Kto zdobędzie Pichichi w sezonie 2005/2006? - Strona 3

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Kto Zdob?dzie PIchich??

Eto'o
67
59%
Floran
7
6%
Ronaldo
16
14%
Baptista
3
3%
Torres
12
11%
Kezman
3
3%
Inny
6
5%
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 lip 2005, 20:55

beckhs pisze:MIKUSINSKI - NIGDY NIE ZROZUMIESZ ZE hENRY ZOSTAJE W ARSENALU ?
Ja oczywiście wiem, że Francuz zostaje dalej na Highbury, ale byl blizszy przejścia na Nou Camp niż Santiago Bernabeu :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Kto zdobędzie pichichi??????

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 lip 2005, 1:03

zizou88 pisze:w momencie gdy szeregi Blancos zasili Thierry Henry to on prawdopodobnie będzie królem strzelców!!!
Zdaje sobie sprawę, że to może być dla Ciebie bolesne ale szanse na to, że doświadczysz przejścia Henry'ego do Realu wynoszą 0,1% :lol:
zizou88 pisze: ----------------------Casillas----------------------------
---------------Ramos-----------Woodgate--------------
----Salgado--------------------------------R. Carlos----
----------------------P. Garcia----------------------------
------------------------------------------------------------
-------Beckham--------Gerrard--------Zidane---------
------------------------------------------------------------
--------------Ronaldo--------Robinho--------------------
To oznacze, że Jonathan 'już prawie jestem zdrowy' Woodgate będzie już gotów do gry :?: :lol: No i co tam robią Ramos i Gerrard :?: Na wczasy do Madrytu przyjechali :?: :lol:
zizou88 pisze: w razie co to proponuje wymiane Owen :arrow: Henry
W razie co to nie kompromituj się więcej :lol: :roll:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 lip 2005, 1:09

Dziwne. Wszyscy (prawie wszyscy) fani Króleskich pokazują jak ich zdanie będzie wyglądała 11 2005/2006 i dają tam Woodgate'a! Jak on zagra 5 minut w sezonie to będzie dobrze. A Wy chcecie go na cały sezon?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lip 2005, 1:12

Przecież wiadomo, że w Realu grają pięniądze. Przynajmniej w rozumieniu niektórych z polskich "fanów". I właśnie dzięki tej klasyfikacji Woodgate będzie grał. Oczywiście na papierze, a dokładniej na tym forum :twisted:.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 lip 2005, 12:55

Zaczynam z przykrością zauważać, że niektórzy forumowicze zaczynają wchodzić w sferę niebezpiecznych marzeń... Chodzi mi tutaj o to, że królem strzelców Primera Division zostanie Thierry Henry (Arsenal Londyn). :lol: To jest dla mnie niezrozumiałe, ale wolę sobie tego nie tłumaczyć. ;)

Według mnie trudno teraz określić, kto będzie najlepszym strzelcem w przyszłym sezonie w Hiszpanii. Dlaczego? Ponieważ tak naprawdę kluby, w których grają pretendenci do zgarnięcia tegoż tytułu jeszcze nic nie pokazali. Tzn. nie rozegrali sparingów, i nie pokazali, w jakiej są teraz formie. Liczę na Samuela Eto'o, który w zeszłym sezonie trochę na własne życzenie nie zgarnął tytułu 'Króla strzelców PD'. Nie sądzę, by Diego Forlan powtórzył swój wyczyn sprzed zeszłego sezonu - nie jest on aż tak dobrym napastnikiem. ;)

Mam cichą nadzieję, że do swojej wielkiej formy powróci Henrik Larsson (Barcelona). W zeszłym roku przez większość sezonu leczył kontuzję, co mu uniemożliwiło nastrzelanie dużej ilości goli. :? W Primera Division są też tacy zawodnicy jak Fernando Torres czy Mateja Keżman. Pierwszy to wielka nadzieja hiszpańskiej piłki, która w lidze, w moim mniemaniu trochę zawodzi, bo nie strzela tak dużej ilości goli, jakiej oczekują fani Atletico. Drugi to Serb, który w Anglii utracił dobrą formę, którą dosponował w Holandii. W Hiszpanii chce się odrodzić, i przyszły sezon będzie jednym z ważniejszych w jego karierze...

Awatar użytkownika
matiz94
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matiz94 » 09 lip 2005, 14:10

Ja stawiam na Samuela Eto'o z Barcy. Myślę, że jeśli w pierwszym strzelił 24 bramki, to w drugim jeszcze więcej strzeli1 :lol: :lol: :lol:

Cule
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cule » 09 lip 2005, 14:32

Anka pisze:Mam cichą nadzieję, że do swojej wielkiej formy powróci Henrik Larsson (Barcelona). W zeszłym roku przez większość sezonu leczył kontuzję, co mu uniemożliwiło nastrzelanie dużej ilości goli.
Też mam taką nadzieję. Niektórzy mówią, że Henka najlepsze lata gry ma już za sobą. Kiedyś też miał tak ciężką kontuzję, ale pozbierał się i wrócił do dobrej formy. Liczę na to, że w nadchodzącym sezonie Larsson swoją grą pokaże, że Laporta zrobił dobry krok, ściągając go na Camp Nou :)

Wracając do Pichichi sezonu 2005/2006, faktycznie ciężko wytypować jest potencjalnego króla strzelców hiszpańskich boisk na kolejny rok zmagań :roll: Liczę, że Eto'o błyśnie tak jak w ubiegłym sezonie. Jeżeli popracuje nad skutecznością (nieraz zdarzają mu się sytuacje, z których powinien pewnie strzelić bramkę, ale... ) to będzie super.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 lip 2005, 14:36

Cule pisze:
Anka pisze:Mam cichą nadzieję, że do swojej wielkiej formy powróci Henrik Larsson (Barcelona). W zeszłym roku przez większość sezonu leczył kontuzję, co mu uniemożliwiło nastrzelanie dużej ilości goli.
Też mam taką nadzieję. Niektórzy mówią, że Henka najlepsze lata gry ma już za sobą. Kiedyś też miał tak ciężką kontuzję, ale pozbierał się i wrócił do dobrej formy. Liczę na to, że w nadchodzącym sezonie Larsson swoją grą pokaże, że Laporta zrobił dobry krok, ściągając go na Camp Nou :)

Wracając do Pichichi sezonu 2005/2006, faktycznie ciężko wytypować jest potencjalnego króla strzelców hiszpańskich boisk na kolejny rok zmagań :roll: Liczę, że Eto'o błyśnie tak jak w ubiegłym sezonie. Jeżeli popracuje nad skutecznością (nieraz zdarzają mu się sytuacje, z których powinien pewnie strzelić bramkę, ale... ) to będzie super.
To znaczy wiesz, to ma być ostatni sezon Larssona (chce RZEKOMO zakończyć karierę za rok), więc może z tego powodu będzie chciał wrócić na szczyt, i pożegnać się z piłką nożną z dużym honorem... ;) Z tego też powodu wyrażam nadzieję, że Rijkaard zmieni z deka taktykę, i będzie atak w Barcelonie Eto'o - Larsson. A na ławce Ezquerro i Maxi Lopez...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 lip 2005, 13:55

Eto'o bo jest idealnym napastnikiem na Primira Division szybki, zwinny, itd.
A pozatym ma mu kto podawać
Ostatnio zmieniony 15 lip 2005, 13:59 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

viadro
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 15 lip 2005, 13:57

Pinchi zodbędzie Robinho o ile przejdzie do Realu, a jeśli nie to Ronaldo

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 14:13

viadro pisze:Pinchi zodbędzie Robinho o ile przejdzie do Realu, a jeśli nie to Ronaldo
Dobre masz poczucie humoru!!
Robinho nie zdobęcie pinchi bo to nie jest typwy snajper on bardziej lubi z głebi pola atakować i ze skrzydeł !!!! Ronaldo jak by tylko się przyłożył to by mogł zdobyć ale jemu się pewnie nie chce woli inne zabawy :D

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 14:42

Ja wierze, ze odrodzi sie Forlan. Zawsze lubilem tego zawodnika i zycze mu jak najlepiej

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 15:37

Ja stawaim na Eto'o :D Licze na niego :D

2FCB
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 15:47

Zagłosowałem na Eto'o, bo jest z Barcelony, a ja kibicuje Barcelonie 8)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lip 2005, 17:24

Rossi pisze:
viadro pisze:Pinchi zodbędzie Robinho o ile przejdzie do Realu, a jeśli nie to Ronaldo
Dobre masz poczucie humoru!!
Robinho nie zdobęcie pinchi bo to nie jest typwy snajper on bardziej lubi z głebi pola atakować i ze skrzydeł !!!! Ronaldo jak by tylko się przyłożył to by mogł zdobyć ale jemu się pewnie nie chce woli inne zabawy
:D
a Ty masz jeszcze wieksze :lol: :lol: :lol:

skad mozesz wiedziec co sie chce Ronaldo, a co mu sie nie chce :?: :lol: :lol: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”