A tu komunikat.BREAKING: Real Madrid & Xabi Alonso’s situation after last night:
• His job is NOT in danger
• Avoiding a big defeat was enough to make him stay
• This caused surprise and disappointment among those close to the players, who are unhappy about the team’s image and performances
• One source close to the players said: ‘Is it enough for Real Madrid now to just not be thrashed?”
• There are also some who are more divided about who should take responsibility this season, and argue that a coach change mid season is not the solution
Gra nie dojeżdżała, to fakt, pisałem to nieraz, każdy (każdy?) wiedział, że Real przed okienkiem potrzebował tę kadrę wzmocnić a jednym z priorytetów powinien być rozgrywający. Z całym szacunkiem do naszego środka pola, bo lubię chłopaków, ale to są w głównej mierze fizole, gdzie może Jude ma w sobie troszkę więcej techniki niż reszta, a próżno tu szukać gościa, który jednak będzie w głównej mierze odpowiedzialny za rozegranie.
Ciężka decyzja i nie widzę innej opcji niż strata szatni.
Nie wiem jakim trenerem jest Arbeloa, ale uśmiech przez łzy powoduje fakt wybrania jego, a nie Raula, który totalnie mi nie leży przez słabe wyniki z Castillą przez bodajże 3 lata.