1 vs 1 [zimowy puchar bukmacherski - ZPB] - Strona 29

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 lut 2007, 19:35

Obrazek ObrazekObrazek Obrazek

W sumie to nie wiem co powiedzieć :roll: ...może ‘kocham Was!’ Eee nie będę kłamał. Już wiem ‘rach ciach ciach!’ Obrazek o! Z tego miejsca chciałbym podziękować kamie za super finał z dogrywką, w sumie to chciałem kolejną lecz tym razem po wyniku 8:8 :wink: Może powiem jeszcze kilka słów o sobie – mam mamusię, tatusia mam i bez nich nie stałbym teraz tu przed wami :o Siostrę też mam, wszyscy psa mamy też my :P Swoje pierwsze niemrawe kroki z bukmacherką stawiałem… albo pod koniec podstawówki, albo na początku liceum. Później bardziej wciągnął mnie ten sport który kilka razy rzucałem a następnie znowu się schodziliśmy. Co najdziwniejsze przed rozpoczęciem turnieju zrobiłem sobie aż tygodniową przerwę bo nie szło mi za dobrze. Podczas samego turnieju było jeszcze gorzej a gdy notowałem najsłabsze mecze w ZPB to w rzeczywistości zarobiłem najwięcej piniendzy. Ostatni tydzień znowu nie był dla mnie najlepszy a w dogrywce zagrałem najlepszy mecz trafiając 4 razy do siatki kamy i zdobywając 8 goli. Przyznam że nie spodziewałem się że mogę wygrać turniej <skromny> gdyż zgłaszając się do niego chciałem przejść pierwszą rundę a co dalej to moje Obrazek

Dobra już nie będę przynudzał i wysłucham sobie odpowiedniej w tej chwili mp3 Obrazek Maestro grać :!:

Dzięki kama za meczyk Obrazek Gratuluję dojścia do finału i nawet porażkę z tobą potraktowałbym jak zwycięstwo z takim np. czeherem Obrazek

Aha bon na zakupy w warzywniaku prześlijcie na emaila bo teraz udaję się na urlop Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”