Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2007, 0:38
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Esparza » 08 sie 2007, 0:51
Z czystej ludzkiej zawiści.Mentor pisze:Tak się jeszcze zapytam z ciekawości po czym wnosisz Esparza, że tak właśnie się potoczy kariera Bojana
Ja o tym doskonale wiem! Sam pamiętam jak prowadziłem statystyki strzelców na pewnym serwisie piłkarskim, wypożyczony do przeciętniuchnej Osasuny strzelił przecież aż dziesięć bramek w lidze. Z tym, że przynajmniej w obecnym sezonie pożytku Real miał z niego nie będzie - w klubie jest i Javier Saviola, i RvN, i Raul, i Robinho. Dodatkowo ciągle słyszy się o tym, że poszukiwany jest nowy snajper (nie wiem w koncu, czy to już tylko plotki). Gdzie tu miejsce dla Soldado?RealFan pisze: Soldado został raz wypożyczony i wrócił. Może jeszcze być z niego wielki pożytek bo chłopak ma "sznutę". Trzeba tylko na niego stawiać.
Z takimi warunkami to do Premiership. Albo najbidniej do Serie A. Ja Żigicia w roli czołowego snajpera PD zwyczajnie nie widzę.olek j pisze:Przyznaję - Zigic nie jest wybornym napastnikiem. Nie gra w mocnym klubie.
Jednak jego gra głową i warunki fizyczne pozostawiają w tyle jego wszystkie mankamenty.To jest typowy piłkarz do wykańczania powietrznych akcji, a takiego brakuje w kilku mocnych hiszpanskich klubach(a ponoć te Zigiciem się interesowały). Do 31 sierpnia jeszcze troche czasu, wiec moze jesli jeszcze przejdzie do lepszego klubu to moze powalczyc o korone króla strzelcow
Esparza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 sie 2007, 0:55
Robinho będzie grał na skrzydle, a spośród pozostałych tylko Ruud jest w stanie systematycznie strzelać bramki. Raul jest w większości spotkań kompletnie niewidoczny, a Saviola robi dużo wiatru swoim bieganiem i marnuje sporo okazji. Obok van Nistelrooya jeden Soldado jest w stanie strzelać sporo bramek i mam nadzieję, że Schuster zdaje sobie z tego sprawę. Nowego napastnika nie będzie. To bajka.Esparza pisze:w klubie jest i Javier Saviola, i RvN, i Raul, i Robinho. Dodatkowo ciągle słyszy się o tym, że poszukiwany jest nowy snajper (nie wiem w koncu, czy to już tylko plotki). Gdzie tu miejsce dla Soldado?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 08 sie 2007, 10:19
zadnych innych umiejetnosci nie posiadaolek j pisze:Jednak jego gra głową i warunki fizyczne pozostawiają w tyle jego wszystkie mankamenty.
ja nie wiem czemu, ale caly czas Premiership jest postrzegane jako walenie pilki na afere i walka w powietrzuEsparza pisze:Z takimi warunkami to do Premiership
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 sie 2007, 10:39
Też to zauważyłem i do tego dochodzi ten ciągły komentarz że w Anglii piłka jest piękna bo się gra twardo i dużo walczy. W innych ligach nie ma walki ?Berik pisze: ja nie wiem czemu, ale caly czas Premiership jest postrzegane jako walenie pilki na afere i walka w powietrzu Rolling Eyes to jak z wloskim catenaccio.
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 09 sie 2007, 3:22
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MATEOZ » 09 sie 2007, 9:02
MATEOZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 09 sie 2007, 17:05
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karolus25-95 » 13 sie 2007, 21:44
karolus25-95
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sie 2007, 21:47
karolus25-95 pisze:.Albo zobaczymy czy znowu Van Nistelrooy ujży ten tytuł.No on to jest niezły
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 sie 2007, 21:54
kaczy pisze:Za Capello Real grał 4-2-3-1 , a w tym sezonie jak już zapowiadał Schuster Ruud bedzie miał partnera u boku
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 13 sie 2007, 21:55
karolus25-95 pisze:dużo razy czynił to w premiership
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sie 2007, 22:26
Raul , jak i skrzydłowi byli napastnikami ..RealFan pisze:kaczy pisze:Za Capello Real grał 4-2-3-1 , a w tym sezonie jak już zapowiadał Schuster Ruud bedzie miał partnera u bokuZa Capello Real najczęściej grał 4-4-2 z dwójką DM'ów. To, że Raul był nieco cofnięty nie oznacza, że graliśmy jednym napastnikiem.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 sie 2007, 22:32
Wytłumacz mi, pośmieję się.kaczy pisze:Wiesz na czym polega przesów przy 4-2-3-1 ?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 sie 2007, 22:39
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio