Primera Division (La Liga) - Strona 4

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 17 sie 2004, 16:32

luk1208 pisze:Real sociedad miał tylko jeden udany sezon i wrócił na swoje miejsce! mam nadzieje, że Barca pokaże jak sie gra i zdobedzie mistrza:)) Visca el Barca :twisted:
barcelona zdobedzie 2 miejsce.A tuż za nią będzie valencia.Real Madrit mistrzem Hiszpani. :lol:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 17 sie 2004, 16:37

R@f@ł pisze:
luk1208 pisze:Real sociedad miał tylko jeden udany sezon i wrócił na swoje miejsce! mam nadzieje, że Barca pokaże jak sie gra i zdobedzie mistrza:)) Visca el Barca :twisted:
barcelona zdobedzie 2 miejsce.A tuż za nią będzie valencia.Real Madrit mistrzem Hiszpani. :lol:
Valencia 1,barca 2 a real 3 ,taka kolejnosc :D :P

Awatar użytkownika
skorpss
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skorpss » 17 sie 2004, 19:25

Mistrzostwo zdobędzie Barcelona. Dokonała kilku bardzo ciekawych transferów, niemalże na każdą pozycję ma dwóch wybitnych graczy. Jej rywalami będą Valencia, Real Madryt ( niestety ), La Corunia i Sevilla. Na czarnego konia sezonu typuję Levante.

Dyniu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dyniu » 22 sie 2004, 23:37

zapowiada sie bardzo ciekawy sezon. jak dla mnie faworytów jest tylko dwóch - Barcelona i Real. to bedzie super pojedynek. chociaz napewno silne są jeszcze ekipy Deportivo, Valencia, Atletico. juz nie moge sie doczekać :D

Morientes
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morientes » 23 sie 2004, 16:33

Tak na dobry początek to cze wszystkim tu zgromadzonym! I to co jeszcze chciałem offtopicowo powiedzieć to to że jestem kibicem Realu Madryt!!! 8)

A tak po drugie to wątpie żeby Barcelona zdobyła pierwsze miejsce - rozumiem, że ma na prawde świetny skład, ale w drużynie musi być zgranie - Barca ma dużo graczy nowych i owocna współpraca może przyjść dopiero z czasem. Za to w Realu pomimo indywidualności, drużyna bardzo dobrze sie rozumie. Nie żebym to mówił bezpodstawnie, ale nie chce mi sie tego udowadniać. No dobra - tego pierwszego może wam nie udowodnie, ale tak zazwyczaj jest - to w końcu zależy od charakterów członków drużyny.

Chociaż bardzo bym chciał żeby Galaktyczni zdobyli mistrzostwo Hiszpanii to jednak nie jestem o tym przekonany. Ani Real, ani Barca, ani Valencia - mam dziwne przeczucie że Deportivo da w tym roku wszystkim popalić. Obym sie mylił.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 23 sie 2004, 21:55

"Morientes" po ostatnich meczach Barcelony mozna mieć odczucie, że ta druzyna w takim składzie jak teraz gra, grała ciągle! rozumieja sie wyjatkowo dobrze a wyniki mówią same za siebie:))
Visca el Barca :twisted:

Bielik
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bielik » 24 sie 2004, 1:47

Ja oczywiście stawiam na Real Madryt. Nareszcie wzmocniono obrone, chociaż trzeba pamiętać, że część goli straconych w poprzednim sezonie nie wynikała ze słabej gry obrońców, lecz ofensywnego stylu jaki preferuje drużyna. Wzmocniona została też ławka rezerowoych n której w przyszłem sezonie będą siedzieć mi.n Guti, Solari , Pavon, Meija, Bravo, Owen, Raul ( mam nadzieje). Wkońcu Helguera będzie grał jako DMF, jaszcze pare lat temu, gdy występował razem z Makelele byli uważani za parę najlepszych defensywnych pomocników na świecie.

Barcelona także poczyniła wzmocnienia. Przyszło tam aż 6 nowych piłkarzy z czego 4 odpowiedzialnych za ofensywe ( Etoo, Deco, Giuly, Larsson, Edmilson, Silvinho). Problem ze zgraniem piłkarzy będzie dosyć duży. Myśle jednak, że barcelona będzie w przyszłym sezonie najbardziej cierpiała z powodu utraty Davidsa i Cocu. W drużynie nie ma już defensywnych pomocników takiej klasy.
Mimo tego uważam, że o triumf w La Liga będą walczyć tylko 2 drużyny. Real i barcelona. Depor i Valenciab zajmą 3 i 4 pozycje. Groźny może być także RSSS.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 24 sie 2004, 12:01

Bielik pisze:Ja oczywiście stawiam na Real Madryt. Nareszcie wzmocniono obrone, chociaż trzeba pamiętać, że część goli straconych w poprzednim sezonie nie wynikała ze słabej gry obrońców, lecz ofensywnego stylu jaki preferuje drużyna. Wzmocniona została też ławka rezerowoych n której w przyszłem sezonie będą siedzieć mi.n Guti, Solari , Pavon, Meija, Bravo, Owen, Raul ( mam nadzieje). Wkońcu Helguera będzie grał jako DMF, jaszcze pare lat temu, gdy występował razem z Makelele byli uważani za parę najlepszych defensywnych pomocników na świecie.

Barcelona także poczyniła wzmocnienia. Przyszło tam aż 6 nowych piłkarzy z czego 4 odpowiedzialnych za ofensywe ( Etoo, Deco, Giuly, Larsson, Edmilson, Silvinho). Problem ze zgraniem piłkarzy będzie dosyć duży. Myśle jednak, że barcelona będzie w przyszłym sezonie najbardziej cierpiała z powodu utraty Davidsa i Cocu. W drużynie nie ma już defensywnych pomocników takiej klasy.
Mimo tego uważam, że o triumf w La Liga będą walczyć tylko 2 drużyny. Real i barcelona. Depor i Valenciab zajmą 3 i 4 pozycje. Groźny może być także RSSS.
jak sadze jestes fanem Realu Madryt,ja nim nie jestem i lepiej wiem ze napewno RAUL nie bedzie siedzial na lawce rezerwpwych!!Z jakiej okazji Camacho posadzi go na lawce??

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 sie 2004, 13:38

Raul napewno nie bedzie siedział na ławce rezerwowych :P coś mi sie wydaje, że Morientes znowu odejdzie, bo beda musieli grać Ronaldo i Owen!!!! ale i tak nic nie wygrają :P
Visca el Barca

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 24 sie 2004, 15:21

luk1208 pisze:Raul napewno nie bedzie siedział na ławce rezerwowych :P coś mi sie wydaje, że Morientes znowu odejdzie, bo beda musieli grać Ronaldo i Owen!!!! ale i tak nic nie wygrają :P
Visca el Barca
Zgodze sie z tym ze Owen musi grac bo po to go przeciez kupili,nie po to zeby grzal lawke,to jest logiczne Bielik,a Raul to jest nie do ruszenia ze skladu.

Awatar użytkownika
Lazioman
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 06 wrz 2004, 0:03

Barca sie z realem o mistrza bedzie biła, a wygra...Valencia!!!

Barca bedzie nad realem, bo na 2 miejscu(życze jej tego i zwycięstw w derbach Hiszpanii)...

Chciałbym zobaczyć na koniec real na miejscu...20 :twisted:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 wrz 2004, 11:43

Lazioman pisze:Barca sie z realem o mistrza bedzie biła, a wygra...Valencia!!!

Barca bedzie nad realem, bo na 2 miejscu(życze jej tego i zwycięstw w derbach Hiszpanii)...

Chciałbym zobaczyć na koniec real na miejscu...20 :twisted:
zgadzam sie z tobą w 50% napewno Barca będze walczyc o mistrza z realem i Walencją tylko to Barcelona powinna wygrać tą rywalizacje :P

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 17 wrz 2004, 23:50

Wszyscy piszecie o 4 Real , Barca , Valencja i Depor czyli najmocniejsze kluby na świecie a może jakiś czarny koń się znajdzie jak narazie to może to byc Altetico M dobrze zaczeli .

Awatar użytkownika
Marcin 14
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcin 14 » 19 wrz 2004, 14:24

Ja kibicuje Realowi Madryt i Osasunie Pampelunie.Ale sądze że lige wygra Valencia albo Barcelona bo na razie po meczach z Espanyolem i Leverkusen to za dobrze nie wróży sądze że Real bedzie 3-4.

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 30 wrz 2004, 19:25

Sezon bedzie ciekawy bo do walki włączyło sie Atletico i stali rywale Valencja , Real i Barcelona szkoda tylko ze DEPOR słabo gra . Także 4 zespoły maja o co walczyć jak narazie z tej 4 Barca i Valencjaprezentuja sie wysmienicie i mają najwieksze szanse na mistrzostwo ale rywale tacy jak Real i Depor złapią wiatr w zagle i końcówka sezonu bedzie ciekawa

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”