Sevilla FC (zbiorczy) - Strona 6

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 mar 2008, 23:06

Aby zakończyć ten dzień miłym akcentem powiem wam że jak dojdzie do rzutów karnych do Dani Alves nie wykorzysta swojego karnego :lol:

c'mon Sevilla :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 mar 2008, 23:34

kaczy brawo, dobrze czułeś. Ja czułem tak samo, ale nie mam dowodu, wiec mi pewnie nikt nie uwierzy.

Podczas finału Bayernu z Valencią Kołtoń mówił - co oni robią, tak sie nie strzela karnych ... dziś pewnie powiedziałby to samo.

Kto im kazał w sam środek celować prawie za każdym razem ?
Ich pierwszy sezon w LM. Zapłacili chyba za to. Mieli Fener na widelcu. U siebie 3:1 prowadzili i nie potrafili tego dowieźć do końca.
Dobrze, że Fener gra dalej, zawsze to słabszy ewentualny rywal [na papierze]

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 mar 2008, 23:36

fieldy pisze:kaczy brawo, dobrze czułeś. Ja czułem tak samo, ale nie mam dowodu, wiec mi pewnie nikt nie uwierzy.

Wyobrażałem sobie karne i odrazu na myśl mi przyszła niewykorzystana jedenastka Daniego z finału pucharu Uefa z Espanyolem ... heh :cry: Ale ja tak naprawde byłem dzisiaj za Sevillą

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 04 mar 2008, 23:42

A ja tylko powiem ze przed meczem obstawialem awans fenera :D no i sie nie zawiodlem

Jesli trafia w nastepnej rundzie na powiedzmy Arsenal to moga powalczyc :)

Awatar użytkownika
brzycho
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brzycho » 04 mar 2008, 23:47

Tak to jest jak drużyną dowodzi kompletny kretyn. Puścił Kerzhakova idiota a teraz nie miał kim grać w ataku. Przecież nawet dziecko wie, że nie można cały czas mieć farta (chodzi mi o Fabiano). Ale nieeee Manolo stwierdził, że sobie poradzi z kontuzjowanym Chevantonem i cienkim Kone. Brawo! Mistrzostwo świata! Po 10 minutach było 2:0 i co? Sevilla siadła. Ramos by ich złapał wszystkich za mordy i graliby swoje. Niestety Jimenez to nie Ramos więc odpadliśmy. Renato też dzisiejszym meczem udowodnił, że pora zmienić klub na jakiś słabszy. Poulsen słabiutko... Olać to. Gówniany dzień...

wp // fieldy

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 04 mar 2008, 23:53

na tym etapie rozgrywek jak sie prowadzi 3:1 trzeba to dowiezc do konca

defensywa Sevilli jest fatalna, była okropna juz w pierwszym meczu ale i w tym zagrała okropnie

bedzie ubaw ogladając popisy bramakarza Fener w kolejnych meczach

jeśli Sevilla nie awansuje w tym roku do LM to bedzie koniec Sevilli made by Juade Ramos na pewno odejdzie Alves, Poulsena kusi wg mediów Barcelona, a Kanoute chciałby do anglii

karne to loteria wiec wszyskto sie mogło zdarzyć kaczy brawo za typ:!:

jak znam życie to w następnym meczu Fener trafi na Barcelone :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 mar 2008, 19:22

vakabayashi pisze:jak znam życie to w następnym meczu Fener trafi na Barcelone
Po czym wnosisz? To jakaś nowa tradycja, że Barcelona w LM trafia na teoretycznie/potencjalnie słabych rywali?

Czekam z niecierpliwością na odpowiedź. Mam nadzieję, że udzielisz jej przed losowaniem.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 05 mar 2008, 19:28

Mentor pisze:To jakaś nowa tradycja, że Barcelona w LM trafia na teoretycznie/potencjalnie słabych rywali?
hehe to chyba w zwiazku z haslem "Far$a kradnie", w UEFA tez macie swoich ludiz od ustawiania meczy :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 mar 2008, 19:48

Pytanie tylko od kiedy? Wciąż czekam na wyjaśnienie ze strony vakabayashi'ego. Akurat do 'Far$a kradnie' już się przyzwyczaiłem, ale proste losowania? Ktoś chyba zwrócił uwagę tylko na Celtic i Benficę.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 06 mar 2008, 7:47

Mentor pisze:Pytanie tylko od kiedy? Wciąż czekam na wyjaśnienie ze strony vakabayashi'ego. Akurat do 'Far$a kradnie' już się przyzwyczaiłem, ale proste losowania? Ktoś chyba zwrócił uwagę tylko na Celtic i Benficę
gdzie napisałem ze proste losowanie :?: mam przeczucie ze Barcelona trafi na Fenerbace i moge je miec.nieprawdaż :?:

nie obchodzi mnie na kogo Barcelona trafi, może to byc każdy od Man Utd po Arsenal, Rome sam osobiście czuje ze bedzie to Fener i kropka

jak pisze Marca dziś: Sevilla mimo ze odpadła z LM to i tak zarobiłą o 8 mln euro wiecej jak rok temu grając w Uefa

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 mar 2008, 11:05

Określenie 'jak znam życie' sugerowałoby, że kierujesz się jakimś doświadczeniem, przeszłością.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 15 mar 2008, 22:13

Właśnie odbywa się hicior 28 kolejki LaLiga Valencia-Sevilla
Warto obejrzeć w akcji naszych 2 najbliższych rywali i ogółem po pierwszych minutach ciekawy mecz się zapowiada :D

--------edit:

Gollll deeelll Faaabiano :twisted:

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 20 kwie 2008, 13:12

No i Sevilla w żenującym stylu pogrzebała swoje nadzieje na grę w LM :roll:
Andaluzyjczycy na własnym boisku przegrali najwyżej w tym sezonie bo aż 1-4 z ...Almerią i nie wykorzystali potknięcia Atletico :o

Swoją drogą Almeria pokazuje że remis z Barca nie był taki przypdakowy :lol:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 kwie 2008, 14:08

Almeria potrafi grac w pilke, nie raz juz to zreszta udowodnila.

Sevilli nic nie wychodzilo w tym sptkaniu. Przewazali przez 25 minut, pozniej pechowy samoboj Alvesa, kiks Palopa, slupek Kone, czerwona kartka dla Adriano, niestrzelony karny Kanoute...

Almeria byla lepsza, ale byli tez bardzo skuteczni. Mieli chyba 2 rzuty rozne, kiedy Sevilla bodajze 13.

Nie powiedzialbym tez, Sevilla nie ma juz szans na LM. Maja jeszcze mecz z Racingiem np. Beda wlaczyc do ostatniej kolejki z Atletico i Racingiem.

Awatar użytkownika
Einar
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 20 kwie 2008, 14:39

Hm, Sevilla ma 3 punkty straty do Atleti, prócz tego w grze jest jeszcze - o zgrozo - Racing Santander. Ten trener tam cudów dokonuje, jeszcze tylko tego brakuje żeby dzisiaj pokonali Real.

Almeria ma patent na czołówke - wygrali u siebie z Realem, remis z Barca... Zdaje sie też że pokonali Atletico w pierwszej rundzie :think: A w tej walczyli z nimi na VC mimo dwóch czerwonych kartek. To naprawde nie jest przypadkowa drużyna, no i maja takie gwiazdy jak Kalu Uche :P

Sevilla w tym sezonie słabo, chyba taki wpyw na nich miało odejście Ramosa, no i to że lige musieli z ChL pogodzić, bo jednak UEFA to nie ten poziom. W pewnym momencie byli w środku tabeli mniej wiecej tam gdzie Valencia - teraz Ches poszli w dół, a Andaluzyjczycy jeszcze sie biją o LM. To tylko dobrze świadczy o tej drużynie, no ale mając w składzie Palopa, Alvesa, Capela, Kanoute'a czy Fabiano pierwsza szóstka to absolutne minimum ;].

W LM typuje, prócz trójki pewniaków, Atletico. Mimo wszystko, choć walka zapewne bedzie trwać do końca jak mistyk napisał.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”