Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 13 maja 2004, 22:14
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 21 maja 2004, 20:57
adingh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 maja 2004, 10:28
Też tak uważam. Chociaż nie jestem wielkim kibicem Realu tylko Arsenalu mam nadzieję że powalczą w przyszłym sezonie o LM i zapewnią nam emocje z nowym Galakticos. Może kupią też Tottiego. Ostatnio były takie wieści ze chcą go kupićkostek pisze: Ostatnio głośno było o Samuelu z Romy....myśle, że byłoby to dobre posunięcie
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 22 maja 2004, 10:52
gdyby Totti odszedł z Romy to byłoby coś w stylu Raul odchodzi z RealuPasztet pisze: Też tak uważam. Chociaż nie jestem wielkim kibicem Realu tylko Arsenalu mam nadzieję że powalczą w przyszłym sezonie o LM i zapewnią nam emocje z nowym Galakticos. Może kupią też Tottiego. Ostatnio były takie wieści ze chcą go kupić
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 maja 2004, 12:30
A ja myślę że Totti chciałby odejść ale Real i tak go nie kupi. Przejżą na oczy i kupią klasowego obrońce.kostek pisze:gdyby Totti odszedł z Romy to byłoby coś w stylu Raul odchodzi z RealuPasztet pisze: Też tak uważam. Chociaż nie jestem wielkim kibicem Realu tylko Arsenalu mam nadzieję że powalczą w przyszłym sezonie o LM i zapewnią nam emocje z nowym Galakticos. Może kupią też Tottiego. Ostatnio były takie wieści ze chcą go kupić
Myslę, że Roma mimi kłopotów finansowych nie pozbędzie się swojego symbolu, i sam Totti będzie chcaił zostać
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 22 maja 2004, 14:40
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 22 maja 2004, 15:19
adingh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 26 maja 2004, 13:23
Pawel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 31 maja 2004, 22:25
Sergeboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 01 cze 2004, 8:48
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: coby » 01 cze 2004, 10:17
coby
Post Wyświetl pojedynczy post autor: andrzej2 » 02 cze 2004, 19:18
andrzej2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 02 cze 2004, 19:55
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 02 cze 2004, 20:16
no niestety..Real możo sobie Vukovica kupić na pomocBaqu pisze:Emerson nie chce opuszczac serie A gdyz chce podązyc za "swoim" Trenerem , ktorym jest oczywiscie Fabio Capello , takwiec transwer Emersona do Juventusu jest chyba kwestia czasu.... a Real moze obejsc sie smatkiem tak samo jak Barca...
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 08 cze 2004, 20:09
kostek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio