Real Madryt (zbiorczy) - Strona 224

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 gru 2005, 17:59

Toudinho pisze:Pomarzyć świetna rzecz, przynajmneij niejaramy się defensywnym Vieira ktory wg kibiców Juve wzmocnił ich ofensywe
Jak ktos kto oglada malo ,albo wogule meczów Juventusu moze zabierac głos w tej sprawie :roll:

Transfer Vieiry jest napewno bardziej wartosciowy niz Woodgate ,Baptisty czy Ramosa razem wziętych.

Nie wzmocnil ofensywy Juve :roll: Nie wiesz ,nie mow...
Toudinho pisze:Lakier napisał:
ale Cassano juz nie raz zostal sprzedany, wiec nie chwalcie dnia przed zachodem slonca ;]

Zgadłeś to ejgo drugi transfer w zyciu. Bodajze z Bari do Romy i teraz z Romy do Realu...wygrałeś smoczek a teraz papa na bajeczke
Zabłysnąłes inteligencja jak gwiazdki Realu :lol:

Lakierowi chodzilo o to ,ze Cassano nie raz był sprzedawany przez media.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 gru 2005, 18:01

Ibrahimović pisze:Zabłysnąłes inteligencja jak gwiazdki Realu

Lakierowi chodzilo o to ,ze Cassano nie raz był sprzedawany przez media.

A Ty jak gwiazdki Juve jeśli nei widziśz ironi w tym to dalej prosze studiować oklade elementarza...

Ibrahimović pisze:Nie wzmocnil ofensywy Juve Nie wiesz ,nie mow...

Ja mowie to co słyszałem od kilku fanow Juve...

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 gru 2005, 18:03

Toudinho pisze:Ibrahimović napisał:
Nie wzmocnil ofensywy Juve Nie wiesz ,nie mow...

Ja mowie to co słyszałem od kilku fanow Juve...
Jesli słyszales od nich ,ze Vieira wzmocnil ofensywe Juve to słyszales bardzo dobrze.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 14 gru 2005, 18:07

VunDer pisze:publicznie przyznaję się do popełnienia błędu, gdyż źle zinterpretowałem wypowiedź AdekK'a.
Idź i nie grzesz więcej!!... :lol:
VunDer pisze:Bo Cassano od dziecka marzył o grze w Realu Madryt, więc może tu się rozwinie i będzie strzelał dużo bramek - co się bardzo ekipie Blancos przyda.
Oiii kolego, jak Ty pięknie patrzysz na nasz świat zmaterializowany...to nawet wg Słownika Języka Polskiego PWN ma swoją fachową nazwę...chyba niepoprawne marzycielstwo :lol: lub coś koło tego...
bo na pytanie kto jest lepszy dla Realu: Cassano czy Kuijt, dla mnie odpowiedź jest jasna...jasne, że Holender...bo ściąganie kapryśnego Włocha do klubu w dołku to nie najlepszy pomysł...tak mi się wydaje...ale nie mam monopolu na nieomylność... :lol:
Pozdrawiam..

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 gru 2005, 18:14

Toudinho pisze:Dziecko drogie, Sacchi odchodzi z klubu dopiero w styczniu, narazie jeszcze ejst w klubie. Jego odejście spowodowane jest problemami rodzinnymi niby...

Taa i napewno ma teraz ogromny wplyw na decyzje personalne. Hym, dziwne ze po zwolnieniu Luxa i po calkowitej klesce w oknie transferowym, odpowiedzialny za kadre Sacchi ma, dzwinym zbiegiem okolicznosci, jakies problemy osobiste ;]

Toudinho pisze:Narazie tylko spekulacje, zresztą kazde spekulacje maja w sobei ziarno prawdy.

No, Emerson, Ibrahimovic, Vieira, Cannavaro, Zambrotta w Realu :rotfl: Bylbym zapomnial o transferze Buffona do Realu :oops:
Toudinho pisze:Pomarzyć świetna rzecz, przynajmneij niejaramy się defensywnym Vieira ktory wg kibiców Juve wzmocnił ich ofensywe Rotfl2 Roftl3

Idealny moment na napinke:

2002/2003, Juventus - Real 3 - 1.

2003/2004, Juventus (w skladzie z dwoma defensywnymi pomocnikami) - Real (z calym swoim galaktycznym ekwipunkiem) 2 - 0.

Vieira powiadasz? CZy to ten Pan, o ktorego Real staral sie bezskutecznie przez 2 lata, a Juventus go sobie zaklepal przez parenascie dni? :lol:

Ofensywa Juventusu? No niezla 35 bramek strzelonych przez 15 meczy, nawet Real nie stracilby tyle przez 15 kolejek!

Swoja droga, czy Robinho na Twoim sigu sprawdza z jaka sila wieje wiatr? Chyba tak, bo w koncu musi uwazac, jeden podmuch i laduje na bandach:)
Ostatnio zmieniony 14 gru 2005, 18:24 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 gru 2005, 18:24

Lakier pisze:Idealny momen na napinke:

2002/2003, Juventus - Real 3 - 1.

2003/2004, Juventus (w skladzie z dwoma defensywnymi pomocnikami) - Real (z calym swoim galaktycznym ekwipunkiem) 2 - 0.

Heh pamiętasz finał LM 98' albo ostatnio na SB lub jeszcze wczesneij na SB?...

Lakier pisze:Swoja droga, czy Robinho na Twoim sigu sprawdza z jaka sila wieje wiatr? Chyba tak, bo w koncu musi uwazac, jeden podmuch i laduje na bandach:)
no tak teraz trza być graczem nowoczesnym 190 wzrostu, garbaty nos, sztywny do bolu, itp itd...

Lakier pisze:Ofensywa Juventusu? No niezla 35 bramek strzelonych przez 15 meczy,
Brawo neizły wyczyn.

Lakier pisze:No niezla 35 bramek strzelonych przez 15 meczy, nawet Real tyle by nie stracil przez 15 kolejek!

Wątpie by Mallorca tyle stracila...:]

Ibrahimović pisze:Jesli słyszales od nich ,ze Vieira wzmocnil ofensywe Juve to słyszales bardzo dobrze.

Heh...spoko...heh w koncu defensywny Vieira stal sie ofensorem w defensywnym Juve...

Lakier pisze:Vieira powiadasz? CZy to ten Pan, o ktorego Real staral sie bezskutecznie przez 2 lata, a Juventus go sobie zaklepal przez parenascie dni?

Wiesz praweei w kilka dni byl nasz romans sięciągnoł i Vieira został na rok...po roku czasu Arsenal chciał nam go pchnać ale Floro unosl sie honorem czy dobrze zrobil?...dzieki temu go macie, no i Arsenal stracil coś około 10-15 mln an tym ale to juz inna bajka...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 14 gru 2005, 18:30

Toudinho pisze:Heh pamiętasz finał LM 98' albo ostatnio na SB lub jeszcze wczesneij na SB?...

Wygrania LM w 98, wam gratuluje, ale ostatnie mecze Juventusu na SB? Przeciez aby przejsc dalej trzeba wygrac dwumecz, a nie jeden mecz.

Brawo neizły wyczyn.

No, jak na taki defensywny zespol jak Juventus.

Toudinho pisze:Wątpie by Mallorca tyle stracila...Krzywy
Gydby grala w Serie A, to zapewne tak :wink:

Toudinho pisze:Wiesz praweei w kilka dni byl nasz romans sięciągnoł i Vieira został na rok...po roku czasu Arsenal chciał nam go pchnać ale Floro unosl sie honorem czy dobrze zrobil?...dzieki temu go macie, no i Arsenal stracil coś około 10-15 mln an tym ale to juz inna bajka...
Poprostu nie byl na tyle glupi, zeby isc do Realu.

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 14 gru 2005, 18:33

heh coś mi sie zdaje ze Ronaldo bardzo powaznie myśli nad opuszczeniem klubu :] Po zakończeniu sezonu ma zamiar przenieść sie na San Siro do Interu ... jestem ciekaw czy dojdzie do tego ... - być moze ze to kolejna plotka "Marca" kto wie :roll:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 gru 2005, 18:34

Toudinho pisze:Heh pamiętasz finał LM 98' albo ostatnio na SB lub jeszcze wczesneij na SB?...

Wiek XX juz dawno za nami :lol: To był inny Real :wink: Nie tak Galaktyczny i "wielki" jak teraz :hardkor:

Toudinho pisze:no tak teraz trza być graczem nowoczesnym 190 wzrostu, garbaty nos, sztywny do bolu, itp itd...
Niby nie ,ale co sie stanie jak traficie na Inter i Matrix powiedzmy zrobi wślizg Robinho i go "zachaczy" :roll: :lol:

Toudinho pisze:Brawo neizły wyczyn.

No 8) w porownaniu z bilansem Ofensywnego Realu to Wielki wyczyn

Toudinho pisze:Heh...spoko...heh w koncu defensywny Vieira stal sie ofensorem w defensywnym Juve...

:zgon: Lubie takich kolesi :lol: Nie wiesz jak gra Vieira to moze nie wypowiadaj sie na jego temat ,Ba ty nawet nie wiesz jak gra Juventus 8)

Pozdro
Jak donoszą hiszpańskie źródła, Real Madryt zamierza sprowadzić bramkarza Juventusu, Gianluigi Buffona.

Pomimo faktu, że obecny golkiper królewskich podpisał kontrakt do 2011 roku, spekuluje się, że Real użyje Casillasa jako karty przetargowej w pozyskaniu Gigiego.

Numer Jeden we Włoszech od dłuższego czasu jest postrzegany jako najlepszy w swoim fachu. Dlatego też wydaje się, że Stara Dama nie odsprzeda swojego gwiazdora, którego pozyskała z Parmy w 2001 roku. Jednakże, i bez Buffona Juventus przewodzi w Serie A, wygrywając czternaście z piętnastu dotychczas rozegranych meczów oraz skończył fazę grupową Ligi Mistrzów na pierwszym miejscu.

Real jest gotów zapłacić mistrzom Włoch 27 milionów funtów, bądź zaoferować wspomnianego Casillasa plus pieniądze.
www.sports.it

:lol: :lol: :lol: Najpierw Ibra teraz Buffon :lol: Ze tez za takie głupoty dziennikarze dostaja kase :roll:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 14 gru 2005, 18:42

Adriano do nas Ronaldo do nich :wink: choć i tak by mi bylo szkoda Ronaldo...duzo dla nas zrobil i nadal robi...

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 14 gru 2005, 18:43

Ibrahimović pisze:
:lol: :lol: :lol: Najpierw Ibra teraz Buffon :lol: Ze tez za takie głupoty dziennikarze dostaja kase :roll:
hehe cos muszą wkońcu robić :D :lol: Buffon zostanie w Juve na 100 % Jestem pewien ze nie odejdzie do innego klubu a tym bardziej do Realu !

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 14 gru 2005, 18:57

Przyjscie Cassano wydaje sie byc nieuniknione, tymbardziej ze Real poluje na niego juz od dluzszego czasu. Wczesniej Roma chciala za niego od 18 do 20 mln euro, a teraz chce go oddac za ok 5, jest to pewnie czynnik decydujacy o jego (ewentualnym) zatrudnieniu. Mimo niskiej ceny uwazam, ze jest to ryzykowne posuniecie i preferuje wczesniej juz wymienianego parokrotnie Kuijta :) Co do Ronaldo, to nie wiem czy po tym, w jakich okolicznosciach rozstal sie z Mediolanem, bylby tam teraz mile widziany. Nie twierdze, ze juz nigdy tam nie zagra, ale to jeszcze chyba nie jest ten czas. Kolejna kaczka dziennikarska pewnie :)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 gru 2005, 18:58

R@f@ł pisze:Buffon zostanie w Juve na 100 % Jestem pewien ze nie odejdzie do innego klubu a tym bardziej do Realu !
Bardziej prawidolowa odpowiedz brzmi - Casillas na 100% zostanie w Realu. Jestem pewien, ze Real nie chce zadnego nowego bramkarza, tym bardziej wymieniac go za Ikera. Wierzcie we wszystko co pisza gazety. Papier przyjmuje wszystko, niestety internet tez, wiec mozecie sobie spokojnie rozwazac nad tym kto i kiedy przyjdzie do Madrytu...

Ibrahimović pisze:No Cool w porownaniu z bilansem Ofensywnego Realu to Wielki wyczyn
To teraz Ty sie pochwaliles jak dobrze wiesz jak gral ostatnio Real. WIec jezeli tego nie wiesz to po co sie wypowiadasz? Tym bardziej, jezeli udzielasz takich rad innym?

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 14 gru 2005, 19:01

Krzysztof Jarzyna pisze:
R@f@ł pisze:Buffon zostanie w Juve na 100 % Jestem pewien ze nie odejdzie do innego klubu a tym bardziej do Realu !
Bardziej prawidolowa odpowiedz brzmi - Casillas na 100% zostanie w Realu. Jestem pewien, ze Real nie chce zadnego nowego bramkarza, tym bardziej wymieniac go za Ikera. Wierzcie we wszystko co pisza gazety. Papier przyjmuje wszystko, niestety internet tez, wiec mozecie sobie spokojnie rozwazac nad tym kto i kiedy przyjdzie do Madrytu...
Tak ... moze masz rację. Iker zostanie w Realu chodz mówiło się, ze moze przejść do Man Utd a także Juve i Chelsea.
Szczerze powiem, że Real by musiał się rozejrzeć za porządnymi obrońcami bo tych w Mardycie jest jednak zbyt mało!

VunDer
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VunDer » 14 gru 2005, 19:53

adekk pisze:bo ściąganie kapryśnego Włocha do klubu

Mogę się mylić, ale po ostatnich wypowiedziach związanych z Cassano osób wynika, że ten chłopak bardzo się zmienił. Już nie zachowuję się tak jak w przeszłości, mało tego ponoć takie zachowanie wywarła na nim narzeczona.
No ale transfer jeszcze nie potwierdzony, więc póki co można sobie gdybać o jego przyjściu i zachowaniu.
Ibrahimović pisze:Real użyje Casillasa jako karty przetargowej w pozyskaniu Gigiego.
No co jak co, ale w ostatnim czasie nie wiem, czy Buffon jest lepszy od golkipera Realu. Casillas jest ponadto jeszcze młody, a i tak jak na swój wiek bardzo doświadczony. Gdyby nie on, Real już dawno błąkałby się w środku Primera Division.

Chyba jednak najważniejszym argumentem jest to, że Realowi (w tym przypadku raczej Perezowi) nieopłacałoby się przedłużać kontrakt Ikera, gdyby miesiąc później miałby się go sprzedać/wymienić.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”