Ja oczywiście wiem, że Francuz zostaje dalej na Highbury, ale byl blizszy przejścia na Nou Camp niż Santiago Bernabeubeckhs pisze:MIKUSINSKI - NIGDY NIE ZROZUMIESZ ZE hENRY ZOSTAJE W ARSENALU ?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 lip 2005, 20:55
Ja oczywiście wiem, że Francuz zostaje dalej na Highbury, ale byl blizszy przejścia na Nou Camp niż Santiago Bernabeubeckhs pisze:MIKUSINSKI - NIGDY NIE ZROZUMIESZ ZE hENRY ZOSTAJE W ARSENALU ?
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 lip 2005, 1:03
Zdaje sobie sprawę, że to może być dla Ciebie bolesne ale szanse na to, że doświadczysz przejścia Henry'ego do Realu wynoszą 0,1%zizou88 pisze:w momencie gdy szeregi Blancos zasili Thierry Henry to on prawdopodobnie będzie królem strzelców!!!
To oznacze, że Jonathan 'już prawie jestem zdrowy' Woodgate będzie już gotów do gryzizou88 pisze: ----------------------Casillas----------------------------
---------------Ramos-----------Woodgate--------------
----Salgado--------------------------------R. Carlos----
----------------------P. Garcia----------------------------
------------------------------------------------------------
-------Beckham--------Gerrard--------Zidane---------
------------------------------------------------------------
--------------Ronaldo--------Robinho--------------------
W razie co to nie kompromituj się więcejzizou88 pisze: w razie co to proponuje wymiane OwenHenry
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 lip 2005, 1:09
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lip 2005, 1:12
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 lip 2005, 12:55
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matiz94 » 09 lip 2005, 14:10
matiz94
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cule » 09 lip 2005, 14:32
Też mam taką nadzieję. Niektórzy mówią, że Henka najlepsze lata gry ma już za sobą. Kiedyś też miał tak ciężką kontuzję, ale pozbierał się i wrócił do dobrej formy. Liczę na to, że w nadchodzącym sezonie Larsson swoją grą pokaże, że Laporta zrobił dobry krok, ściągając go na Camp NouAnka pisze:Mam cichą nadzieję, że do swojej wielkiej formy powróci Henrik Larsson (Barcelona). W zeszłym roku przez większość sezonu leczył kontuzję, co mu uniemożliwiło nastrzelanie dużej ilości goli.
Cule
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 lip 2005, 14:36
To znaczy wiesz, to ma być ostatni sezon Larssona (chce RZEKOMO zakończyć karierę za rok), więc może z tego powodu będzie chciał wrócić na szczyt, i pożegnać się z piłką nożną z dużym honorem...Cule pisze:Też mam taką nadzieję. Niektórzy mówią, że Henka najlepsze lata gry ma już za sobą. Kiedyś też miał tak ciężką kontuzję, ale pozbierał się i wrócił do dobrej formy. Liczę na to, że w nadchodzącym sezonie Larsson swoją grą pokaże, że Laporta zrobił dobry krok, ściągając go na Camp NouAnka pisze:Mam cichą nadzieję, że do swojej wielkiej formy powróci Henrik Larsson (Barcelona). W zeszłym roku przez większość sezonu leczył kontuzję, co mu uniemożliwiło nastrzelanie dużej ilości goli.![]()
Wracając do Pichichi sezonu 2005/2006, faktycznie ciężko wytypować jest potencjalnego króla strzelców hiszpańskich boisk na kolejny rok zmagańLiczę, że Eto'o błyśnie tak jak w ubiegłym sezonie. Jeżeli popracuje nad skutecznością (nieraz zdarzają mu się sytuacje, z których powinien pewnie strzelić bramkę, ale... ) to będzie super.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 lip 2005, 13:55
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: viadro » 15 lip 2005, 13:57
viadro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 14:13
Dobre masz poczucie humoru!!viadro pisze:Pinchi zodbędzie Robinho o ile przejdzie do Realu, a jeśli nie to Ronaldo
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 14:42
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 15:37
BartiX_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 15:47
2FCB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lip 2005, 17:24
a Ty masz jeszcze wiekszeRossi pisze:Dobre masz poczucie humoru!!viadro pisze:Pinchi zodbędzie Robinho o ile przejdzie do Realu, a jeśli nie to Ronaldo
Robinho nie zdobęcie pinchi bo to nie jest typwy snajper on bardziej lubi z głebi pola atakować i ze skrzydeł !!!! Ronaldo jak by tylko się przyłożył to by mogł zdobyć ale jemu się pewnie nie chce woli inne zabawy
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio