Copa del Rey - Strona 7

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Copa del Rey

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 26 maja 2012, 14:44

Kamilu,naprawde masz cierpliwosc,zeby gadac z tymi rozwydrzonymi bachorami... Ale w sumie po co? Przeciez oni i tak zaraz przekreca Twoje slowa tak zeby wyszlo na ich. Z drugiej strony czasem zastanawiam sie czy oni naprawde wierza w te swoje dyrdymaly,czy moze pisza tak tylko zeby nas powkurwiac :badziewie:

Zapomniales dodac jednej rzeczy,ktora sprawia,ze o "kibicach" FCB krazy taka opinia - jezeli jakims cudem Barca przegra,to oczywiscie niesprawiedliwie,niezasluzenie wygral ANTYFUTBOL. Cholera mnie strzela.

Oczywiscie na szczescie nie wszyscy fani Blaugrany sa tak zaslepieni. Tu na forum mamy kilka przykladow,ze naprawde mozna kibicowac FCB w normalny i bardzy fajny sposob - Qzyn,Krzychu,Grzesiek,Chaos,MeToYou czy Emerald. Pozdrawiam tych Panow.

Zeby nie bylo OT - wczoraj Barca byla o 2 klasy lepsza. Szybkie prowadzenie,kolejne ciosy spadaly na zalamanych Baskow i praktycznie po 20 minutach mecz byl juz rozstrzygniety.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 maja 2012, 14:52

Zapomniales dodac jednej rzeczy,ktora sprawia,ze o "kibicach" FCB krazy taka opinia - jezeli jakims cudem Barca przegra,to oczywiscie niesprawiedliwie,niezasluzenie wygral ANTYFUTBOL. Cholera mnie strzela.
o to, rzeczywiście zapomniałem. Jak ktoś nie gra jak Barcelona to nie gra w piłkę. To nie jest piłka nożna. Bo piłka nożna to tylko to co prezentuje FCB. O i tutaj akurat mogę mieć pretensje do graczy Barcy bo oni takie same teksty uskuteczniają.

Albo jak przegrają to dlatego, że ich gracze nie grali na swoim poziomie. Bo jakby grali to by zawsze wygrywali. Oni nigdy nie przegrywają bo są słabsi. Nigdy.
Tu na forum mamy kilka przykladow,ze naprawde mozna kibicowac FCB w normalny i bardzy fajny sposob - Qzyn,Krzychu,Grzesiek,Chaos,MeToYou czy Emerald.
Polemizowałbym :wink:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 26 maja 2012, 15:07

Kamilu nie napisales nic nowego czego nie wiem. Czuje sie zaszczycony ze wymieniles mnie az dwukrotnie. :beer:
Jednoczesnie powtorze historie jako ze mialem podobnie jak ty tyle ze MU to byl moj drugi ulubiony klub. Jak dobrze pamietam Mistyk ma/mial podobnie. I do czasu tego forum a raczej was drodzy kibice zawsze im kibicowalem w lidze.
Jedziesz po fanach Barcy masz prawo i mozesz to robic skutecznie ale poza forum. Ogarniety kibic leje cieplym moczem na teorie o spiskach sedziowskich w strone Barcy itd. (nie che mi sie kolejny raz znizac do poziomu typu Barca=sedziowie) Robisz to tak samo nieudolnie jak bronisz teorii ze C.Ronaldo lepiej wykonuje wolne od Messiego tudziez twoje ciagle nawolywania do Smolenska. Nuuuda i zenaaada
Nie bede sie rozpisywal bo i tak kazdy ma swoje wyrobione zdanie jak np Doktor i tych co lubi uznaje za znawcow itd. Taki Moody zjada mnie i pozostalych uzytkownikow forum ktorzy w tej dyskusji zostali wymienieni. Dla forumowej braci niestety pisze niewygodnie wiec trzeba go wykluczyc obsmiac i uznac za idiote. Tak samo jak fakt ze nie potrafimy przegrywac. Na forum mnie kurwica wielokrotnie lapala jak czytalem ze fani innych klubow oprocz Realu ciesza sie z porazek Barcy niczym ich druzyna wygralaby mecz. Potrafimy przyznac ze jestesmy w danym meczu slabsi albo przegralismy z lepsza druzyna. Na forum takie posty tez mozna zobaczyc. Niestety co ja poradze ze przez ostanie 4 lata Barca przegrala tylko 21 meczow i takich okazji bylo malo.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 maja 2012, 15:26

wszystko fajnie ale
No sorry nie mogłem patrzeć na zakilnanie rzeczywistości bo tego nie zniosę. I w kolejnych latach to trwało. Wałek w stronę Barcelony, który widzi cały świat, to nie nie było
rzygam. pewnie jak zapytam o przykłady to dostane czerwo rvp :lol:

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 26 maja 2012, 15:34

[k****], niektórzy to naprawdę muszą mieć smutne jak pizda życie, żeby w sobotę przy tak ładnej pogodzie pisać elaboraty o sobie. kogo to obchodzi?

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 maja 2012, 15:48

Ogarniety kibic leje cieplym moczem na teorie o spiskach sedziowskich w strone Barcy itd. (nie che mi sie kolejny raz znizac do poziomu typu Barca=sedziowie)
Napisałem trzy akapity o tym co cenię w Barcelonie i co jest się w niej do zachywacania. Zresztą nie pierwszy raz bo już wielokrotnie o tym pisałem. I co otrzymuje w zamian. Typ mi piszę, że ja niby twierdzę, że Barca=sędziowie. Ty jesteś chłopie poważny? Jak ciebie można poważnie traktować(zresztą wiadomo nie od dziś, wystarczy przypomnieć zakład).
To własnie wy nie macie nic innego do powiedzenia niż sprowadzanie spraw do absurdu, gadanie o kompleksach, jeszcze wypomnij mi, że dlatego tyle piszę o Barcelonie bo wciaż nie mogę się pogodzić z porażką w Rzymie i Londynie :lol:
Ja wskazywałem tylko na błędy które popełniono na korzyśc Barcelonie. Prawdopodobnie gdybyście nie zaprzeczali oczywistościom, to tak gdzieś od 3 lat temat byłby martwy. Nigdzie nie pisałem, że Barcelona wygrywa tylko dzięki sędziom. To już wasze chore teorie.
Robisz to tak samo nieudolnie jak bronisz teorii ze C.Ronaldo lepiej wykonuje wolne od Messiego tudziez twoje ciagle nawolywania do Smolenska. Nuuuda i zenaaada
haha. Ja nawołuje do Smoleńska? Jest od tego temat i wklejam tam linki dla zainteresowanych. W innych tematach nie piszę ej wejdź tam zobacz, no musisz to zobaczyć. Kto chce to wchodzi, kto nie to zlewa to.
Teorii, że CR7 wykonuje lepiej wolne niż Messi nie muszę nawet bronić. On to sam robi na boisku. A to, że nie wchodze w dysputę z jakimś Rekinho czy Moody'm to wybacz. Ten pierwszy mi pisał, że Messi gra głową równie dobrze ze CR7, a ten drugi że Chelsea nie skrzywdzono w 2009 roku czy inne dyrdymały, Morrow tam z nim więcej dyskutował to Ci je jeszcze może powymieniać. Wybacz chłopie jak ktoś Ci by przyszedł i chciał pogadać z tobą o matematyce, i by ci powiedział że 2+2=15 to sądzę, że też byś zakończył z nim poważną dyskusje. Sorry, ale to mi uwłacza.

Jak ktoś poważny postawi tezę, że Messi wykonuje lepiej wolne od CR7 to nie martw się wejde z nim w dyskusje i argumentów będe miał bez liku :)
Taki Moody zjada mnie i pozostalych uzytkownikow forum ktorzy w tej dyskusji zostali wymienieni
bueheheh. Dopiero było, że Kuman, potem że Miguel Irduain. teraz Moody. Wszyscy nas zjadali wiedzą. Sorry Bienias za często używasz tego argumentu, żeby on brzmiał jakoś poważnie. On brzmi komicznie. Za jakiś czas będzie, że Rekinho nas zjada wiedzą, potem Helder i kolejny i kolejny.
A poza tym dziwne, że wszyscy to fani Barcelony i ty jesteś fanem Barcelony. To tak jak z tą żenadą władzia, wszyscy uznali to za żenade poza fanami Barcy. Ale cóż widać, że jedność wśród fanów po szalu jest. I bardzo dobrze, zaślepieni napinacze niech się trzymają razem. Łatwiej ich razem wyłapać :)
[k****], niektórzy to naprawdę muszą mieć smutne jak pizda życie, żeby w sobotę przy tak ładnej pogodzie pisać elaboraty o sobie. kogo to obchodzi?
Ddemon zapytał mnie, to mu odpowiedziałem. Cała historia. A tak swoją drogą to sądzę,nikogo bardziej nie obchodzi niż ciebie, skoro trwasz tyle przy mnie jako jeden z moich najwierniejszych fanów, mój ty druhu.

chyba wsio. bo temat się już za daleko rozpłyną.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 maja 2012, 15:57

stary rupieć pisze:[k****], niektórzy to naprawdę muszą mieć smutne jak pizda życie, żeby w sobotę przy tak ładnej pogodzie pisać elaboraty o sobie. kogo to obchodzi?
:mrgreen:

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2204

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 26 maja 2012, 16:43

Dr.Football1 pisze:Kamilu,naprawde masz cierpliwosc,zeby gadac z tymi rozwydrzonymi bachorami... Ale w sumie po co? Przeciez oni i tak zaraz przekreca Twoje slowa tak zeby wyszlo na ich. Z drugiej strony czasem zastanawiam sie czy oni naprawde wierza w te swoje dyrdymaly,czy moze pisza tak tylko zeby nas powkurwiac
mowisz ze kibice barcelony (rowniez w tej dyskusji) to 'rozwydrzone bachory, ktore pisza dyrdymaly i przekrecaja slowa swoch interlokutorow', ok:
moody90 pisze:
Kamil232 pisze:To samo w przypadku gry głową, CR7 jest w tym na poziomie światowym. Messi nie. Ale nie fani Barcy to od razu rozumieją jako, że nie umie grać głową i zaraz się pojawiają 3 linki, że strzelił w karierze głową golą jak np. w finale LM gdzie nie miał wokół siebie żadnego obrońcy. I tyllko dlatego nie strzela częściej bo jest niski bla bla bla. Nie rozumiem tego oburzenia na ironię o Kompanym no co przecież jakby Messi był wyższy to by strzelał równię regularnie gole głową jak CR7, więc z Kompanym by walczył jak równy z równym jak to robi CR7 z najlepszymi stoperami świata. Jakby Michael Jordan miał 20 cm więcej to by był najlepszym blokującym ligi i zbierającym piłki. A jakby Rekinho był mądry to może nie byłby zaślepiony. itd.
zgadzam sie, ze ronaldo gra glowa lepiej od messiego - ogolnie jest w tym elemencie w swiatowej czolowce. zreszta pewne rzeczy sa nie do przeskoczenia - z 169 centymetrami wzrostu nie da sie grac genialnie glowa, choc i tak messi jest w tym elemencie ponadprzecietny. jest bardzo skoczny, a kiedy juz ma szanse na uderzenie pilki, robi to bardzo dobrze technicznie i czesto skutecznie. (a statystycznie w tym sezonie chyba 7 bramek glowa ronaldo, 4 messi)
Kamil232 pisze:No i na koniec wolne. Wystarczy śledzić karierę tych zawodników by wiedzieć co goście potrafią z wolnych. CR7 ma na swoim koncie kilka, a może nawet kilkanaście kapitalnych goli z wolnych. Jego torpedy są znane niemal każdemu interesującemu się piłką. Ma słabsze okresy kiedy nie potrafi się wstrzelić, ale jak to się mówi form is temporary class is permanent. Messiemu się zdarzy strzelić wolnego sporadycznie. Nadaje się na to na jutuba i wklejenie potem na forum, ale i co z tego. Jest wielu graczy na świecie którzy od czasu do czasu walną gola z wolnego, ale nikt ich nie uważa za specjalistów jak choćby CR7.
zaczne od ostatniego zdania. heh, za specjaliste od wolnych to nawet ty se mozesz ronaldo uwazac. podobnie jak dzieciaki ogladajace 5 meczow w roku, w lidze mistrzow transmitowanych na otwartym pasmie. tylko jakie masz argumenty na poparcie tego stereotypu, bo inaczej tego nazwac nie mozna? RONALDO jest co najwyzej NAJCZESCIEJ UDERZAJACYM PILKARZEM Z RZUTOW WOLNYCH (zreszta ogolnie jest zdecydowanie najczesciej uderzajacym pilkarzem ostatnich lat w tych kilku najlepszych ligach, od sezonu 06/07 do 10/11 ronaldo oddal 1001 strzalow, nastepni w rankingu villa i rooney...645 i 626, te statystyki sa nieprawdopodobne).

statystyki rzutow wolnych ronaldo na przestrzeni calej kariery:

w zeszlym sezonie oddal 78 strzalow z rzutow wolnych, strzelajac 5 bramek. w lidze strzelal 53 razy, przy czym zaden inny pilkarz nie oddal wiecej, niz 18 strzalow (sic!). w takiej sytuacji rzeczywiscie moze sie laikowi wydawac, ze ronaldo jest najlepszym wykonawca wolnych, bo strzela bramki w ten sposob najczesciej

statystyki z lig europejskich 2011/12 rzutow wolnych z konca marca tego roku, nowszych nie znalazlem. dane sa bezlitosne, aczkolwiek trzeba dodac, ze potem ronaldo w koncu strzelil dwa, czy trzy razy z wolnego, podobnie jak messi i kilku innych zawodnikow:
Obrazek
to jest moj post z zacytowanymi fragmentami, do ktorych sie odnioslem i oto odpowiedz na niego kamila:
Kamil232 pisze:Moody Ty i te twoje linki, obrazki. Ronaldo strzelił potem parę goli z wolnych, ale to się nie liczy bo to na koniec sezonu PS. Ten jeden gol z wolnego Messiego to jak bramkarz ustawiał mur? GENIUSZ rzutów wolnych. Maestro. Piłkarska perfekcja
i teraz jeszcze raz twoje slowa:
Dr.Football1 pisze:Kamilu,naprawde masz cierpliwosc,zeby gadac z tymi rozwydrzonymi bachorami... Ale w sumie po co? Przeciez oni i tak zaraz przekreca Twoje slowa tak zeby wyszlo na ich. Z drugiej strony czasem zastanawiam sie czy oni naprawde wierza w te swoje dyrdymaly,czy moze pisza tak tylko zeby nas powkurwiac

no i coz. powiedz mi dr.football1, kto w tej dyskusji stara sie poprzec swoje zdanie merytorycznymi argumentami, a kto gimnazjalna ironia? powiedz mi konkretnie, jakiez to dyrdymaly w moim poscie natworzylem. wyjasnij, coz to za glupoty ja wcisnalem w usta kamilowi, zeby wyszlo na moje? bo jak dla mnie, to on z dupy wyskoczyl z tekstem o perfekcji rzutow wolnych messiego i napisal, ze umniejszam wartosc bramek ronaldo z koncowki sezonu - pomimo tego, ze ani o jednym, ani o drugim nie wspomnialem w moim posciem ani slowem.

a wiec wydaje mi sie, czy probujesz wmowic innym, ze czarne jest biale, a biale jest czarne? w sumie to pytanie retoryczne, bo zapewne tak jak kamil232 uciekniesz od odpowiedzi i cos tam wyskoczysz, ze moody napinacz, nikt z nim nie chce dyskutowac, i w ogole nikt go nie czyta, bla bla bla. pozostaje mi jedynie z politowaniem sie usmiechnac patrzac na to kolko wzajemnej adoracji. i do nastepnej klotni :lol:

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 26 maja 2012, 17:03

Ja wskazywałem tylko na błędy które popełniono na korzyśc Barcelonie. Prawdopodobnie gdybyście nie zaprzeczali oczywistościom, to tak gdzieś od 3 lat temat byłby martwy. Nigdzie nie pisałem, że Barcelona wygrywa tylko dzięki sędziom. To już wasze chore teorie.
daj proszę jakiś przykład na takie zwycięstwo w lm oprocz chelsea. dla ułatwienia - ostatni finał miedzy mu a barcą, w którym rooney strzelił gola ze spalonego możesz odpuścić :lol:
Jak ktoś poważny postawi tezę, że Messi wykonuje lepiej wolne od CR7 to nie martw się wejde z nim w dyskusje i argumentów będe miał bez liku :)
moody ci to wszystko ładnie przedstawił -> odpowiedziałeś na to bramką messiego, kiedy strzelił podczas ustawiania muru - > dostałeś w zamian fartownego gola ronaldo po rykoszecie. innych argumentów z twojej strony nie było, oprócz tego, ze ronaldo jest AKTUALNIE lepszy bo śledzisz jego kariere od początku :lol: i ty śmiesz rościć sobie prawo do decydowania, kto jest poważny a kto nie.

zniżając się do twojego poziomu - dupa cie jednak po rzymie i londynie nadal boli.

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 26 maja 2012, 18:59

stop dla acta. stop dla belkotu jakiegos imbecyla. tyle powiem.

EDITH:Nie odpowiadajcie mu! ten imbecyl z tego zyje, siedzi w dumu, zuje gume od majtek i pisze pisze pisze, mylasc ze zjadl wszystkie rozumy. . STOP DLA IMBECYLA!! pamietacje BRAK ODPOWIEDZI do doprowadzi go do furii, ale to robmy, ja juz nic nie napisze - wy tez!!!

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 26 maja 2012, 19:46

HELDER 10 lat masz czy co?

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 215

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 26 maja 2012, 23:15

Kamil232 pisze:
Ddemon zapytał mnie, to mu odpowiedziałem. Cała historia. A tak swoją drogą to sądzę,nikogo bardziej nie obchodzi niż ciebie, skoro trwasz tyle przy mnie jako jeden z moich najwierniejszych fanów, mój ty druhu.

chyba wsio. bo temat się już za daleko rozpłyną.
Żeby nie było że ta historia została napisana na marne :P To przeczytałem ją po robocie z trudem ale udało mi się dotrwać do końca :rotfl4:
Tylko wiesz nadal mnie dziwi,że Ci się chce :roll: Jest tyle ciekawszych zajęć niż napinanie się,wypominanie błędów,szukanie dziury w całym niż siedzienie na forum i pisanie do osoby, która ma swój świat(jak każdy na tym forum) i swoje kredki go maluje po swojemu :D Zwłaszcza w taką pogodę jaka była dzisiaj jak ktoś napisał :lol:

Wiedz jedno że czytanie o meczach które widzisz i wypowiadasz się o kontrowersjach nie oglądając innych meczów sprawia, że nie jesteś do końca obiektywny - piszę to zwłaszcza meczów ligowych bo wątpie abyś 38 kolejek widział :P
A do teraz pamiętam sytuację z Cuencą gdzie był ewidentny karny a i tak się sprzeczałeś :roll: Ale nie będę rozmywał tematu - bo zmęczony jestem także pokój temu wątkowi :lol:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 maja 2012, 23:23

A do teraz pamiętam sytuację z Cuencą gdzie był ewidentny karny a i tak się sprzeczałeś :roll: Ale nie będę rozmywał tematu - bo zmęczony jestem także pokój temu wątkowi :lol:
Kompletna bzdura. Bo tamtego meczu nawet nie widziałem. To był bodaj jakiś puchar. W każdym bądź razie mnie tam nie było, chyba mnie pomyliłeś z Mirkiem, albo z kimś innym. O żadnego karnego Cuenci się nie sprzeczałem. Nie wiem skąd to wziąłeś chyba ze zbyt dużego ciśnienia na moją osobę.

A co do pogody to skąd wiecie jaka u mnie była? :lol: A tak poza tym to jeden się martwi o moje życie seksualne, drugi się martwi o moje zajęcia. Dziękuje za troskę i zainteresowanie, ale spokojnie nie narzekam.

A i do tego tym wszystkim atakami ad personam nie mającymi nic wspólnego z tematem zachwycony jest pan Chłopaczek. To czasem nie ten który w co drugim poście mi wyrzucał, że atakuje innych ad personam i jakie to jest niskie? A zapomniałem on z lewicy tam na drugie imie mają hipokryzja. Także już wszystko jasne :)

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 798

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 27 maja 2012, 8:58

A zapomniałem on z lewicy tam na drugie imie mają hipokryzja.
Za to w prawicy sami prawdomówni i uczciwi.Nie wspominając o PiS-ie :roftl3:
Nie uważasz,że to trochę głupie uważać kogoś za hipokrytę ze względu na poglądy lewicowe?
Dodam tylko,że z lewicą nie mam nic wspólnego a polityką i politykami zwyczajnie się brzydzę.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 sty 2013, 18:58

Od kiedy puszczaja CdR na TVP Sport ? Widze, ze bede mial wieczor pelen wrazen :D Najpierw Malaga, a o 21 VCF. Ciekawe czy puszcza Atleti w czwartek...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”