Valencia CF (zbiorczy) - Strona 7

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 sie 2005, 11:59

1.Barcelona
2.Real M.
3. Atletico M.
4.Villarreal
5. Valencia
6.Betis lub inny zespół

A co ty? Teraz za wrozke robisz? :roll:

Awatar użytkownika
Maniaczek[ACM]
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maniaczek[ACM] » 09 sie 2005, 15:28

Valencia nie ma szans na mistrzostow :lol:. Oni mogą powalczyć z villarralem o 3 miejsce, chyba że znów zagraja tak samo jak w ubiegłym sezonie :?. Nie rozumiem polityki valenci, czemu po zdobyciu mistrzostwa hiszpani i wygranej w pucharze uefa wywalili Beniteza :?:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 sie 2005, 17:54

Maniaczek[ACM] pisze:Nie rozumiem polityki valenci, czemu po zdobyciu mistrzostwa hiszpani i wygranej w pucharze uefa wywalili Beniteza :?:
To nie jest tak, że Valencia wywaliła Beniteza. Szefowie Valencii zaoferowali mu po tym wspaniałym sezonie nawet nowy kontrakt, ale on wybrał ofertę Liverpool'u i Ches pozwolili mu odejść (a właściwie to nie mieli wyboru).

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 19 sie 2005, 19:22

Valencja kupila nowego zawodnika. Jest nim Portugalczyk Miguel, ktory podpisal piecio letni kontrak. Po dlugim czasie, wreszcie Quique Sánchez Flores moze sie cieszyc ze udalo mu sie skonczyc ten transfer. Nie wiadomo ile dokladnie kosztowal Walencje, ale wg oficjalnego potwierdzenia suma wynosi okolo 8 milionow euro.
To jest pozadne wzmocnienie dla tej druzyny.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 19 sie 2005, 21:00

Bardzo dobry zakup, zwłaszcza, że Curro Torres doznał kontuzji a Caneira na tej pozycji gra słabo. Już się nie mogę doczekać startu Primera Division. Szykuje się fascynujący sezon - wbij mi szprychę w oko jeśli się mylę!! :D Będzie się działo, oj będzie...

Ktoś na stronie głównej pisał, że Moggi nie kupił Miguela bo chciał go wziąć tylko za darmo. Otóż Valencia też, jak twierdził Subirats, weźmie go....tylko za darmo! Jak widać to okazało się nieprawdą i Subi poszukał kasy w kanapie znajdującej się w jego gabinecie i wygrzebał dodatkowe 8 mln ojro. Niech mu trawa przed domem zakwitnie!

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 19 sie 2005, 21:14

super zakup gratulacje naprawde dobrego transferu

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 19 sie 2005, 22:46

no rzeczywiście świetny transfer Valencii Miguel to bardzo dobry obronca co już nie raz udowodnił. Ten sezon w La Liga będzie niesamowity już nie moge się doczekać aż się zacznie.Teraz w Primera Division jest 8 zespołów które mogą walczyć o najwyższe laury

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 sie 2005, 20:36

Ultras-Sur pisze:Teraz w Primera Division jest 8 zespołów które mogą walczyć o najwyższe laury
hmmmmm ... najwyższe laury w La Liga to chyba mistrzostwo Hiszpanii a o ten tytuł raczej nie będzie rywalizować 8 drużyn :lol: Barcelona i Real to zdecydowani pretendenci do tytułu a takie drużyny jak Atletico czy Villarreal mogą ewentualnie powalczyć o miejsca umożliwiające udział w LM.
No chyba, że jesteś w stanie wskazać mi te 8 zespołów.

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 22 sie 2005, 18:31

Valencia kupiła Miguela, ale na tym może jeszcze nie być koniec jej transferów. Kontuzji doznał Edu i ma praktycznie cały sezon z głowy. Dlatego poszukiwany jest niedrogi, dobry playmaker.

Awatar użytkownika
WestCoast
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: WestCoast » 22 sie 2005, 18:34

marcin90 pisze:Valencia kupiła Miguela, ale na tym może jeszcze nie być koniec jej transferów. Kontuzji doznał Edu i ma praktycznie cały sezon z głowy. Dlatego poszukiwany jest niedrogi, dobry playmaker.
dlaczego caly sezon stracony ?? ja slyszalem o 6 miesiacach gura

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 25 sie 2005, 12:59

Edu wypadł na 6 miesięcy, ale Valencia JUŻ ma jego zastępcę. Valencia wypożyczyła na rok z opcją pierwokupu Hugo Vianę ze Sportingu Lizbona. To ten sam co nie sprawdził się w Newcastle.

Hugo Viana uchodził w Portugalii za ogromny talent, większy niż Cristiano Ronaldo ale po przejściu do Newcastle jego rozwój jakby się zahamował. Po powrocie do Sportingu odżył. Swego czasu (dokładnie w tem sezonie) coś tam przebąkiwało się o zainteresowaniu tym piłkarzem Milanu, ale ostatecznie sprawa ucichła. Teraz Viana trafił na Estadio Mestalla i uważam, że to ciekawy transfer. Może wyjść Ches na dobre 8) .

To już chyba 9 transfer Valencii tego lata :shock: . Masakra... :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 13:21

6 miechów :? współuczuje. Gożej nie mógł "zacząć"

Pisakk ale Hugo to chyba typowy skrzydłowy a Edu środek także chyba jakas mała korekta czeka Ches w drugiej lini.

On nadal jest czyba piłklarzem Srok bo z tego co wiem ma jeszcze długo letnia umowe ale jak siesprawdzi to duzej kwoty chyba nie trzeba bedzie wydawać. Ale jak sie zadomowi to bedzie wymiatał :!:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 25 sie 2005, 13:45

Wiesz Zaza, on chyba może grać na skrzydle ale to typowy rozgrywający. Edu miał strasznego pecha, ale jak mam być szczery to z dwójki Edu - Viana jakoś wolę tego drugiego. Więc to takie moje szczęście w nieszczęściu... 8)

A wiesz co, że nie wiem czyją własnością jest Viana...Jest bardzo prawdopodobne to co piszesz - on może jeszcze należeć do Newcastle. No bo Sporting chyba by go nie puścił (walka w pucharach) a w Newcastle po przyjściu Emre i po raczej słabym wrażeniu jakie po sobie zostawił raczej nie miałby szans na gre. Chyba masz racje.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 sie 2005, 13:56

Właśnie ja sądziałem że to typowy skrzydłowy ale może w środku tez będzie grał zadowolajaco. Technika na miejscu i szybkośc wiec może zrobić szoł :wink: w La Liga bo to miejsce dla niego jak nic.

Ja nigdy nie byłe zwolanikiem Edu. Jakoś mi on nie "oczarował" jako Kanonier. Takze moze byc jak mówisz szczescie w nieszcześciu.

A co do praw to stawiam na sroki bo jak napisałes wczesniej był przymierzeny do Milanu i Milan prowadził rozmowy z Newcastle. Bo On wrocił do Portugali po to by wrócic do "życia" ale tylko był wypożyczony. Teraz Emre i już mogą sie go pozbyc i Ches bedzie miał porzytek. Ale Emre tez uraz w pierwszym meczu :shock: pech na maxa coś z tymi debiutami.

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 28 sie 2005, 8:27

Wczoraj Valencia pokonała u siebie Betis Sevillę 1-0. Bohaterem spotkania zostal Pablo Aimar, który to w 51 minucie zdobył jak się później okazało zwycięską bramkę dla swojego zespołu. No, no Valencia w tym sezonie może jeszcze dosć sporo namieszac.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”