dobra wydaje mi sie ze jest to lepszy pomysl, to wiec tak narazie podawajcie swoje typy (mozecie bez kursow) a ja zbiore wszytkie po ostatnim uczestniku w jednym poscie i wpisze kursy z piatku (moze tak byc???)Handsome Boy pisze:co do kursow, to faktycznie beda sie zmieniac w tygodniu. proponuje, mimo wszystko, nie kursy tak jak puszczone, tylko wszystkie z piatku godz 24. dlaczego? bo to moze kazdy sprawdzic... tzn. zainteresowany. ja sprawdzam kursy przeciwnika w piatek o 24 i on moze sprawdzic moje, wtedy nikt nikogo nie przytnie... a jak bedzie tak jak ktos puscil, to ja zobacze 1,7... a ktos i powie ze bylo 1,9 jak puszczal... i co.... i dupa
Tak samo jak napisalem juz wczesniej, byloby to troche trudne do ogarniecia, gdyz jak kazdy bedzie podawal pojedyncze typy - duzo czasu zajmnie az wszystkie sie zbierze poza tym moze byc niezly mlynfala pisze:Wszystko ładnie , pięknie , tylko typowanie do piątku ? - przecież ten pomysł jest do bani .
Typowanie moim zdaniem powinno się odbywać od 18.00 w piątek do 20.00 w niedziele , wtedy dopiero były by prawdziwe emocje i odpowiednio następna kolejka od wtorku 12.00 do czwartku 20.00 ( oczywiście gdyby były jakieś mecze ) .
Gdyby typowanie trwało w weekend można by bylo grać taktycznie :
- wyczekać aż zakończą się mecze rywala i dopiero znając liczbe jego punktów przystąpić do typowania , minusem jest uciekająca oferta , która z każdą minutą zostaje ograniczona .
- plusy grania jako pierwszy - zdecydowanie większa oferta , można grać na mecze z dwóch dni , itd .
Poza tym znowu jest tutaj problem kursow, gdyz beda zapewne wtedy podawane z danej chwili wiec moga sie sporo roznic kursy tych samych meczy, przez co moga byc spore kontrowersje, ktos moze oszukac jak juz pisal "zawdi"
Trzeba bedzie patrzec na godzine oddania postu (czy przed rozpoczeciem - co moze byc troche uciazliwe - 32 osoby a gdy jeszcze beda podawac pojedynczo!!!)
No nie wiem, ten regulamin jest zywcem wziety z bukmachersiego forum na ktorym sa/byly turnieje przeprowadzone wg "twojego" jak i "mojego" punktu widzeniafala pisze:Cały ten regulamin na którym się sugerujemy jest stworzony właśnie pod taką grę , więc może warto by rozważyć wprowadzenie go do końca .
obstawianie pisze:Typy do kolejek ligowych muszą zostać podane do soboty do godziny 15.00,późniejsze typy nie będą uwzględniane.
Nie napisalem ze beda toczyc sie wlasnie w tygodniu, milismy tylko poczatkowo wystartowac w wtorek - ale to bylo niemozliwe, mysle ze zostaniemy przy weekendach lub tylko w tygodniu gdy bedize lm - kwestia do dyskusjifala pisze:Czeher pomyśl jak zakończysz typowanie w piątek to od kiedy będzie typowanie np . na ofertę wtorek , środa , czwartek
dokladnie, zrobil to wzorcowofala pisze:Typy podane powinny być jak to zrobił - gringo 7 - wtedy wszystko jest jasne
czekam na sugestie,fala pisze:Proponuję zrobić ankietę by się każdy wypowiedział .
Pierwszą kolejkę należy zagrać według zasad już istniejących czyli do piątku 24.00 , a nad nowymi warto się zastanowić .
Ale jezeli chodzi o mnie wolalbym zeby wszytskie trzy typy byly w jednym poscie oraz byla jakas granica czasowa do kiedy mialyby byc wysylane, mozemy przedluzyc ten limit czasowy