Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 31 mar 2006, 16:30
girlfromipanema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 31 mar 2006, 21:20
Ehh.. Kiepska wymówka... Depor wystąpiło w roli biernego obserwatora... Real wygrał 4:0 z drużyną która jest napewno lepsza od Malagi której Wasza "wspaniała" Barcelona nie potrafiła strzelić bramki. Podpowiesz mi może jaka jest różnica czy bramki poadają po stałych fragmentach gry czy nie? To że padały po stałych fragmentach to chyba tylko i wyłącznie zasługa formy wykonujących i pracy na treningach. Wasze ciągłe wymówki że Barcelona "grała dobrze ale zabrakło jej skuteczności" są już nudne i nie chce mi się ich słuchać. Jak chce się być najlepszym to skuteczność jest tego głównym elementem.Niggaz pisze:Czym się objawia to szczęście Realu? Chyba nie tym, że Depor wystąpiło w roli biernego obserwatora a bramki padły głównie po stałych fragmentach.
Szczęście jest ważne, ale szczęściu trzeba pomóc.
Poza tym rozpatrywanie takiego elementu jak szczęście jako decydującego to kpina IMO.
madrid_fan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 31 mar 2006, 21:24
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 31 mar 2006, 21:24
madrid_fan pisze:Real wygrał 4:0 z drużyną która jest napewno lepsza od Malagi której Wasza "wspaniała" Barcelona nie potrafiła strzelić bramki.
Woju83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: madrid_fan » 31 mar 2006, 21:37
Szczerze? Żadnego pytania tu nie widzę. Ale nie chodzi o to żeby łapać się za słówka. Napisałeś że Real wygrał bo Depor było biernym obserwatorem To po pierwsze. Nie zgodzę się z tym (zagrało słabo to fakt ale bez przesady). Napisałeś też że strzelali po stałych fragmentach gry. Po co? Nie mam zielonego pojęcia. Może nie chciałeś żeby post był za krótki. Nie wiem. Co ma wspólnego ze szczęściem? Niewiele ale jednak... Chodzi o skuteczność... To jest taki element gry w którym bardzo dużo zależy od szczęścia. Skoro Real wygrał 4:0 to znaczy ze raczej pecha nie miał. Skoro Barcelona zremisowała 0:0 po "wspaniałej grze" to znazy że tego szczęścia miała mniej. Nie będę komentował kolesia o nicku Woju83 bo odpowiedź na jego post zawarłem w swoim poprzednim. Widocznie słabo czytał chłopak...Niggaz pisze:madrid_fan
Dobra. A teraz napisz co ma mecz Real - Depor wspólnego ze szczęściem Realu bo o to chodziło.
Real zagrał niezły mecz z Depor, ale nie więcej niż niezły. Depor z kolei zagrało fatalnie. Tyle. Jeżeli masz zamiar komentować mój post to ogranicz się tylko do odpowiedzi na pytanie.
madrid_fan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jovan » 31 mar 2006, 22:26
jovan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rabbi » 31 mar 2006, 23:06
rabbi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szerszen » 02 kwie 2006, 1:09
Szerszen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 02 kwie 2006, 7:30
Janio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 02 kwie 2006, 10:00
girlfromipanema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 kwie 2006, 12:24
Ewentualnie dlaczego nie strzelil np. po ziemi. Za kazdym razem mur podskakiwal (co najmniej dziwnie zabrzmialo) bo za kazdym razem Ronaldinho strzelal w swoim stylu. A gdyby sprobowal ich szukac uderzeniem po ziemi, to moglo zaskoczyc. Karnego gdyby tak strzelil jak strzela zawsze, to Casillas tez moglby wyciagnac, bo widac bylo ze poluje na tamten rog.janiofcb pisze:PS. Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Ronnie raz po raz podchodził do wolnych, strzelał w mur i i tak nie dał nikomu innemu strzelić
Yhy. Tak jak mowisz.girlfromipanema pisze:jedyne co mnie pociesza, że może ten 1 kwietnia po prostu sprzyjał słabszym
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 02 kwie 2006, 13:41
To prawda bo wczoraj Chalsea zremisowała bezbamkowo z dróżyną broniąca sie przed spadkiem, Juventus też 0-0 z ostatnią dróżyną Serie A, Milan przegrał 1-0 z Lecce a BARCA zremisowała z REALEMgirlfromipanema pisze:jedyne co mnie pociesza, że może ten 1 kwietnia po prostu sprzyjał słabszym
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 08 kwie 2006, 12:50
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 08 kwie 2006, 16:51
girlfromipanema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 08 kwie 2006, 17:33
Janio
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio