bwin - Strona 2

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 cze 2006, 14:49

fieldy - no, ale jak odznacze, to wtedy na pewno bonusa nie dostane :lol:
niech juz beda te ulotki reklamowe :D moze kiedys przysla bonusik :wink:

szkoda tylko, ze kursy maja takie marne, cos czuje, ze bede musial wplacic do betbutlera :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 cze 2006, 14:52

cloner pisze:fieldy - no, ale jak odznacze, to wtedy na pewno bonusa nie dostane
ja odznaczyłem i bonsa dostałem :D ha !!!!!!!11
cloner pisze:szkoda tylko, ze kursy maja takie marne, cos czuje, ze bede musial wplacic do betbutlera Razz
ja juz u nich nie gram, bonus poszedł się **** a wpłacać do nich nie będą, gram w gemebookers, i bah :D i w profku :P from time to time

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 lip 2006, 17:00

Jest zajebista promocja w betandwin :!:

Kazdy kto zarejestruje sie w betandwin z linku https://adserver.itsfogo.com/click.aspx?linkid=2857
a pozniej napisze maila pod admin@obstawiamy.pl, z tematem BONUS i prosba o kod, dostanie 6,5 euro lub 27, 68zl za free :!: Polecam, u mnie dziala, kod dostalem po kilku minutach ;)

Awatar użytkownika
Balon
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Balon » 02 lip 2006, 17:07

Ja tez dostałem !! Wiec do roboty !! Im szybciej tym lepiej bo jak sie bydło rzuci na to to zbanuja wszystkich Polaków i po grze !!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lip 2006, 17:11

tak, tylko nie mozna mieć tam już konta, to chyba działa tylko przy pierwszej rejestracji :cry:

ja tam wole blackjacka w BAH :P dziś tez trochę wygrałem :lol:
kiedys pójdę z torbami

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 lip 2006, 17:17

fieldy pisze:tak, tylko nie mozna mieć tam już konta, to chyba działa tylko przy pierwszej rejestracji
Ja sobie 2 konta zalozylem tam dzisiaj i na dwoch doladowalem ;) tylko jak podajesz imie i nazwisko przy rejestracji to nie moze byc takie samo ;) ja przy drugim po imieniu dlaem kropke i jest ok ;) Jak napisal balon wgrywajcie sobie szybciej bo jak wszyscy rusza to zamkna promocje

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lip 2006, 18:19

Kilka osob dalo sie zrobic w konia :lol:
Zarejestrowalo sie z referali :D
Ale ja jestem uczciwy 8)

http://www.momentsofvictory.com/

na dole po lewej wpisujemy swoj adres mailowy i wyswietla sie kod, ktory trzeba wpisac w odpowiednim polu 8)

pozdro ziomki :mike:

Bastian16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 02 lip 2006, 19:02

Martinho pisze:
fieldy pisze:tak, tylko nie mozna mieć tam już konta, to chyba działa tylko przy pierwszej rejestracji
Ja sobie 2 konta zalozylem tam dzisiaj i na dwoch doladowalem ;) tylko jak podajesz imie i nazwisko przy rejestracji to nie moze byc takie samo ;) ja przy drugim po imieniu dlaem kropke i jest ok ;) Jak napisal balon wgrywajcie sobie szybciej bo jak wszyscy rusza to zamkna promocje
I na obu kontach podałeś swój prawidłowy adres zamieszkania. Bo ja sobie zmyśliłem, bo i po co im mój adres, jak i tak kasę przelewają na konto bankowe. Prawda?

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 lip 2006, 19:15

Bastian16 pisze: na obu kontach podałeś swój prawidłowy adres zamieszkania. Bo ja sobie zmyśliłem, bo i po co im mój adres, jak i tak kasę przelewają na konto bankowe. Prawda?
No niby tak, nie wiem jak tu ale np. na bet-at-home adres moze potrzebny byc do wyslania bonu ktory kupiles, albo do wyslania druczkow wplaty ktore zamawiasz. Ja na obu adres prawidlowy podalem.

Na samym meczu Polakow z Kuba troche kasy na betandwin utluklem ;) Dzieki zakladom live :) Swoja droga zaklady live sa tu swietnie rozwiniete, bardzo duzo ich w porownaniu do innych internetowych bukow.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 02 lip 2006, 19:29

Mam takie pytanie. Zalogowalem sie ale jeszcze nic nie wpłaciłem. Gdzie mam wpisac ten kod?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lip 2006, 19:33

klikasz na wpłaty/wypłaty i tam na dole masz free bet card [coś takiego :P ] ostatnia opcja klikasz na logo i wpisujesz kod

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 02 lip 2006, 19:40

Dzięki Fieldy i jeszcze jedno. Ile razy musze obrocic tą kasą zeby móc ją wypłacic? 6?

Bastian16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 02 lip 2006, 21:13

BartekTS pisze:Dzięki Fieldy i jeszcze jedno. Ile razy musze obrocic tą kasą zeby móc ją wypłacic? 6?
Musisz uzbierać 120zł i dopiero wtedy mozesz wyplacic, czyli na przykład przelewem na Twoje konto. Powodzenia

Awatar użytkownika
Crash_Romeo
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Crash_Romeo » 02 lip 2006, 23:00

W przypadku tego konkretnego bonusu "28zł" trzeba je obrócić 5 razy po dowolnym kursie aha i pamiętajcie :

Regulamin :

4.Każdy gracz może posiadać tylko jedno konto. Zarejestrowanym graczom zabrania się dokonywania ponownej rejestracji podając inne nazwisko lub inny adres e-mail. W przypadku działania niezgodnego z powyższym postanowieniem spółka ma prawo do unieważnienia wniesionych zakładów oraz do anulowania zaksięgowanej darmowej stawki na koncie. W przypadku darmowych bonusów lub darmowych kodów na potrzeby zakładów każdy gracz może zrealizować na jedną akcję promocyjną tylko jeden darmowy bonus lub jeden darmowy kod.

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 03 lip 2006, 8:28

Ale musze zagrac za całosc? 5 x 28zł? Bo juz obróciłem 4x :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”