę skrzydłowego. Inaczej 4-3-3 kompletnie nie ma sensu, bo z przodu jest aż trzech piłkarzy wyłączonych z gry. Nikt nie gra typowego 4-3-3 z trzema biernymi napastnikami w środku. No chyba że przy gonieniu wyniku, w - powiedzmy - 80. minucie. Ale to też jest bez sensu.piotrcies pisze:Twierdzę jednak, że jest bocznym napastnikiem [...]. Subtelną różnicą między skrzydłowym a bocznym napastnikiem jest to, że zadaniem skrzydłowego jest dogranie piłki do środka.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 04 gru 2008, 10:45
To Eto`o tez jest wylaczony z gry? Widze, ze nie za czesto masz okazje ogladac lige hiszpanska.10 pisze: Tak, ale siłą rzeczy boczny napastnik w 4-3-3 pełni rolę skrzydłowego. Inaczej 4-3-3 kompletnie nie ma sensu, bo z przodu jest aż trzech piłkarzy wyłączonych z gry.
mistyk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio