Real Madryt (zbiorczy) - Strona 94

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 cze 2005, 18:24

Pamiętam :!: :D dlatego teraz sie tak delektuje zwycięstwami Juventusu nad Realem 8) :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 cze 2005, 18:51

Figo11 pisze:
Ibrahimović18 pisze: Co do gry Juventusu :arrow: to chyba każdy wie kto w 2003 i 2005 roku wyeliminował "galaktczny" :wink: Real Z Ligi Mistrzów :!:

A pamiętasz finał LM Real vs Juve czy jeszcze wtedy w pieluchy waliłeś :?: pamiętasz wynik :?: Chyba bardziej bola porażki w finale niz gdzieś tam po drodze...
Tak szczerze mówiąc ta przegrana 1:0 już nie boli teraz tak jak przed laty. Zmienił się skład (oczywiście niektórzy piłkarze jeszcze grają) i minęłó dużo czasu. Oczywiście mamy się czym szczycić, że wyeliminowaliśmy taki klub jak Real (tym bardziej jeśli chodzi o sezon 2002/2003). Real był wtedy świetnym klubem tylko zbyt łasym na trofea. Pamiętam jak Perez mówił, że LM jest dla realu za słaba. W zeszłym sezonie mecze już nie były tak piękne, ale emocji nie brakowało i za to dziękuję Realowi :) Za jakiś czas zapomnimy o tym więc nie ma się czym tak podniecać szczerze mówiąc. Możliwe, że Juventus przegra w przyszłymn sezonie z "Galacticos" i co wtedy będzie? cisza, bo będzie wstyd czyż nie? dlatego ja się tym szczyciłem tylko po meczu bo później już trzeba było myśleć o Liverpoolu.

p.s. bramki Mijatovica nie zapomne :twisted:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 cze 2005, 19:02

Tak ciesze sie ze zwyciestw Juventusu nad Realem ,ponieważ uwliebiam jak ktos jest na 100% pewny swego ,a nic mu z tego nie wychodzi

Pamiętam jak piłkarze Realu (Carlos,Raul i paru innych) wypowiadali sie przed meczem (2005) ,ze mają lepszy zespol od Juventusu i ,ze napewno wygrają :twisted:

P.S wiem ,ze wiele drużyn tak mowi ,ale akurat wtedy Piłkarze Juventusu nie wypowiadali sie do prasy ,ze są lepsi ,i ze napewno wygrają 8)

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 30 cze 2005, 22:28

Co kibice Realu sądzicie o nowym nabytku , którym jest Pablo Garcia z Osasuny Pampeluny . Gość ma 28 lat i jest obrońcą , koszt jego przejścia to około 4 miliony euro .
Widać , że Real skromnie zaczyna mając do wydania 150 milionów euro , może wyjdzie im to na dobre ?

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 30 cze 2005, 22:32

fala pisze:Co kibice Realu sądzicie o nowym nabytku , którym jest Pablo Garcia z Osasuny Pampeluny . Gość ma 28 lat i jest obrońcą , koszt jego przejścia to około 4 miliony euro .
Widać , że Real skromnie zaczyna mając do wydania 150 milionów euro , może wyjdzie im to na dobre ?
to on w końcu jest obrońcą czy defensywnym pomocnikiem bo gdzieś tak przeczytałem??

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 cze 2005, 22:46

Ibrahimović18 pisze:Zawdi ,bardzo mi przykro ,ze nie rozumiesz mojej miłości do Juventusu :cry: Najwyrażniej jeszcze do tego nie dorosłes :!:

Co do gry Juventusu :arrow: to chyba każdy wie kto w 2003 i 2005 roku wyeliminował "galaktczny" :wink: Real Z Ligi Mistrzów :!:

Nie bardzo rozumiem co masz do mojego nicku?? :P Dopiero za rok i 9 dni bede mial 19 lat wiec wtedy wspolnie pomyslimy co zrobic z moim nickiem :D Nie martw sie

P.S Nie zycze sobie zebys mnie obrażał :!:

Obrażając Juventus obrażasz mnie :!:

Pozdrawiam
nigdy nie dorosne do kibicowania juve i watpi9e by do tego sie dorastalo. chyba nie o to chodzi. jestem od ciebie starszy, wiec jezeli ktos do czegos nie dorosl to ty. za kazdym razem jak juve bedzie grac z madrytem bede kibicowal juve nie zwarzajac na ich gre.
Obrażając Juventus obrażasz mnie :!:
:lol: :lol: :lol: dobre :lol:
poza tym nie obrazilem juventusu. napisalem tylko, ze welug mnie graja najbrzydsza pilke na swiecie

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 cze 2005, 22:51

Nie chodzi mi o to ,ze nie dorosłeś do kibicowania Juventusu ,tylko do tego ,ze mozna kochac jakis klub (tak ja Juventus :!: )

Napisales takze ,ze nie rozumiesz jak mozna kibicowac Juventusowi :evil:

P>S czy to ,ze jestes ode mnie starszy musi oznaczac ,ze jestes dojrzalszy :?: zastanow sie

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 cze 2005, 22:58

Ibrahimović18 pisze:Nie chodzi mi o to ,ze nie dorosłeś do kibicowania Juventusu ,tylko do tego ,ze mozna kochac jakis klub (tak ja Juventus :!: )

Napisales takze ,ze nie rozumiesz jak mozna kibicowac Juventusowi :evil:

P>S czy to ,ze jestes ode mnie starszy musi oznaczac ,ze jestes dojrzalszy :?: zastanow sie
doroslem do tego, nie obawiaj sie. napisalem, ze nie wiem jak mozna kibicowac juve jako zwykla napinke. to chyba proste. ludzie kibicuja roznym klubom, juve tez. to zwykla napinka z mojej strony i tak winno byc odebrane, a nie jakies dziwne analizy moich postow. to jest chore.
nie musi tego oznaczac, ale gwarantuje ci ze tak jest. nie bede wiecej nawijal o tej kwesti, tez kiedys mialem 18.

wszystkiego najlepszego za 9 dni.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 cze 2005, 23:01

Dzieki :P

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 01 lip 2005, 0:07

no ale bez takich off-topicow Ibrahimowic18

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 lip 2005, 0:37

Juv pisze:
fala pisze:Co kibice Realu sądzicie o nowym nabytku , którym jest Pablo Garcia z Osasuny Pampeluny . Gość ma 28 lat i jest obrońcą , koszt jego przejścia to około 4 miliony euro .
to on w końcu jest obrońcą czy defensywnym pomocnikiem bo gdzieś tak przeczytałem??

Koleś ma 28 lat jest defensywnym pomocnikiem. Pochodzi z Urugwaju i posiada Hiszpański paszport...W zeszlym sezonie lider jeśli chodzi o kartki 20 zółtych i 4 czerwone...Walczak z niego niezły...Kosztowal nas dokładnie 4 mln E i młodego minigalactikos Borje, szkoda młodzieńca bo u Luxa czasami pogrywał i to nawet dobrze, a i to byl zawodnik który, zapewnil Hiszpani ME do lat 19 :roll:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 lip 2005, 13:18

czy to prawda że Real kupił Gerrarda??

3. transfer Realu?

As podaje, że rozgrywający Liverpoolu jest już piłkarzem Królewskich. Steven Gerrard będzie szóstym galaktycznym piłkarzem ery Pereza. Po Figo (2000), Zidanie (2001), Ronaldo (2002), Beckhamie (2003) i Owenie (2004) następnym jest właśnie Steven Gerrard. Świetny rozgrywający, zwycięzca ostatniej edycji Ligi Mistrzów. Jest to kolejny transfer Realu po Garcii i Diogo.

Gerrard odmówił Chelsea. Wszyscy sugerowali, że to właśnie klub Abramowicza wybierze lider The Reds.

- Propozycja Realu Madryt jest specjalna... nie można jej odrzucić. Gra w najlepszym klubie świata to największy zaszczyt. Jeśli opuszczę ligę angielską to tylko dla Królewskich. Wybrałem Madryt ze względów ekonomicznych i sportowych. Mam przyjaciela w drużynie prowadzonej przez Luxemburgo - Micheala Owena. Mówił mi, że liga hiszpańska jest wspaniała. Jest nastawiona na techniczny futbol, a nie na grę fizyczną - wypowiedział się Gerrard.

Kapitan Liverpoolu będzie zarabiał 4,8 mln rocznie, ale ta pensja, w przypadku regularnego zdobywania trofeów może wzrosnąć. Kontrakt został podpisany do 2009 lub 2010.

Benitez był bardzo nieszczęśliwy z powodu odejścia swojego kapitana, ale potrafi zrozumieć jego decyzję o odejściu. Jak donoszą media Real zapłacił 40 milionów euro. Takie transfery są możliwe tylko w Madrycie - Zizu, Ronaldo czy Beckham byli sprowadzani za podobne lub większe kwoty.

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 01 lip 2005, 13:42

gdzie to wyczytales :?: :?: :?:
nie sadze zeby gerrard odszedl jezeli dopiero co zaczal negocjacje z liverpoolem na temat nowego kontraktu
pzdr

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 lip 2005, 13:59

Informacja ni z tąd ni z owąd podla ją 'AS' hehe...tak cichutko o nim bylo, wydaje mi się to plotką chociaż moze :wink:

owen11
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Real będzie mistrzem Hiszpani!!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: owen11 » 01 lip 2005, 19:29

REAL REAL REAL REAL REAL REAL!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :) :) :( :( :( :( :( :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :x :x :x :x :P :P :P :P :P :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: :!: :?: :?: :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :| :| :| :| :| :| :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak jest owen. Mamy ładne emotikonki 8) // Piwus

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”