Wow, zamiast oklepanego "jesteśmy w 100% za ZZ" dostajemy taką odpowiedź. Może wreszcie coś ruszy.Szatnia jest dalej z Zidane'em? Cóż, zawsze powtarzam, że przyszłość trenera to nie są nasze decyzje.
Tu podobnie. Może jest nadzieja, że w przyszłym sezonie na ławce będzie siedział w końcu normalny trener.Zidane powinien zostać na kolejny sezon niezależnie od wyniku z PSG? Takie decyzje podejmuje się na górze, więc nie mam odpowiedzi.
I niczego nie umniejszając Zidane'owi, bo osiągnięcia na przestrzeni sezonów 15/16 i 16/17 ma świetne, ale obecny doskonale obnaża wszystkie braki najlepszego kumpla Karima.
Brak stylu, często przegrywane mecze jeśli idzie o taktykę (jak choćby z Kogutami), faworyzowanie swoich dwóch ziomków - Pięknego i Coco.
Ten sezon to coraz mocniejsze pokazanie, że Zidane to bardziej dobry wujek, a nie dobry trener. ZWOLNIĆ.
Aa, i jak byłem przeciwny nowej umowy Ronaldo tak teraz (zresztą tak samo jak i z Zidane'em) wychodzi na moje. No ale to Chemik nie miał racji, bo jak to tak Ronaldo strzela to jak go można krytykować (a no strzelał, z główki, do pustaka lub z karnych - zero jakiegokolwiek wpływu na grę), Casillas w sumie był dobrym bramkarzem, a ja się uwziąłem na legendę, Zidane to dobry trener i każdy szkoleniowiec musi mieć trochę szczęścia ([ch**] z tym, że jego w co drugim meczu ratował Morata lub Ramos). W każdym z tych trzech przypadków miałem rację. Został jeszcze Perez, ale ten też z biegiem czasu staje się strasznie nijaki - niech chociaż wejdzie z przytupem w najbliższe okienko.
Pieprzonym obowiązkiem na sezon 18/19 MUSI być odejście Ronaldo (zrobić mu naprawdę wielkie pożegnanie, mimo mojej antypatii w stosunku do niego od wielu lat zasłużył), wypierdolenie Benzemy (bo inaczej nie da się tego ująć), zmiana trenera i nowy bramkarz. Rewolucja jest potrzebna, bo inaczej najbliższą ligę wygramy w okolicach 2022.