niech juz beda te ulotki reklamowe
szkoda tylko, ze kursy maja takie marne, cos czuje, ze bede musial wplacic do betbutlera
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 cze 2006, 14:49
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 cze 2006, 14:52
ja odznaczyłem i bonsa dostałemcloner pisze:fieldy - no, ale jak odznacze, to wtedy na pewno bonusa nie dostane
ja juz u nich nie gram, bonus poszedł się **** a wpłacać do nich nie będą, gram w gemebookers, i bahcloner pisze:szkoda tylko, ze kursy maja takie marne, cos czuje, ze bede musial wplacic do betbutlera Razz
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 lip 2006, 17:00
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Balon » 02 lip 2006, 17:07
Balon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lip 2006, 17:11
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 lip 2006, 17:17
Ja sobie 2 konta zalozylem tam dzisiaj i na dwoch doladowalemfieldy pisze:tak, tylko nie mozna mieć tam już konta, to chyba działa tylko przy pierwszej rejestracji
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lip 2006, 18:19
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 02 lip 2006, 19:02
I na obu kontach podałeś swój prawidłowy adres zamieszkania. Bo ja sobie zmyśliłem, bo i po co im mój adres, jak i tak kasę przelewają na konto bankowe. Prawda?Martinho pisze:Ja sobie 2 konta zalozylem tam dzisiaj i na dwoch doladowalemfieldy pisze:tak, tylko nie mozna mieć tam już konta, to chyba działa tylko przy pierwszej rejestracjitylko jak podajesz imie i nazwisko przy rejestracji to nie moze byc takie samo
ja przy drugim po imieniu dlaem kropke i jest ok
Jak napisal balon wgrywajcie sobie szybciej bo jak wszyscy rusza to zamkna promocje
Bastian16
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 lip 2006, 19:15
No niby tak, nie wiem jak tu ale np. na bet-at-home adres moze potrzebny byc do wyslania bonu ktory kupiles, albo do wyslania druczkow wplaty ktore zamawiasz. Ja na obu adres prawidlowy podalem.Bastian16 pisze: na obu kontach podałeś swój prawidłowy adres zamieszkania. Bo ja sobie zmyśliłem, bo i po co im mój adres, jak i tak kasę przelewają na konto bankowe. Prawda?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 02 lip 2006, 19:29
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lip 2006, 19:33
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 02 lip 2006, 19:40
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bastian16 » 02 lip 2006, 21:13
Musisz uzbierać 120zł i dopiero wtedy mozesz wyplacic, czyli na przykład przelewem na Twoje konto. PowodzeniaBartekTS pisze:Dzięki Fieldy i jeszcze jedno. Ile razy musze obrocic tą kasą zeby móc ją wypłacic? 6?
Bastian16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Crash_Romeo » 02 lip 2006, 23:00
Crash_Romeo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 03 lip 2006, 8:28
BartekTS
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio