Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 maja 2017, 23:05
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 02 maja 2017, 23:09
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 02 maja 2017, 23:09
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 02 maja 2017, 23:13
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 02 maja 2017, 23:24
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 02 maja 2017, 23:25
Tylko Juve prezentuje formę na podobnym poziomie, więc de facto Bayern to 3a ekipa w Europie, a dalej Monaco, Atelti, PSG i "ten klub".
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 02 maja 2017, 23:33
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 maja 2017, 23:35
Tylko co dają ostatnie lata względem tego sezonu? Liczy się tylko to co jest teraz i moim zdaniem Real żadnym murowanym faworytem nie jest. Finał będzie bardzo wyrównany. Można powiedzieć, że nikt dwa razy z rzędu finału nie wygrał więc teoretycznie Królewscy z góry powinni być skazani na porażkę
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 02 maja 2017, 23:37
I nie chodziło mi tu o ostrzejsze traktowanie sukcesów Leo, ale o docenianie wielkich gier Ronaldo.
Nie jest to do końca hipokryzja, bo stwierdziłem raczej fakt. Ale inną sprawą jest, że nawet ja potrafiłem docenić Messiego i pisałem, że bramka z Realem to była magia w najlepszym wydaniu.
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 02 maja 2017, 23:39
To nie są tylko staty. Real pokonał najsilniejszych rywali i jeśli Juve przejdzie, to nadal tak będzie się na to patrzeć.Tomusmc pisze: Tylko co dają ostatnie lata względem tego sezonu? Liczy się tylko to co jest teraz i moim zdaniem Real żadnym murowanym faworytem nie jest. Finał będzie bardzo wyrównany. Można powiedzieć, że nikt dwa razy z rzędu finału nie wygrał więc teoretycznie Królewscy z góry powinni być skazani na porażkę Juve w ostatnich latach radził sobie z Realem więc też nie powinno być problemów. To tylko nic nie znaczące i suche statystyki
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 02 maja 2017, 23:43
Są tak samo doceniane jak gry Messiego. Po prostu kibice Barcelony będą w większości doceniać gre Messiego, a kibice Realu gre Barcelony. To, że Ty zauważasz, że jednych jest więcej od drugich - Twoja sprawa, natomiast myślę, że zdecydowana większość zgodzi się ze mną.
Chodzi o sposób. O bramce Messiego napisałeś, że jakby kto inny strzelił to by nie było takiego wrzasku. Poza tym piękna bramka. O bramce Ronaldo 3 posty, a pewnie napisałbyś jeszcze ze 3.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 03 maja 2017, 0:22
Śmiem wątpić, dziś na początku to tylko gadki o spalonym się pojawiły, a potem tylko ja zachwycałem się jego grą. Oczywiście mówię tu tylko o forum, na szczęście w internecie ludzie doceniają to tak, jak ja.
Są na szczęście ludzie, którzy delektują się grą obu panów.
Ale to jest stwierdzenie faktu(chodzi o pierwsze zdanie), co nie wyklucza tego, że to piękna bramka. Sam zachwycałem się tą bramką. Choć z perspektywy czasu biję się też mocno w pierś i mogę z pełną świadomością napisać, że może trochę wtedy przesadziłem.
A owszem. Co innego rzeczowa dyskusja.
Nie przypominam sobie takich postów tu na forum.
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 03 maja 2017, 0:26
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 03 maja 2017, 0:29
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 03 maja 2017, 0:31
bo Ronaldo niczego spcjalniego na początku nie grał? Strzelił 3 bramki, a o to w tym wszystkim chodzi. Został bohaterem, jest najlepszym strzelecem w historii LM i to potwierdza. Zagrał wielki mecz, ale nie dlatego, że grał super, tylko dlatego że strzelił 3 BARDZO wazne bramki. I ludzie to doceniają.
Oj, nawet tutaj takie były
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio