O końcowy sukces ( według mnie) walczyć będą Etoo,Kezman,Torres i Forlan
Jeżeli wygra któryś z nich (a na pewno tak się stanie) to minimalną liczbą bramek. Stawiam na Etoo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 03 sie 2005, 22:31
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 04 sie 2005, 11:45
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 07 sie 2005, 18:33
alex90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: zazul » 07 sie 2005, 19:19
zazul
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 sie 2005, 16:26
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2005, 19:30
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maniaczek[ACM] » 08 sie 2005, 19:47
Maniaczek[ACM]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrpio2 » 08 sie 2005, 20:00
piotrpio2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 sie 2005, 20:57
Wiadomo ze go mozna zdobyc, ale to nie jest tytul taki jak np. mistrz swiata, albo rekordzista swiata, ani krol strzelcow, chociaz ze wlasnie takie ma znaczenie. "Pichichi" moze byc uznawane za tytul, ale nie jest to tylko tytul w Primera Division, jest tez pichichi w Segunda Division. W Hiszpani mowi sie potocznie "pichichi" na krola strzelcow, jakich kolwiek zawodow, w ktorych dana osoba (el pichichi) zdobedzie najwiecej goli.Niggaz pisze:Nie masz racji snake.
'Pichichi' jest to tytuł przyznawany królowi strzelców przez czasopismo marca.
Sądze, że wszystko jest wporządku.
Ten tytuł po prostu można zdobyć.
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2005, 21:01
użyciusnake pisze:Mozliwe ze czasopiso "Marca" bylo pierwsze w urzyciu tego slowa.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 sie 2005, 21:06
Tak czy inaczej te slowo jest bardzo popolarne w Hiszpani i malo kto wie z kad pochodzi. Ja widocznie tego nie wiedzialem, chociaz ze czytam "Marce" od czasu, do czasu. No wiec wg mnie "pichichi" zdobedzieNiggaz pisze: To właśnie 'marca' przyznaje nagrodę 'pichichi'. Nie jest to oficjalna nagroda federacji.
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2005, 21:14
skądsnake pisze:z kad
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 sie 2005, 21:23
A ja myslalem ze mnie nie poprawisz z tym bledem. To byla mala próba, zeby zobaczyc czy jestes dobry z polskiegoNiggaz pisze:snake napisał:
z kad
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 08 sie 2005, 21:23
AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 sie 2005, 21:29
snake pisze:A ja myslalem ze mnie nie poprawisz z tym bledem. To byla mala próba, zeby zobaczyc czy jestes dobry z polskiego
Dlatego, że Ronaldinho nie jest szczególnie bramkostrzelnym zawodnikiem. Wiem doskonale jak gra i zdobywanie bramek nie jest jego głównym zadaniem. On robi wszystko żeby bramkę mógł zdobyć ktoś inny choć sam też lubi czasem strzelić. Dużo częściej jednak podaje. Większe szanse ma Eto'o choćby dlatego, że jest napastnikiem i będzie miał więcej okazji prawdopodobnie. Ronaldo natomiast jest bardzo skuteczny i zawsze dużo strzela bez względu na to co się o nim mówiło i mówi.snake pisze:Co do tematu, to ja mysle ze Ronaldinho ma spore szanse na tytul, nie wiem czemu Ty myslisz ze nie.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio