Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 cze 2005, 18:24
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 cze 2005, 18:51
Tak szczerze mówiąc ta przegrana 1:0 już nie boli teraz tak jak przed laty. Zmienił się skład (oczywiście niektórzy piłkarze jeszcze grają) i minęłó dużo czasu. Oczywiście mamy się czym szczycić, że wyeliminowaliśmy taki klub jak Real (tym bardziej jeśli chodzi o sezon 2002/2003). Real był wtedy świetnym klubem tylko zbyt łasym na trofea. Pamiętam jak Perez mówił, że LM jest dla realu za słaba. W zeszłym sezonie mecze już nie były tak piękne, ale emocji nie brakowało i za to dziękuję RealowiFigo11 pisze:A pamiętasz finał LM Real vs Juve czy jeszcze wtedy w pieluchy waliłeśIbrahimović18 pisze: Co do gry Juventusuto chyba każdy wie kto w 2003 i 2005 roku wyeliminował "galaktczny"
Real Z Ligi Mistrzów
![]()
pamiętasz wynik
Chyba bardziej bola porażki w finale niz gdzieś tam po drodze...
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 cze 2005, 19:02
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 30 cze 2005, 22:28
fala
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 30 cze 2005, 22:32
to on w końcu jest obrońcą czy defensywnym pomocnikiem bo gdzieś tak przeczytałem??fala pisze:Co kibice Realu sądzicie o nowym nabytku , którym jest Pablo Garcia z Osasuny Pampeluny . Gość ma 28 lat i jest obrońcą , koszt jego przejścia to około 4 miliony euro .
Widać , że Real skromnie zaczyna mając do wydania 150 milionów euro , może wyjdzie im to na dobre ?
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 cze 2005, 22:46
nigdy nie dorosne do kibicowania juve i watpi9e by do tego sie dorastalo. chyba nie o to chodzi. jestem od ciebie starszy, wiec jezeli ktos do czegos nie dorosl to ty. za kazdym razem jak juve bedzie grac z madrytem bede kibicowal juve nie zwarzajac na ich gre.Ibrahimović18 pisze:Zawdi ,bardzo mi przykro ,ze nie rozumiesz mojej miłości do JuventusuNajwyrażniej jeszcze do tego nie dorosłes
![]()
Co do gry Juventusuto chyba każdy wie kto w 2003 i 2005 roku wyeliminował "galaktczny"
Real Z Ligi Mistrzów
![]()
Nie bardzo rozumiem co masz do mojego nicku??Dopiero za rok i 9 dni bede mial 19 lat wiec wtedy wspolnie pomyslimy co zrobic z moim nickiem
Nie martw sie
P.S Nie zycze sobie zebys mnie obrażał![]()
Obrażając Juventus obrażasz mnie![]()
Pozdrawiam
Obrażając Juventus obrażasz mnie![]()
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 cze 2005, 22:51
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 cze 2005, 22:58
doroslem do tego, nie obawiaj sie. napisalem, ze nie wiem jak mozna kibicowac juve jako zwykla napinke. to chyba proste. ludzie kibicuja roznym klubom, juve tez. to zwykla napinka z mojej strony i tak winno byc odebrane, a nie jakies dziwne analizy moich postow. to jest chore.Ibrahimović18 pisze:Nie chodzi mi o to ,ze nie dorosłeś do kibicowania Juventusu ,tylko do tego ,ze mozna kochac jakis klub (tak ja Juventus)
Napisales takze ,ze nie rozumiesz jak mozna kibicowac Juventusowi
P>S czy to ,ze jestes ode mnie starszy musi oznaczac ,ze jestes dojrzalszyzastanow sie
Handsome Boy
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 01 lip 2005, 0:07
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 lip 2005, 0:37
Juv pisze:to on w końcu jest obrońcą czy defensywnym pomocnikiem bo gdzieś tak przeczytałem??fala pisze:Co kibice Realu sądzicie o nowym nabytku , którym jest Pablo Garcia z Osasuny Pampeluny . Gość ma 28 lat i jest obrońcą , koszt jego przejścia to około 4 miliony euro .
Widać , że Real skromnie zaczyna mając do wydania 150 milionów euro , może wyjdzie im to na dobre ?
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 lip 2005, 13:18
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 01 lip 2005, 13:42
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 lip 2005, 13:59
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: owen11 » 01 lip 2005, 19:29
owen11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin