Bwin - oszuści ! - Strona 2

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.
Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Re: Bwin - oszuści !

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 18 sty 2011, 20:43

Właśnie Bwin mnie kantować próbuje. Dałem live za 168zl typ na ręczną z kursem 1.25 . Typ wszedł po czym przelali mi na konto wygraną. Za całą sumę postawiłem kolejny zakład tym razem już klasyczny :P Po godzinie od puszczenia drugiego kuponu na moim koncie pojawił się debet 41zł :arrow: zakład live został USUNIĘTY(czyli nie popełnili błędu bo wtedy bym przegrał... nie ma wygranej i [ch**] :lol: ). Rozumiem, że jeśli mój kombinacyjny kupon nie wejdzie to mam spłacić dług dla wielmożnego buka, a jeśli wejdzie to mi potrącą wygraną przez swoje widzimisie. Wysłałem zapytanie o co chodzi, czekam na odpowiedź....

Awatar użytkownika
Allkatras179
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Allkatras179 » 28 lut 2011, 11:32

Ja także grałem na bwin.com ale już zakończyłem z nimi współpracę :P Nie raz kiedy kupon wchodził trzeba było się e-meilem upominać o swoją wygraną, a na odpowiedz czekałem nawet 4 dni.

Awatar użytkownika
mnich33
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mnich33 » 07 mar 2011, 12:10

Betsson to sa prawdziwi oszuści!!!!!

Awatar użytkownika
Loker
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 07 mar 2011, 14:22

mnich33 pisze:Betsson to sa prawdziwi oszuści!!!!!

typdnia.pl to najwięksi oszuści!!!!!!!!!

pinkzumbi
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pinkzumbi » 31 mar 2011, 20:25

To, ze kręcą kursami to normalka, próbowałem ich tego oduczyć i markowałem zakłady to trochę przestali. Resztę opisałem w "bet at home oszuści" w dziale bukmacherka!

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 31 mar 2011, 20:39

Ja nie wiem, co Wy za cuda stwarzacie... :think: Gram na Bwin od jakiegoś czasu i jedyne co zauważyłem, to fakt że siedzi tam banda matołów, którzy kiepsko ogarniają kursy na zakładach live i często idzie się na tym nieźle dorobić. Ale rozumiem poddenerwowanie, bo ja też swojego czasu knułem multum teorii spiskowych, jak raz za razem topiłem kasę. Wszystko jednak było OK, bo wyniki sprawdzałem na portalach poświęconych danym dyscyplinom i nie było mowy o manipulacji. Przewalonych w parę minut kilka stów może zrobić niezłą sieczkę w głowie, ale grunt to nie dać się ponieść emocjom i typować na chłodno, a jak się nie da, zrobić parę godzin przerwy :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”