FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 4

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 22 gru 2005, 22:24

Capik pisze:A popatrzcie na Maldiniego ma 37 lat i niema lepszego obrońcy od niego

Ty vhyba sie zaczymałes w latach 90-tych :rotfl2:
Naprawde zastanów sie co piszesz bo kazdy sie z ciebie nabija a ty dalej twierdzisz ze masz racje :!:

Capik pisze:lub Maniche'a z Dynamo Moskwa a może dla odważnych Xavi Alonso z Liverpoolu

pierwszy jest jedną nogą w Atletico wiec raczej do Barcy nie trafi, a pozatym chyba by sie nie sprawdził :(
A drugi gra w Liverpo'olu i Benitez napewno go nie pusci i on jest bardziej nastawiony ofensywnie niz defensywnie :P

Wynika z tego ze kiepski z ciebie znawca piłki :P

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 23 gru 2005, 9:52

Jakby nie patrzeć to w obecnej Barcie nie trzeba nikogo kupować, no chyba że Henry'iego na ławe :lol: . W tym okienku transferowym nie można się spodziweać jakichś transferów, bo po co poprawiać coś co jest idealne. Jeśli mówić już o przyszłości to bardzo chcę Daniego Alvesa z Sevilli i to wszystko czego bym chciał. Może ewentualnie jakiś młody lewy defensor bo Silvinho i Gio są już po trzydziestce, więc najwyższy czas znaleźć jakiegoś grajka na tę pozycję.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 23 gru 2005, 12:07

własnie wrzuciłem clipy piłkarzy Barcelony :

-> Bakero.avi / 4,93 mb / 1.02 min.
-> Cocu.avi / 6,90 mb / 1.06 min.
-> Guardiola.avi / 4,71 mb / 1.04 min.
-> Koeman.avi / 5,26mb / 1.12 min.
-> Laudrup.avi / 4,11mb / 1.02 min.
-> Luis Enrique.avi / 12,3mb / 2.01 min.
-> Overmars.avi / 7,41mb / 1.07 min.
-> Puyol.avi / 8,46mb / 1.14 min.
-> Romario.avi / 5,84mb / 1.11 min.
-> Saviola.avi / 7,52mb / 1.08 min.
-> Xavi.avi / 10.1mb / 1.30 min.

jeżeli chce ktoś zassać oto link => http://hosted.filefront.com/baqu84/1503019

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 23 gru 2005, 16:56

Prawie napewno nikogo nie kupimy w zimowym okienku transferowym, po co kupywać kogoś, jeżeli gra się najpiękniejszy futbol na świecie i do tego bardzo skuteczny. Henry w Barcelonie :?: No narazie wszystkie znaki na niebie mówią że przejdzie do Barcelony, ale takich plotek było wiele, przypomnę walkę o Beckhama, cały czas o nim El Presidente mówił a tu z nikąd zawitał do nas Ronaldinho :) Może na miejsce Henrego przyjdzie jakiś obrońca :?: Trudno teraz przewidywać według mnie nie ma obecnie czego zmieniać. Barcelona jest ponad wszystkimi :lol:

POZDRO 4@ll

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 23 gru 2005, 17:02

Jak narazie piłkarze mają zasłuzoną przerwe świąteczną :D Raczej nikt nas nie zasili, bo poco? skład mamy kompletny i jak bedą zmiany to dopiero latem :!: Chciałbym zeby przyszedł Alves, ale napewno bedzie ciezko go pozyskac, ale moze sie uda :wink: A o Henrym to jeszcze duzo sie napisze, ale tez chciałbym go widziec w koszulce Dumy Kataloni :D

Awatar użytkownika
Capik
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Capik » 23 gru 2005, 19:14

To sie nabijajcie dalej ze mnie :roftl3: . Ja tylko przypuszczałem transfer Makelele do Barcy. Ale skoro z was są tacy znawcy to Ok. Żeby was tylko pycha nie zjadła.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 25 gru 2005, 9:29

"Jak podaje oficjalna witryna klubu, polską stacją, która pokaże na swej antenie programy dotyczące blaugrany jest Polsat. Dokładnie, chodzi o kanały: Polsat Sport i Polsat Sport Extra.

Szef stacji, Marian Kmita, powiedział, że mecze najpierw będą puszczane na Polsat Sport Extra a później na Polsat Sport. Mowa oczywiście o retransmisjach, gdyż prawa do transmisji ligi hiszpańskiej ma Canal+. Już od 10 stycznia, polscy kibice będą mieli okazję obejrzenia tygodniowo od 2 do 6 godzin programów Barça TV tygodniowo."

No to można będzie teraz na spokojnie zanalizować grę Barcy oglądając powtórkę. Choć mam C+ to jednak cieszy mnie to że będe mógł obejrzeć mecz jeszcze raz innej stacji. Może jakiś Bożydar czy inny Borek sie wezmą za komentowanie meczy Blaugrany.

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 25 gru 2005, 10:52

Ja nie porafię oglądać powtórek. Co to za przyjemność siedzieć i czekać na minutę kiedy padnie bramka... Macie Canal+ z UPC czy Cyfry+? Jeśli z UPC, to macie Canal+ Sport 2? Bo ja nie mam, a słyszałem że tam b. dużo ligi hiszpańskiej jest...

Pozdro

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 25 gru 2005, 10:58

Rotnok pisze:Ja nie porafię oglądać powtórek. Co to za przyjemność siedzieć i czekać na minutę kiedy padnie bramka... Macie Canal+ z UPC czy Cyfry+? Jeśli z UPC, to macie Canal+ Sport 2? Bo ja nie mam, a słyszałem że tam b. dużo ligi hiszpańskiej jest...

Pozdro
Ja mam na cyfrze i muszę powiedzieć dzięki temu że jest ten kanał, to częściej jest Barca w tv. Często leci również Ligue.1. Bo włoska to przeważnie na C+sport1 i angielska również. To tak odnośnie moich doświadczeń z cyfrą.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 25 gru 2005, 11:00

jest..i to bardzo sporo--to dosc droga impreza jest ten C+ w wersji sportiff(oczywiscie jezeli mowimy o ogladaniu na legalu...) ale jesli ktos lubi dobra pilke obejrzec to jest idealna inwestycja..

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 25 gru 2005, 11:30

pojawiło się nowe wydanie "Barca Toons"" - "Christmas greetings"

Obrazek

do ściągnięcia tutaj ( zapisz jako )

ho ho ho : )

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 25 gru 2005, 18:01

Powiem wam krótko...Barcelonie potrzeba bocznych obrońców i bocznego pomocnika....jakby kupili takich grajków jak: Antonio Lopez z Atletico i Vicente lub Luque...a do tego dojdzie jeszcze Henry - to bedzie to najlepsza paka na świecie!!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 gru 2005, 18:06

Alkoholiko litości :pray: Jeżeli nie masz pojęcia o taktyce Barcy to proszę nie pisz takich bajek. Poważnie.
W Barcelonie nie fukcjonuje jako tako pozycja bocznego pomocnika. Ronaldinho i Messi schodzą do środka. Giuly często również. Na skrzydłach kiedy można grają boczni obrońcy właśnie. Na lewej mamy póki co dwóch nieźle grających piłkarzy. Rywalizacja między Gio a Sylvinho wychodzi wszystkim na dobre. Nie mniej jednak pozycja ta będzie musiała zostać wzmocniona w najbliższych sezonach pewnie. Na prawej jest Belletti albo Oleguer w zależności od tego jak ofensywnie chcemy zagrać. Presas gra bardzo dobrze w destrukcji a gorzej w ofensywie. Belletti odwrotnie.
Alkoholiko pisze:Antonio Lopez z Atletico i Vicente lub Luque
I gdzie oni by grali? Normalnie nóż się w kieszeni otwiera jak takie coś czytam.
Vicente potrzebny w Barcelonie [*]

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 25 gru 2005, 20:46

Alkoholiko pisze:Powiem wam krótko...Barcelonie potrzeba bocznych obrońców i bocznego pomocnika....jakby kupili takich grajków jak: Antonio Lopez z Atletico i Vicente lub Luque...a do tego dojdzie jeszcze Henry - to bedzie to najlepsza paka na świecie!!

dzieki za podpowiedz ale juz nie pisz bo normalnie słabo sie robi jak to czytam :hardkor2: a pozatym jakbys wiedział barca ma w miare dobrych bocznych obronców :P nie spominając o pomocnikach :boruta:

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 27 gru 2005, 11:45

<hahaha>

prawi obrońcy: Belletti, Syvinho
lewi obrońcy: Gabri, Van Bronckhorst

prawi pomocnicy: Ronaldinho, Giuly
lewi pomocnicy: Deco, Giuly też tuy może grać...i Van Bronckhorst!

Deco to przereklamowana pseudogwiazdka, Gabri już nie odzyska formy sprzed kilku lat, Belletti miał kiepski rok ostatnio, Sylvinho dobrze grał w Arsenalu....zapchajdziurą jest!...

Lewego pomocnika i obrońce potrzeba od zaraz, bo Belletti napewno wróci do wysokiej formy!

+ Henry i jest zajedwabista paka!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”