Najlepszy Transfer W Primera Division - Strona 14

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 22 wrz 2006, 16:32

Nieco za wcześnie by oceniać transfery.Ale jeśli już to myślę,że przejście Morientesa z Liverpoolu do Valencii to jeden z najlepszych transferów.W trzech oficjalnych spotkaniach w tym sezonie Moro strzelił 5 goli (dwa w la Liga i trzy w CL).Początek sezonu w jego wykonaniu jest imponujący.

Ściągnięcie Reyesa z Arsenalu również może być strzałem w dziesiątkę.
Także Sobis z Internacionalu Porto Alegre może zawojować Hiszpanię.

Godne uwagi są również transfery:
-Aimara z Valencii do Saragossy
-Gudhjonsena z Chelsea do Barcy

Celowo pominąłem Joaquina "Ximo" Sancheza.Niepełne spotkanie (w którym notabene ponoć poza początkiem nie błyszczał) to za mało by oceniać ten transfer.Chyba,że w kategorii myślenia życzeniowego.

Tak więc życzę wszystkim kibicom Murcielagos (w tym i sobie),by Ximo okazał się najlepszym transferem.
AMUNT

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 22 wrz 2006, 16:41

Ten transfer Morientesa rzeczywiście świetna sprawa dla Valenci. Osobiście myślałem że on jest już kompletnie wypalony, ale jak widać w Hiszpanii odzyskał to co ma w sobie najlepsze, oby tak dalej a jeszcze królem strzelców La Liga będzie.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 22 wrz 2006, 18:57

Faktycznie El Moro gra naspodziewanie dobrze, sprawa sie ma podobnie jak z Antionio Reyesem, nie mógł się zaaklimatyzować no i sie nie popisał. ja do tej dwójeczki dodał bym ekipe z Juventusu, która zasiliła szeregi Realu i Blaugrany.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 wrz 2006, 19:06

A jak dla mnie może nie tyle najlepszym, co najciekawszym transferem La Liga tego lata jest piłkarz Betisu Rafael Sobis.

Młody Brazylijczyk już rozpoczął strzelanie bramek w Primera Division i zdaje się, iż tym razem nie będzie "syndromu aklimatyzacji" :wink:

Jak dotychczas mamy za sobą niewiele spotkań lecz radził bym zwrócić większą uwagę na tego piłkarza :wink:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 wrz 2006, 22:02

A jak dla mnie to transfer Aguero byl najlepszy transferem tego lata w PD, w meczu z Bilbao zagral dobre spotkanie i strzelil nawet bramke 8) Nawet ladna pokrecil troche rywalami :lol:
Jeszcze chlopak sie rozkreci, z Torresem i Maxim stworza Trio takie jak w Barcy :lol:
RealFan pisze:A jak dla mnie może nie tyle najlepszym, co najciekawszym transferem La Liga tego lata jest piłkarz Betisu Rafael Sobis.

Zgadzam sie, ale jezeli chodzi o najciekawsze, tak jak to napisales :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 wrz 2006, 22:24

Wspaniały temat na poprawę humoru.

Przeczytać jak guru ocenia transfer Aguero za najlepszy w La Liga po jednym spotkaniu - bezcenne :lol: :lol: :lol:

Generalnie wybranie transferu właśnie tego zawodnika samo w sobie już jest nieco śmieszne, ale nie będę się spierał. Guru wie lepiej.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 wrz 2006, 22:37

Przeczytać jak guru ocenia transfer Aguero za najlepszy w La Liga po jednym spotkaniu - bezcenne Laughing Laughing Laughing

No bo jak do tej pory to bylo najlepsze spotkanie w jego wykonaniu :roll:

Niggaz pisze:Generalnie wybranie transferu właśnie tego zawodnika samo w sobie już jest nieco śmieszne, ale nie będę się spierał.

A to niby dlaczego :?:

Niggaz pisze:Guru wie lepiej.
Chyba nikt nie ma do tego watpliwosci 8) Nawet Niggaz
:lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 wrz 2006, 23:05

guru pisze:No bo jak do tej pory to bylo najlepsze spotkanie w jego wykonaniu
A ile tych spotkań rozegrał, że już możesz mówić o nim jako najlepszym transferze La Liga?
guru pisze:A to niby dlaczego
A to niby dlatego, że najlepszy transfer to taki z którego klub ma największe korzyści w stosunku do wydanych pieniędzy. Żeby transfer uznać za doskonały musimy mieć doskonałe występy danego piłkarza a do tego trzeba jeszcze wziąć pod uwagę cenę za jaką został sprowadzony. Aguero kosztował wielkie pieniądze.

Ale to wszystko nie ważne. Aguero najlepszy transfer w La Liga. Bo tak.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 22 wrz 2006, 23:21

Niggaz pisze:A to niby dlatego, że najlepszy transfer to taki z którego klub ma największe korzyści w stosunku do wydanych pieniędzy. Żeby transfer uznać za doskonały musimy mieć doskonałe występy danego piłkarza a do tego trzeba jeszcze wziąć pod uwagę cenę za jaką został sprowadzony. Aguero kosztował wielkie pieniądze.

Poddaje sie, Niggaz wygral :rydzyk:
Czyli Moro jak narazie okazuje sie najlepszym transferem La Liga... :? Kosztowal 3 mln. funtow :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 wrz 2006, 23:29

Z ocenami transferów powinno się poczekać nieco dłużej niż kilka pierwszych kolejek :roll:
Nie mniej jednak na dzień dzisiejszy transfer Morientesa wygląda na jeden z lepszych ruchów na rynku.

Awatar użytkownika
mihalinho
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 25 wrz 2006, 21:21

Valencianista pisze:przejście Morientesa z Liverpoolu do Valencii
Jest to jeden z najlepszych transferów w Europie :!: Moro jest stworzony do gry w Primera Division. Tam czuje się jak w domu i to właśnie na ojczystej ziemi święcił największe sukcesy w piłce klubowej. Kiedy w Realu tworzył linię atku z Raulem, obaj byli uważani za najlepszą parę ofensywną na Świecie. :)

Awatar użytkownika
karchinho
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: karchinho » 01 paź 2006, 11:01

NAjlepszy wedlug mnie transfer to przejscxie Reyesa do Realu.Bynajmniej najlepiej sie sprawuje z nowych pilkarzy w Hiszpanii

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 paź 2006, 11:21

Wiesz co oznacza takie słówko jak 'bynajmniej' i kiedy powinno się go stosować czy nie za bardzo? Po tym co napisałeś wyżej jest niemal pewny, że nie wiesz, ale pytam dla pewności.

Polska język trudna język :?

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 02 paź 2006, 1:55

Powiem ze sporo osob blednie uzywa slowa Bynajmniej, blednie interprtujac jego znaczenie. Ale coz...

Jak narzie dla mnie najlepszym transferem w PD jest chyba El Moro. Warto zwrocic uwage jeszcze na Nikole Zigica, bo chlopak zaczyna strzelac, tak samo Kapo, ale jescze chyba za wczesnie aby mowic o najlepszym transferze. Osobiscie licze na Aguero i Maniche z Atletico :P

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 02 paź 2006, 3:16

Niggaz to wielki czlowiek... "bynajmniej" mi otworzyl oczy :lol:
Asteniu pisze:Osobiscie licze na Aguero i Maniche z Atletico Razz
Przeczytaj wczesniejsze posty Niggaz i wtedy raczej nie bedziesz twierdzil ze Aguero bedzie najlepszym :wink:
NAjlepszy wedlug mnie transfer to przejscxie Reyesa do Realu.Bynajmniej najlepiej sie sprawuje z nowych pilkarzy w Hiszpanii

Kolega tez powinien skorzystac z porad Niggaz :o Reyes zostal wypozyczony, raczej wymiana za Bestie za ktorego nie musze pisac ile kupil Real :lol:

A Moro? Jak juz pisalem, narazie to najlepszy transfer :D Dzisiaj(w sumie wczoraj) strzelil bramke na 1-0 w meczu przeciwko Gimnastic Tarragona :wink: W tym sezonie strzelil 3 bramki w PD i 3 w LM :wink:
Asteniu pisze:Warto zwrocic uwage jeszcze na Nikole Zigica, bo chlopak zaczyna strzelac, tak samo Kapo, ale jescze chyba za wczesnie aby mowic o najlepszym transferze.

Hehe, Wenger sie nim interesowal, ale na szczescie nic z tego nie wyszlo, nie pasuje do AFC :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”