Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 01 cze 2006, 11:56
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 01 cze 2006, 12:19
Przecież Vicente nie ma w kadrzeNiggaz napisał:
Bez Vicente i Joaquina.
iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 cze 2006, 13:35
Senna nie jest słaby. Jest bardzo dobry w tym co robi, a jego zadaniem jest raczej gra w destrukcji tak więc powinien grać Senna albo Albelda, ale nie razem.el_nino pisze:co do pomocy to szkoda że nie gra Joaquin za Senne bo z tego co wiem to Senna jest slaby
Wiem o tym i pisałem tak ogólnie. Vicente nie ma w kadrze a Joaquin według AS-a ma być tylko rezerwowym a więc Aragones rezygnuje ze skrzydeł.iceald pisze:Przecież Vicente nie ma w kadrze
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 01 cze 2006, 14:18
nie rób sobie nadzieji, to rawda może jeszcze cos zmieni ale as.com to Hiszpańska strona prowadzona przez redaktorów gazety sportowej AS więc to nie są żarty, jak Janas powoływał piłkarzy na MS też wszyscy mogli uważać że były to żarty!Niggaz pisze:AS sobie jaja zrobił raczej. Przynajmniej mam taką nadzieję bo mimo, że Hiszpanom nie kibicuję to jednak mogliby zagrać ze 2-3 ładne mecze a w takim zestawieniu to raczej niemożliwe. Nie miałby po prostu kto grać.
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 cze 2006, 14:19
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 01 cze 2006, 14:21
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 cze 2006, 14:24
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 01 cze 2006, 14:29
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 cze 2006, 14:55
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 cze 2006, 15:03
Widać jakie masz rozeznanie w hiszpańskiej prasienie rób sobie nadzieji, to rawda może jeszcze cos zmieni ale as.com to Hiszpańska strona prowadzona przez redaktorów gazety sportowej AS więc to nie są żarty, jak Janas powoływał piłkarzy na MS też wszyscy mogli uważać że były to żarty!
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: iceald » 01 cze 2006, 15:12

iceald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 cze 2006, 15:18
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 cze 2006, 17:14
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 cze 2006, 17:31
Iniesta ma większe (ewentualnie porównywalne) doświadczenie niż Cesc. Xavi po kontuzji? To prawda, ale gra dobrze a Raul też miał kontuzję jakiś czas temu i nie gra nic więc ja pytam gdzie tu logika? Takie tłumaczenie wyboru Aragonesa jest bez sensu.Messi E2 Ronaldinho pisze:Ale takze prawde mowiac kto ma byc kreatywny Iniesta bez doswiadczenia, xavi po kontuzji, Cesc takze bardziej wg. mnie defensywny, ale najlepszy bedzie Raul wg. tego ustawienia to ma sie chyba krecic w kolko
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 01 cze 2006, 17:36
Niggaz pisze:Widać jakie masz rozeznanie w hiszpańskiej prasie Laughing
Fakt, Bild, AS - ten sam poziom. Jeżeli traktujesz AS-a jako wyrocznię to czeka Cię wiele rozczarowań jeszcze.
nie wiem dlaczego nie masz aż takiego nie przekonania do jedenastki Hiszpanii, ja też jak to poraz pierwszy zobaczyłem byłem bardzo zaskoczony i myślę nadal że mają mniejsze szanse, ale Aragoneses chyba wie co robi i dlatego póki co to ufam jego ustawieniuNiggaz pisze:Brak mi słów po prostu. Zero szans dla Hiszpanów na ugranie czegokolwiek w takim zestawieniu. Dobrze, że mają łatwą grupę i mogą liczyć na drugie miejsce za Ukrainą.
el_nino
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio