Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 25 maja 2012, 22:24
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: YoOoOgI89 » 25 maja 2012, 22:33
YoOoOgI89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 25 maja 2012, 22:42
dziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 maja 2012, 22:43
Powinienes byc na tyle madry,zeby z takimi osobami nie dyskutowac. Przeciez pilkarz na tym poziomie po prostu MUSI swobodnie operowac slabsza noga. To nie Peszko.rekinho pisze:no proszę, messi, który wg niektóych na tym forum umie uzywać tylko lewej nogi, władował gola z prawej. czekam na gola z głowki
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 maja 2012, 22:44
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 25 maja 2012, 22:51
Mi tam się podoba :dDr.Football1 pisze: Nie ma co tego ogladac.
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 25 maja 2012, 22:56
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 maja 2012, 22:57
To ja pisałem, tak jak z tamtym Visca napinaczem nie ma co dyskutować, tak do tego się odniosę. Właściwie wypadałoby mi tylko zacytować końcówkę tego posta. Bo to jasne, że Messi jak trzeba to potrafi prawą nogą zagrać, ale nie gra obiema nogami tak wybitnie jak CR7 i rzecz jasna to miałem na myśli. Ale dla niektórych to zbyt ciężkie do zrozumienia.Powinienes byc na tyle madry,zeby z takimi osobami nie dyskutowac. Przeciez pilkarz na tym poziomie po prostu MUSI swobodnie operowac slabsza noga. To nie Peszko.
A do obunoznosci Falcao i tak mu daleko

Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 25 maja 2012, 23:06
messi strzelił wiecej bramek prawą niż ronaldo lewą - na jakiej podstawie uważasz, że cr7 gra lepiej swoją gorszą nogą?Kamil232 pisze:To ja pisałem, tak jak z tamtym Visca napinaczem nie ma co dyskutować, tak do tego się odniosę. Właściwie wypadałoby mi tylko zacytować końcówkę tego posta. Bo to jasne, że Messi jak trzeba to potrafi prawą nogą zagrać, ale nie gra obiema nogami tak wybitnie jak CR7 i rzecz jasna to miałem na myśli. Ale dla niektórych to zbyt ciężkie do zrozumienia.Powinienes byc na tyle madry,zeby z takimi osobami nie dyskutowac. Przeciez pilkarz na tym poziomie po prostu MUSI swobodnie operowac slabsza noga. To nie Peszko.
A do obunoznosci Falcao i tak mu daleko
No bo przecież jak Messi zaraz strzeli głową gola to gra nią lepiej od CR7 i od Kompanego, tylko że tamci są wyszli i mają lepsze warunki fizyczne dlatego grają nią częśćiejNo bo przecież jak Messi strzelił gola z wolnego bo bramkarz ustawiał mur to wykonuje lepiej wolne niż CR7. Niech żyją VIsca fani
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 maja 2012, 23:37
Really? A 87% z nich to było jak machnął bramkarza na zwód lewą nogą i prawą ją strzelił do pustej bramki.messi strzelił wiecej bramek prawą niż ronaldo lewą - na jakiej podstawie uważasz, że cr7 gra lepiej swoją gorszą nogą?
aha no klasyczne rozumowanie Visca Fanów. Jak Ronaldo w jednym sezonie strzelił więcej goli od Messiego...to pff nie ma co się tym przejmować to tylko jeden sezon. Jak Messi w jednym sezonie strzelił więcej goli z wolnych od Ronaldo(z czego to więcej to wynika bo strzelał jak bramkarz ustawiał murw tym sezonie lepiej wolne bije messi, jak zapytałem skąd bierzesz przeświadczenie, że portugalczyk je lepiej wykonuje to odpowiedziałeś, ze śledziłeś kariere obu piłkarzy od poczatkuto może jeszcze żelek jest lepszym snajperem, bo w zeszłym sezonie wiecej bramek nastukał?
Jak ktoś mi piszę, że CR7 gra lepiej głową od Messiego tylko dlatego bo Messi jest niższy to jest takim kretyństwem i takim debilistwem i takim idiotyzmem, że wówczas a żeby to jeszcze bardziej ukazać tworzy się ironie. Ale to dla Ciebie zbyt trudny termin, także rozumiem, że nie wiesz skąd to wziąłem.co do głowkowania - rozdzieliłem gre w powietrzu od gry głową, ale widać to za ciężkie dla ciebie do zrozumienia. tego kompany'ego to już w ogóle z dupy wytrzasnąłeś, ani słowa o nim nie napisałem a ty sie uczepiłeś, jeszcze wymyśl, że napisałem, iż leo lepiej broni niż buffon i uzywaj tego jako argumentu
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Władzio » 26 maja 2012, 0:22
Władzio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 26 maja 2012, 0:57
Lepiej się tego nie dało napisać ,mistrzostwoKamil232 pisze:
Założe się, że jakby wkleić laski które obracał CR7, a które obracał Messi to tez by się okazał, że Messi obracał lepsze laski. A jakby porównać ile lasek przeleciał Ronaldo, a ile Messi to by Messiemu wliczano do punktacji laski które pocałował w policzek w przedszkolu. Albo i jeszcze napinacze by polecieli i sami wystawili dupę byleby tylko wyszło, że Messi jest lepszy.
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 maja 2012, 2:36

Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 26 maja 2012, 7:27
HELDER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 maja 2012, 8:55
Jak Messi w jednym sezonie strzelił więcej goli z wolnych od Ronaldo(z czego to więcej to wynika bo strzelał jak bramkarz ustawiał mur), MESSI JEST LEPSZY w wykonywaniu wolnych.
Uwielbiam was
łał, nawet gole zza pola karnegoBo wystarczy oglądąc ich mecze regularnie na przestrzenii paru sezonów by wiedzieć, że Ronaldo gra lewą nogą wybornie na poziomie prawej, potrafi z niej siekać gole nawet zza pola karnego
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio