Real Madryt (zbiorczy) - Strona 225

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 14 gru 2005, 20:11

VunDer pisze: ale w ostatnim czasie nie wiem, czy Buffon jest lepszy od golkipera Realu.
Masz rację..kontuzjowany Buffon jest gorszy od zdrowego Ikera.. :lol:
VunDer pisze:Gdyby nie on, Real już dawno błąkałby się w środku Primera Division.
Święta racja, młody człowieku :lol: co gdyby nie ten Casillias...
Najpierw pare razy ratował skóre Realowi, a teraz chcą się go pozbyć...chociaż patrząc na to z dystansem..to nie sądze, żeby Real pozbył się tego golkipera....to byłoby już harakiri...
VunDer pisze: ...że ten chłopak bardzo się zmienił. Już nie zachowuję się tak jak w przeszłości,
tjaaaa.chciałbym to zobaczyć...wybuchowy Włoch ujarzmiony w krótkim okresie czasu...czy to oby nie scena z którejś części "Mission impossible" :lol:

VunDer
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VunDer » 14 gru 2005, 22:13

adekk pisze:wybuchowy Włoch ujarzmiony w krótkim okresie czasu
A dlaczego w krótkim czasie? Czy słyszałeś w przeciągu ostatnich 6 miesięcy o jakiś wybrykach Cassano? Może i 6 miesięcy to nie jest długi okres, ale wydaje mi się, że o nim nie słychać już o wiele dłużej. Ponadto, może to lepiej że przestał pokazywać się przed kamerami jako buntownik, a może zajął się wreszcie grą w piłke...

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 15 gru 2005, 15:00

adekk pisze:a teraz chcą się go pozbyć

Podpisujac z nim nowy kontrakt, to dopiero dziwna sytuacja :?
VunDer pisze:Ponadto, może to lepiej

Ze do madrytu trafi napastnik utalentowany, doswiadczony, perspektywistyczny, strzelajacy bramki i medialny.

Hmmm, kuyt biedny buntowac sie chce. Coz nie jeden juz mowil ze nie chce transferu. Zaprzecza sam sobie pewnie ;)

Biala Chwala, Krolewska Sila, Legendarna Moc Go wchlonie !

:king:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 15 gru 2005, 15:19

Smithu pisze: Biala Chwala, Krolewska Sila, Legendarna Moc Go wchlonie !

:king:
Chcialbym zebys mial racje Smithu :D Ale oni juz chyba sie zdecydowali na Antonio, a obu raczej nie kupia :D Ciekawe jakich graczy obserwuja na lewa flanke, bo na ta pozycje ponoc tez ma ktos przyjsc

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 gru 2005, 15:33

Smithu pisze:utalentowany, doswiadczony, perspektywistyczny, strzelajacy bramki i medialny.
... chimeryczny, strzelający fochy, wywołujący konflikty.
W ramach współpracy kibiców Realu i Barcy pomogłem Smithowi wypisać kilka cech Cassano. Bierzcie ze mnie przykład.
Smithu pisze:Biala Chwala, Krolewska Sila, Legendarna Moc
... Medialne Bagno, Siedlisko Frustracji, Spód Dna ...
Smithu pisze:Go wchlonie !
A tak bardziej na serio Smithu to kogo wolisz? Dirka czy Antonio? Ten drugi ma tekie fajowe imię, że mógłby z Becksem w jednej telenoweli wystąpić, ale nie bierze tego argumentu pod uwagę :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 gru 2005, 15:38

Myślę, że zakup Włocha byłby niezły rozwiązaniem dla Realu. Nie dość, że jak już wszyscy wiecie jest on bardzo utalentowany to ostatnio trochę jakby utemperował swój charakter. Pozatym jest stosunkowo tani jeśli patrząc na jego umiejętności. A jego obecna sytuacje w Romie choć nie jest najlepsza to prawda jest taka, że zarówno Antonio jest problem Romy jak i Roma Antonio ;)

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 15 gru 2005, 15:48

No wlasnie, moze zmiana pracodawcy dobrze na niego wplynie i nie bedzie juz sprawial tak duzych problemow. Poza tym, bedzie na pewno chcial sie pokazac, bo jak sie wykuruje Raul to Antonio nie bedzie mial pewnego miejsca w wyjsciowej jedenastce. Za te 5 mln warto zaryzykowac.

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 15 gru 2005, 16:01

Myślę ze dobry rezerwowy napastnik przydałby się Realowi.
- Ronaldo po sezonie zamierza opuścić szeregi Realu i przenieść się do Interu ?!
Gdyby Ronaldo w klubie jednak został wtedy by było 3 klasowych napastników mam na myśli Robinho , Ronaldo i Raula. Nie pomijając Saldado. :roll:
Za te 5 mln warto zaryzykować
ZAcznijmy od tego, że Real daje 6 mln za Włocha a Roma oczekuje 9 mln ... więdz nie będzie tak łatwo :wink:

Gdyby Cassano zASILIŁ szeregi Królewskich wtedy była by ostra walka o pierwsze miejsce w składnie w linii ataku. BYć moze Robinho byłby zmiennikiem CAssano a Raul - Ronalda. Kto wie ... poczekajmy na ostateczną decyzję władz Realu w sprawie Włocha i wtedy będziemy dyskutować na temat składu Madryckiego Realu.
Ostatnio zmieniony 15 gru 2005, 16:02 przez R@f@ł, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 15 gru 2005, 16:02

A ja wolałbym żeby do Realu przeszedł Antonio Cassano. Nie Dirk, bo Holendrzy przeważnie sprawdzali się w lidze hiszpańskiej, ale włąśnie Włoch. Dlaczego? Bo ostatnim i chyba tak naprawdę jedynym Włochem, któremu udało się na Półwyspie Iberyjskim był Bobo Vieri. Król strzelców PD w barwach Athletico. Poprostu ani Włochom w Hiszpanii ani Hiszpanom we Włoszech nie idzie tak dobrze, jak w macierzystej lidze. A więc niech Florentino ściągnie, szkoda tylko że tak mało kosztuje :D

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 15 gru 2005, 16:50

Niggaz pisze:chimeryczny, strzelający fochy, wywołujący konflikty.

Przeszlosc.
Niggaz pisze:... Medialne Bagno, Siedlisko Frustracji, Spód Dna ...

9 krotny zdobywca ligi mistrzow :king:
Niggaz pisze:Dirka

I juz pisalem dlaczego bym go chcial. A najlepiej jakby zakupili obydwoch i sprzedali Ronaldo.

Rozumiem cie mierna katalonska duszo, ale wiedz ze twoje dni sa policzone, nie doczekasz ni Cassano ni Kuyta ktory wbija wam bramki (pewnie i tak nie doczekasz, bo do transferow nie dojdzie)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 15 gru 2005, 19:11

Smithu pisze:9 krotny zdobywca ligi mistrzow
I zaraz w następnym poście sam sobie odpowiadasz...
Smithu pisze:Przeszlosc.
Fajnie się z Tobą pisze...
A tak na serio, to wg mnie Antonio jest dobrym graczem, ale pod względem technicznym itp..ale jego najsłabszym punktem jest jego psychika ( wiem nie odkryłem Ameryki :lol: ) , ale jak ktoś mi pisze, że pod wpływem jakieś niewiasty, zapewne przecudnej urody, on zmienia swoje podejście do tego sportu i swoje ogólne zachowanie, a na dodatek jest to bez wątpienia wyrazista postać, to chce mi się to pomiędzy bajki włożyć...oczywiście te polecane przez Krzysztofa Jarzynę :lol:
Co do porównań Dirka z Antonnio, odpowiedź jest niejednoznaczna...IMHO lepszy jest raczej spokojny Kuijt niż nieprzewidywalny Cassano....po co ponosić dodatkowe ryzyko, na dodatek w takiej sytacji w jakiej jest teraz Real :?
Smithu pisze:Rozumiem cie mierna katalonska duszo
Rozumiem, że to zostało wypowiedziane tak w przestrzeń albo to był wyraz Twoich głośnych myśli... :roll:
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 gru 2005, 19:28

adekk pisze:
Smithu pisze:9 krotny zdobywca ligi mistrzow
I zaraz w następnym poście sam sobie odpowiadasz...
Smithu pisze:Przeszlosc.
Poraza mnie Twoja logika... wyciaganie wnioskow chyba wpisujesz sobie w CV jako zalete... Ale zeby nie bylo tak calkiem niepowaznie - ciezko jest zdobyc 9 razy lige mistrzow w jednym sezonie. Zawsze to bedzie przeszlosc :roll: No ale co tam.
adekk pisze:oczywiście te polecane przez Krzysztofa Jarzynę
Tobie polecam "Alicje w Krainie Czarow" ewentualnie Pokemony :lol:

Kuijt czy Cassano. Ciezko jest cokolwiek rostrzygac w momencie kiedy obaj sa mlodzi, nie maja prawie w ogole doswiadczenia i nie wychylili jeszcze nosa poza swoja lige. Obaj sa zawodnikami o porownywalnych umiejetnosciach i sposobie gry, rozni ich niewatpliwie charakter. Ktory z nich by nie przyszedl bedzie wzmocnieniem. Maja nosa do bramek, sa mlodzi, perspektywiczni. A tego brakuje Realowi jak powietrza. Jeszcze niedawno nie bylem zwolennikiem transferu Cassano (i chyba dalej nie jestem), ale moze faktycznie troche wydoroslal i zrozumial, ze jak sie nie wezmie za granie to nic nie osiagnie. Bo to ostatni dzwonek, zeby nie przeszedl na polke "zmarnowane talenty". Nie mowie tu o zmianie charakteru i mentalnosci, bo to jest ciezko zmienic, ale z wiekiem czlowiek rozumie lepiej pewne rzeczy i jest gotowy do poswiecen. Widac, ze w Madrycie sie napalili na Antonio wiec niech przychodzi. 6 mln ojro to nie jest duzo. Mozemy sobie pozwolic :P

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 15 gru 2005, 19:35

Oj tam czepiacie sie charakteru Cassano. Dopuki Real bedzie mu godziwie placil za gre to nie bedziecie mieli z nim zadnych problemow.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 15 gru 2005, 19:43

Modle sie o Cassano w Madrycie. To cudowny transfer dla kibica Barcelony. Jedna z najbardziej przereklamowanych żelowych gwiazdeczek z Pólwyspu apeninskiego do Perezlandu! O je!

Dzieki Bogu Kiuyt podobno odmówił Madrytowi. Naprawde obawialem sie przybycia twardego, niustepliwego i silnego Holendra na rzecz typowej długowłosej "cioty" z Włoch. Ale moje modlitwy Pan Bóg chyba wysłuchał :)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 gru 2005, 19:48

welcome pisze:Dzieki Bogu Kiuyt podobno odmówił Madrytowi.
Niestety musze Cie zmartwic, bo Kuijt owszem odmowil ale przyjscia w styczniu. Po sezonie nic nie stoi na przeszkodzie, zeby ubral sie w Biel. A poza tym pieniadze czynia cuda, wiec i ten styczen do konca nie odszedl w cien. Ale jak dla mnie raczej malo prawdopodobny.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”